Dekorasyon bölümü en başarılı dekorasyona sahip Kadınlar Kulübü üyesi ?

Dekorasyon bölümü en başarılı dekorasyona sahip Kadınlar Kulübü üyesi ?

• Ankete Katılan
    94

Kazen

Ahtapotlara takılıp gidiyor aklım 🦀
Administrator
14 Kasım 2001
21.337
En iyi cevaplar
2
69.475
1.623
101
Oylamalar 26 Aralık 2012 saat 00:00'a kadar alınacaktır! (duruma göre uzatılabilir)

-Oylamalarınızı anket üzerinden yapabilirsiniz,

-Üyeler kendilerine oy veremez, geçersiz sayılır,

- Açık ankettir yani kime oy verdiğiniz gözükecektir,

- Her kategoriden sadece bir üyeye oy verebilirsiniz,

- Adaylar alfabetik olarak listelenmiştir.

Smyrnetalya nın evini aradım bulamadım valla

Benim evimi öe öve bitiremeyenler nerdeydi acaba seçimlerde. Bu kadınlar Kulübündeki ennn güzel ev benim

çekemeyenler konuyu saptırmasaydı hayatıma o burnlarını sokmasalardı daha iyi olurdu kımın ne haddıneseee

http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/566166-kedinin-evii.html ki bu kaba taslak çekilmil fotolar demekki özenli çeksem İncik bincik arkadaşlar gibi ohoo

Ben birinciyim :118:

ThirtyFouR'un evini tek geçerim. Onun evi=huzur

Evlerinizde sağlık ve huzur içinde yaşayın İnşaallah.

Lambrusco'cum çok teşekkürler, bilmukabele senin güzel Türkçen ve diğer meziyetlerini de es geçmedim. oylarımı verdim çoktan :)

oy veren ve aday gösteren herkese teşekkürler kızlar :) ben böyle her senenin enleri olduğunu bilmiyordum bile tesadüfen farkettim :)

ben evimde huzurluyum dilerim herkes evinde çooooook mutlu çooook huzurlu olsun sağlıkla otursun. diğer arkadaşlarımın da evleri çok güzel. aslında herkesin evi kendine özel kendine güzel. çok mutlu olmuştum zaten konumu açtıktan sonraki tepkilerinizle burda aday olduğumu görünce mutluluğum katlandı eşimi arayıp haber verdim :))

neyse sonuç olarak oy vermeyenlerin de canı sağolsun çünkü diğer evler de çok çok güzel hakikaten. hepinize tekrar tekrar teşekkürler :)

bu arada canım arkadaşım symrne'nin adı yanlış yazılmış. anketteki isim onun blog adresi forumdaki nicki symrne'dir. bu da bulamayanlar için evinin linki

http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/548308-smyrnein-evi.html

keşke up yapsaymış başlığı hak geçmesin diye aradım bulamadım valla, diğerlerine göre senin evini beğendim sana oy verdim, senin evle yarışırmış arkadaşın evi, ona verebilirdim yani

Benim oyum da aqualilly'nin evine, çünkü çok belli dekorasyona emek harcandığı, en ufak aksesuarlar bile özenle düşünülmüş.

Yalnız symrne'nin evi de çok güzelmiş gerçekten oy verdikten sonra farkettim, zemini, banyo karoları, yatak odasındaki kilimin odayla uyumu vs. gördüğüm en özgün ev diyebilirim. Nick yanlışlığı sebebiyle oy oranı daha düşük olmuş sanırım.

ThirtyFouR un evı cıdden çok huzur verıcı
çok önceden de fark etmıştım,
hatta erkek arkadaşımda çok beğenmıştı

huzurla mutlulukla oturun

Her evin 1-2 odasını çok beğendim birleştirilse hepsi mükemmel olur.
Özellikle english home ve ikea ürünler çok hoş.

Ama bence bütünüyle güzel olan ev ThirtyFour'un. :)

Ay4326 arkadşın evini ilk gördüğümde çok beğenmiştim.O yüzden terddütsüz oyumu ona verdim.Tabi diğer arkadaşların da hakkını yememek lazım onlar da muhteşem dekora sahipler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…