Değişmek istiyorum. Yardımcı olabilirmisiniz?

Maya1996

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2018
43
-9
28
Merhaba arkadaşlar. Okulum tatil bu yüzden geç yazıyorum :).
Bir kaç yıldır beri kendimi sevmiyorum.
Kendimi güzel bulmuyorum. Sanki hep aynıyım. 2019 senesi benim senem olsun istiyorum, değişmek istiyorum. Açıkcası ne zenginim ne de fakirim avrupa da yaşıyorum ve burada özel yüz kuaförleri/ estetisyenler çook pahalı. Bu yüzden size ihtiyacım var. Aranızdan bir kaç bayana fotoğrafımı yollasam bana neyi değiştirmem gerektiğini, ne daha iyi yakışacağını (makyaj, saç...) söylermisiniz?

Bu arada 12 yaşımdan beri aynı kilo ve aynı boydayım 1m55 48 kilo yani hep aynıyım.

Bende avrupada kaliyorum, bence kuaforler asiri pahali degil. Turkiyede okadar uygun degil micro kaynak yaptirmak olsan.
Bende gecen kendime uzun takma extensions aldim. Makyaj seklimi degistirdim. Kendime guzel bir alisveris yaptim giyim uzerinde.
Birde kendini sevsen, o bile ifadeni cok degistirir :)

Bizim söylediğimiz şeyi yapıp nasıl mutlu olacaksın? Şimdi mutlu olsan 3 gün sonra pişman olunca kime keseceksin farurayı? Beden senin, sen karar ver. Çok merak ediyorsan da estetik uzmanına sor. Ki bence bundan önce bir psikologa gitmelisin.

Olur bekliyorum fotoğraf

ca
canım benim youtubeda nasıl güzel olabileceğine dair birsürü videolar var onları izleyebilir ve öğrenebilirsin boşuna para da vermemiş olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…