İncelince kilo da veriliyor ama doğal olarak peki arkadaşının kilosu kaç? Eminim senden çoktur. Bu kiloda baseninın olması mümkün değil, olan kalça kemiğindir. Senin 50 kilo olman lazım fiziğinin düzgün görünmesi için.
Kemiklerin iriyse ,bel,kalca .. Istesende oyle ince gozukemezsin kiloda versen...
Bence kendini sevmeyi hemen ogrenmen lazim
Squat yapiyordum cnm biraz etki oldu ama o haraketi yapacak dót yok bende
Valla canım ben bu zayıflıktan cok çekmiş biri olarak söylüyorum ki giydiklerin bile yakışmıyor. Sırf millet ayy ne zayıfsın demesin diye dışarıya cıkmadığım bile oluyordu. Kıyafet bulamıyordum inan ki 42 kiloya kadar düşmüştüm. Hiç tasvip etmiyorum yani. Bir kere yüzün bile yaşını göstermiyor bu durumda millet 17 18 var mısın derdi bana.evet benden fazla, boy olarak da uzun kilo olarak da daha fazla.
48 k,lo oldugumu görünce sabah akşam spor yapan ben 50 kilo olsam artık naparım bilmem arkadaşım
Valla canım ben bu zayıflıktan cok çeken biri olarak söylüyorum ki giydiklerin bile yakışmıyor. Sırf millet ayy ne zayıfsın demesin diye dışarıya cıkmadığım bile oluyordu. Kıyafet bulamıyordum inan ki 42 kiloya kadar düşmüştüm. Hiç tasvip etmiyorum yani. Bir kere yüzün bile yaşını göstermiyor bu durumda millet 17 18 var mısın derdi bana.
Sağlıklı olan çok zayıf olmak değil.
Aslında birkaç kişi senin zayıflıgını begenmediğini söylese belki düzelirsin.
Peki o zaman bir şey diyemicemBunu kendi kendime söyleyip kabul ettiremicek olmam acizlik işte, neden başkasının sözüyle kendimi değiştirmeye çalışayım ki ama bunu yapıyorum arkadaşlarıma bakarak.
Bana da diyen oluyor azcık kilo al diye ama hoşuma gidiyor şuan öyle demeleri :)
Çok tatlısınızzz :) Nutellaya girişmek ve sonra pişman olmayacağımı bilmek gibi bi durum da bende olsa tadından yenmezdi :)Ayrica sende ki bu cabanin yarisi bende olsa keske.. Nutellanin dibini siyirirken sarf ettigim efordan baska spor yapmiyorum
Saldim cayira mevlam kayira...
Öyle yapıcam sanırım, farklı bir yol gösterir belki daha derine inebilir doktor düşüncelerimde, beni bu noktaya getiren şeyi beraber bulabiliriz. Teşekkür ederim yorumlarınız için :)eflatunscum bak ne güzel işte.. başarılısın ,ideallerin var eminim senin kıskandıklarında seni kıskanıyorlar. ama yinede başaramıyorum diyorsan bir doktordan yardım al kafan rahatlar.
Kilo değil derdim, incelmek. daha ince bi bel mesela.
Bu durumu geçtim arkadaşım zayıflamış incelmiş diye benim incelmem gerekiyor, bunu empoze etmişim kendime kurtulamıyorum bu düşünceden. o inceldi benimde incelmem gerek diyorum kendime.
bendede zayıflık takıntısı var , 1.78 boyum var 57 kiloyum aman diyim iki kilo almıym hayat zehir oluyor. ama en azından sağlıklıyız en önemlisi bu. gerisi boş inan
Hadi diyelim inceldin. İstediğin kiloya geldin...Bu kadar kafanı takıp, hayatının bir numaralı amacı haline getirdiğin olay sonucu, bir düşünelim bakalım ne elde etmiş olacaksın? Önce galiba bahsettiğin senle foto paylaşan kızlara fotoğraflarını yollayacaksın, aa bakınn bende nasıl oldum diye, daha sonra da salınıp yollarda diğer insanlar seni farketsin isteyeceksin, karşın cinsin dikkatini üzerine çekmeye çalışacaksın? Bu mudur olay yani?
Sağlık için yapmadığın bariz ise, saydıklarımdan başka bir nedeni olabilir mi? Şimdi senin bu kadar sığ düşünen bir kadına gerçekten saygın olur muydu?
Kendini geliştirerek kurtulabilirsin.Eğit kendini.Sosyal ol.Hayatın görüntüden ibaret olmadığını kavrarsın.kızlar daha önce buna benzer bi konu açmıştım ve hem gelen yorumlarla olsun hem de kendi kafamda sorunumu bitirdiğimi düşünmüştüm ama aylar geçti ve yine gün yüzüne çıktı. Ne mi işte anlatıyorum..
Aciz mi dersiniz, sosyal medya kurbanı mı, kıskanç mı yoksa bu kız aklını kaçırmış da diyebilirsiniz hiç gocunmuyorum çünkü kendi benliğimin dışına çıktım artık.
1.59 boyunda 45 kiloyum minyonum, zayıfım her neyse artık. Ama kendimi oldugum gibi görmüyorum, ne kadar denediysem de beceremiyorum bunu, kendimi çok kilolu görüyorum.
Hele ki en yakın arkadaşım kilo verdi güzel bi bedene kavuştu basen göbek vs.gitti ona bakıp diyorum ki benim de zayıflamam lazım göbeğimin hiç kalmaması basenimin dümdüz olması lazım diyorum ve resmen uykudan uyanıp spor yapıyorum evde. Fotograflarını atıyor bana ben diyorum ki böyle değilim benimde zayıf olmam lazım
Sosyal medyadaki kızlara bakıyorum benim de böyle olmam lazım diyorum ama mümkünatı yok çünkü kızın bedeni uzun benim gibi değil.
İnanır mısınız tarayıcımda favorilerimin hepsi egzersiz yaklaşık 500e yakın sayfa.
Eski sevgilimin bi ara konustugu kıza girdim twitterda o da çok incelmiş, diyorum ki bi ben incelemedim ben niye böyleyim hala herkes zayıf ama ben değilim diyorum aynalara küsüm resmen.
Belim biraz kalın nedeni de beldeki bulunan kemiğin çok yukarıdan başlaması, ona bile taktım nasıl inceltebilirim bu kemiği diye düşünüp duruyorum.
Bu yaşta(21) bu düşünceler benim gibi birine hiç yakışmıyor ama elimde değil kaç aydır bu psikolojideyim.
Düşünce tarzımı nasıl değiştirebilirim, neler yapabilirim bunun için ?
ben ellerimi hiç sevmezdim ...parmakalrım kalın tırnakların geniş...hatta saklardım sürekli ...tokalaşamazdım kimseyle...sonra eli olmayan birini gördüm...ayakalrıyla yemek yemeye çalışıyordu... o gün şükrettim Allah a elim olduğu için...kızlar daha önce buna benzer bi konu açmıştım ve hem gelen yorumlarla olsun hem de kendi kafamda sorunumu bitirdiğimi düşünmüştüm ama aylar geçti ve yine gün yüzüne çıktı. Ne mi işte anlatıyorum..
Aciz mi dersiniz, sosyal medya kurbanı mı, kıskanç mı yoksa bu kız aklını kaçırmış da diyebilirsiniz hiç gocunmuyorum çünkü kendi benliğimin dışına çıktım artık.
1.59 boyunda 45 kiloyum minyonum, zayıfım her neyse artık. Ama kendimi oldugum gibi görmüyorum, ne kadar denediysem de beceremiyorum bunu, kendimi çok kilolu görüyorum.
Hele ki en yakın arkadaşım kilo verdi güzel bi bedene kavuştu basen göbek vs.gitti ona bakıp diyorum ki benim de zayıflamam lazım göbeğimin hiç kalmaması basenimin dümdüz olması lazım diyorum ve resmen uykudan uyanıp spor yapıyorum evde. Fotograflarını atıyor bana ben diyorum ki böyle değilim benimde zayıf olmam lazım
Sosyal medyadaki kızlara bakıyorum benim de böyle olmam lazım diyorum ama mümkünatı yok çünkü kızın bedeni uzun benim gibi değil.
İnanır mısınız tarayıcımda favorilerimin hepsi egzersiz yaklaşık 500e yakın sayfa.
Eski sevgilimin bi ara konustugu kıza girdim twitterda o da çok incelmiş, diyorum ki bi ben incelemedim ben niye böyleyim hala herkes zayıf ama ben değilim diyorum aynalara küsüm resmen.
Belim biraz kalın nedeni de beldeki bulunan kemiğin çok yukarıdan başlaması, ona bile taktım nasıl inceltebilirim bu kemiği diye düşünüp duruyorum.
Bu yaşta(21) bu düşünceler benim gibi birine hiç yakışmıyor ama elimde değil kaç aydır bu psikolojideyim.
Düşünce tarzımı nasıl değiştirebilirim, neler yapabilirim bunun için ?