- 31 Ekim 2015
- 1.672
- 2.756
Bu yolda hep seninleyiz ,hep destek tam destekinş cnm.kafama koydum olucam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu yolda hep seninleyiz ,hep destek tam destekinş cnm.kafama koydum olucam.
kesinlikle katılıyorum sana cnm.Sonuçta kimseye muhtaç degilsiniz, kimse size ekmek aş vermiyo, sizin varlığınız kimliğiniz kimseye bağlı değil onlar olmasa yok mu olacaksınız yok öyle bir şey, onları kendi vicdanlarına hapsedin, nasıl mı? İşte bu topiği bunun için açtım kendine yetmeyi öğreneceksiniz ve hâlâ insan olacaksınız bu arada ben düşmanlarıma daha çok dua ederim hemde gooddua
çok sağol cnm.Bu yolda hep seninleyiz ,hep destek tam destek
Teşekkür ederim tatlımkesinlikle katılıyorum sana cnm.
Tabikide hayatim memnuniyetle
Bence yaratilan herkes sevilmeye layıktırHanımlar ,bu konuda yorumlar yapmanız beni çok mutlu eder, hem birbirimize bişeyler katmış oluruz sende 1 elma bende 1 elma olsa, sen bana bir elmanı versen ben sana bir elmamı versem yine ikimizde de birer elma olacak
Fakat sende 1 bilgi bende 1 bilgi varsa, sen bana 1 bilgi ben sana 1 bilgi versem, ikimizde de ikişer bilgi olur
Sevgi hakkında insanların birbirini sevmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Kimler sevilmeye layıktır, sevdiğiniz kişi/kişiler için neler yapabilirsiniz
Tabikide hayatim memnuniyetle
Canim kaslarima sarimsagi guzel rendeliyorum eziyorum icerisine badem yagi yada hint yagi sonra kulak copuyle surebilirsin yada pamukKaş ve kirpik içinde varsa ben de talibim
Bence ise sevgi Allahdır ,yani bişeye bakarken Allah'ın sanatına bakıyorum ,öyle ustaca öyle ince tasarlanmış ki herşey, sürekli hayran kalıp Allah'a aşık oluyorum herşeyde Allah'ı buluyorumBence yaratilan herkes sevilmeye layıktır
Kaş ve kirpik içinde varsa ben de talibim
Ne güzel bunu yaşam tarzı haline getirmek lazımBence ise sevgi Allahdır ,yani bişeye bakarken Allah'ın sanatına bakıyorum ,öyle ustaca öyle ince tasarlanmış ki herşey, sürekli hayran kalıp Allah'a aşık oluyorum herşeyde Allah'ı buluyorum
Estafurullah Canım benim, ben kendi çapımda naçizane bir kulum sadece Allah'ın sistemini anlamaya ve kimseyi incitmemeye çalışıyorum birilerine bi faydam dokunursa bunu da kâr bilirimNe güzel bunu yaşam tarzı haline getirmek lazım
Senin gibi olmak lazım
Yaradılani sevmeliyiz yaradandan ötürü
Teşekkür ederim tatlımSaç bakımı + uzama için
1 tutam sinameki aktardan aliyorum
Badem yagi oda aktardan
Bemiks ampul eczaneden
Yapılışı
Yaklasik 7 8 yaprak bi tutam sinamekiyi yarim cay bardagi suda hafif kaynatın sonra 5 dk demlenmeye bırakın yapraklarini alıp suzun biraz sogusun icine 1 yemek kaşığı kadar badem yagi bemiks ampulü kırın sonra fisfisli bi şişe yardimiyla sac diplerinize sıkın 1 ,5 2 saat sonra saçınızı yikayabilirsiniz ben çok faydasini gördüm
Cansiz saclar için
1 avuc kadar isirgan otunu kaynatin
Onuda ayni sekilde suzun icine gene hint yagi yada badem yagida olur bi y kasigi kadar katip surebilirsiniz
Elektriklenen saclar için
Sampuanimin içine 1 yemek kaşığı kadar bal katiyorum ilk duyunca bende daha neler demistim. ama etkilerini görünce sözümü geri aldim.:)
Tabi iyice calkalayin
Birde yarimcay bardagi su icine 1 kapak gliserin 1 2 damla bebeyagi katip fislatabilirisniz gene
Ben bazen bebe yağını sacima sekil vermek için kullaniyorum çok tatlı oluyo dogal kivircik gibi ustelik elektriklenmiyo
Bu kadar ballar ben çok faydalarini gördüm umarım sizlerde görürsünüz
Çok güzel dualar ediyorum ben sanaEstafurullah Canım benim, ben kendi çapımda naçizane bir kulum sadece Allah'ın sistemini anlamaya ve kimseyi incitmemeye çalışıyorum birilerine bi faydam dokunursa bunu da kâr bilirim
Isirgan yao canim o:zaman yeni çıkan saclarida daha güçlü cikartir inceyse kalinlasir hem parlaklik hem güç verirTeşekkür ederim tatlım
Benim saçım hızlı uzuyor, parlak fakat döküldü, biraz gürleşsin istiyorum, hangisini kullansam ki
Şükürler olsun Rabbime beni böyle bir şeye vesile kılıyorsa bu benim için şereftir Allah binlerce defa razı olsun, ne dua ediyorsan misliyle sana da versin çoook mutlu olÇok güzel dualar ediyorum ben sana
Valla çok güzel şeylere vesile oluyosun
Yaa yerim seniiŞükürler olsun Rabbime beni böyle bir şeye vesile kılıyorsa bu benim için şereftir Allah binlerce defa razı olsun, ne dua ediyorsan misliyle sana da versin çoook mutlu ol
Ya sarımsak bana biraz riskli geliyo acıkcasıCanim kaslarima sarimsagi guzel rendeliyorum eziyorum icerisine badem yagi yada hint yagi sonra kulak copuyle surebilirsin yada pamuk
Ben biten rimelimin fircasiyla suruyorum tariyorum masaj gibide oluyo
Çok soru sordum kusuruma bakma canımIsirgan yao canim o:zaman yeni çıkan saclarida daha güçlü cikartir inceyse kalinlasir hem parlaklik hem güç verir
Isirganin kendisini de icebilirsin
Bi çok faydasi var