değişmek için çabalıyorum ama elde var sıfır!

O zaman sen çevrendenki insanlardan çok etkileniyorsun. Kaldı ki bu çok normal. Etrafında hep böyle takıntıları olan insanlar varsa, onların "doğruları"da sana norm olarak gelmeye başlar bir süre sonra. Üzüm üzüme baka baka kararır diye boş yere dememiş atalarımız. :)
Şimdi yapıcak iki şey kalıyor. Ya çevrenden böyle insanları uzak tutacaksın; ya da açık açık konuşacaksın. Bende de böyle takıntılar oluşuyor; rahatsız oluyorum. Hayatımın en güzel, en verimli geçmesi gereken yıllarını boş işlere kafa yorarak harcamak istemiyorum, diyeceksin. Seni seven saygı duyan böyle resimler paylaşmasın. Kiloya vurgu yapmasın.

Kadın dediğin kıvrımlarıyla güzeldir ya. Nedir bu yeni nesilde ki kara kuru kız olma merakı.

bencede gayet guzelsındır..bız kadınlar boyalı bebeklerı gorunce orda burda özeniyoruz ama eminim guzlsin kılon boyunla orantılı neden taktın kendıne bukadar bırzda guzllklerını gorsen herkes cok mukemmel guzel değil ki ...bak allah saglık vermıs bunlara sukret bu tarz seyler nefsin oyunlarıdır.

Bence takıntılarından kurtul, fiziğin düzgündür diye düşünüyorum.
Hem minyon kişiler daha küçük gösterir sen bu avantajını ileride kullanıcaksın

Hepinize yorumlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum kızlar :) Yine eski eflatuns olmaya başladığım anda iyiki bu konuyu açtım da yorumlarınızla şekillenmeye değişmeye başladı düşüncelerim. Önemli olan bunu sürekli hale getirmem inşallah bu sefer başarmak istiyorum bunu.

Samsonn sanırım dediğin en mantıklı yöntem olacak arkadaşımla konuşmak. Yanlış anlamaz umarım beni ve saygı gösterir düşünceme ben de kendim olabilirim böylelikle.
Bir çoğunuzun dediği gibi insan rahat oldugunda da kendi nefsiyle uğraşıyor, şeytan en çok boş duranla uğraşır, bu hafta zor bi okul dönemim başlıcak ve kafamı derslerime vericem, kendimle uğraşmayı bırakmak için bi sebep daha olucak bana.
Ve yine bi karar verdim, uyandıgım her güne sağlıklı sıhhatli aklı başında biri olarak başladıgım için Allahıma şükredicem kötü düşünceleri uzaklaştırıcam kendimden ve en önemlisi kendimi daha çok sevicem, daha çok iş başarıcam, öğrencilerimin beni daha çok sevmesini sağlıcam böylelikle kendime olan saygım da artıcak ve eflatuns sadece dış görüntüden ibaret biri değil olgusuyla yaşama devam edicem :)

Umarım dediklerimi gerçekleştirebilirim, desteğiniz için teşekkür ederim kızlarrr :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…