değişmek için çabalıyorum ama elde var sıfır!

evet benden fazla, boy olarak da uzun kilo olarak da daha fazla.
48 k,lo oldugumu görünce sabah akşam spor yapan ben 50 kilo olsam artık naparım bilmem arkadaşım

Ayrica sende ki bu cabanin yarisi bende olsa keske.. Nutellanin dibini siyirirken sarf ettigim efordan baska spor yapmiyorum
Saldim cayira mevlam kayira...

evet benden fazla, boy olarak da uzun kilo olarak da daha fazla.
48 k,lo oldugumu görünce sabah akşam spor yapan ben 50 kilo olsam artık naparım bilmem arkadaşım
Valla canım ben bu zayıflıktan cok çekmiş biri olarak söylüyorum ki giydiklerin bile yakışmıyor. Sırf millet ayy ne zayıfsın demesin diye dışarıya cıkmadığım bile oluyordu. Kıyafet bulamıyordum inan ki 42 kiloya kadar düşmüştüm. Hiç tasvip etmiyorum yani. Bir kere yüzün bile yaşını göstermiyor bu durumda millet 17 18 var mısın derdi bana.
Sağlıklı olan çok zayıf olmak değil.
Aslında birkaç kişi senin zayıflıgını begenmediğini söylese belki düzelirsin.

eflatunscum bak ne güzel işte.. başarılısın ,ideallerin var eminim senin kıskandıklarında seni kıskanıyorlar. ama yinede başaramıyorum diyorsan bir doktordan yardım al kafan rahatlar.

Bunu kendi kendime söyleyip kabul ettiremicek olmam acizlik işte, neden başkasının sözüyle kendimi değiştirmeye çalışayım ki ama bunu yapıyorum arkadaşlarıma bakarak.
Bana da diyen oluyor azcık kilo al diye ama hoşuma gidiyor şuan öyle demeleri :)

Peki o zaman bir şey diyemicem

eflatunscum bak ne güzel işte.. başarılısın ,ideallerin var eminim senin kıskandıklarında seni kıskanıyorlar. ama yinede başaramıyorum diyorsan bir doktordan yardım al kafan rahatlar.
Öyle yapıcam sanırım, farklı bir yol gösterir belki daha derine inebilir doktor düşüncelerimde, beni bu noktaya getiren şeyi beraber bulabiliriz. Teşekkür ederim yorumlarınız için :)

bendede zayıflık takıntısı var , 1.78 boyum var 57 kiloyum aman diyim iki kilo almıym hayat zehir oluyor. ama en azından sağlıklıyız en önemlisi bu. gerisi boş inan

Hadi diyelim inceldin. İstediğin kiloya geldin...Bu kadar kafanı takıp, hayatının bir numaralı amacı haline getirdiğin olay sonucu, bir düşünelim bakalım ne elde etmiş olacaksın? Önce galiba bahsettiğin senle foto paylaşan kızlara fotoğraflarını yollayacaksın, aa bakınn bende nasıl oldum diye, daha sonra da salınıp yollarda diğer insanlar seni farketsin isteyeceksin, karşın cinsin dikkatini üzerine çekmeye çalışacaksın? Bu mudur olay yani?
Sağlık için yapmadığın bariz ise, saydıklarımdan başka bir nedeni olabilir mi? Şimdi senin bu kadar sığ düşünen bir kadına gerçekten saygın olur muydu?

bendede zayıflık takıntısı var , 1.78 boyum var 57 kiloyum aman diyim iki kilo almıym hayat zehir oluyor. ama en azından sağlıklıyız en önemlisi bu. gerisi boş inan

benimde aynı o hesap tatilde 2 kilo aldım diye psikolojim darma duman oldu resmen, aynen en önemlisi dediğin gibi sağlıklıyız şükürler olsun ki :)

Olmazdı asla olmazdı hemde, bu nedenle şuan kendime saygım yok. Ama anlamadığım şu, tam düzeldim herşey yoluna girdi takıntı yapmıyorum, sporu canım istediğinde yapıyorum zorunluluk yok yani, mutluyum kendimle vucudumu seviyorum hatta yemek yemeyi daha çok seviyorum :)
Ama arkadaşım o fotografı attı onun zayıfladıgını gördüm ve bu sefer bende yine başladı, sanki onu kendimle bir tutuyorum, dostum dediğim insan onun zayıf olmasını isterim ama benim zayıflıga ihtiyacım yok niye hala didiniyorum ben böyle

Son iki saattir diyet formunda gezinip tarif arayan ve son iki senede aldığı on kiloyu bir türlü verememiş biri olarak derdinizi gülümseyerek okudum

Bence gayet hoş bi bayansin kimseyi kiyaslama kendinle kilon da gayet güzel hatta az bile sayılabilir vücudunu daha da şekillendirmek istersen videolar var ama zayiflama derim.. Dünya üzerinde milyonlarca bayan var herkes birbirinden güzel kiminin kalcasi kiminin bacaklari kiminin yüzü ama herkes güzel sen de güzelliğinin farkina var

Kendini geliştirerek kurtulabilirsin.Eğit kendini.Sosyal ol.Hayatın görüntüden ibaret olmadığını kavrarsın.

ben ellerimi hiç sevmezdim ...parmakalrım kalın tırnakların geniş...hatta saklardım sürekli ...tokalaşamazdım kimseyle...sonra eli olmayan birini gördüm...ayakalrıyla yemek yemeye çalışıyordu... o gün şükrettim Allah a elim olduğu için...
yarı bedeni olmayan insanlar var..yerde sürünerek ilerliyorlar... şükürki elin kolun ayağın var....
daha ne istiyorsun kızcağızım....git kasaba etini kemiğinden sıyırttır...
psikolojik rahatsızlık ,ergenlik bunalımı bilmeme ne falanmı vardı eskiden önceden böyle abuk sabuk şeyler düşünüp söyleyince... annenden zılgıtı çimdiği köteği yememişin sen...KENDİNE GELLLL

Ne kadar incelsen de asla onlar gibi olamayacağını düşünerek vazgeçebilirsin.
Ben de 153'üm ne kadar spor yapsam da bacak boyu benim kadar olan bir hatunun vücuduna kavuşamam.
minyonuz işte kimse de bize bakıp ne güzel vücudun var demez:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…