Değişip gelişip güzelleşip ben burdayım diyelim 3:)

Sonuçta kimseye muhtaç degilsiniz, kimse size ekmek aş vermiyo, sizin varlığınız kimliğiniz kimseye bağlı değil onlar olmasa yok mu olacaksınız :eek: yok öyle bir şey, onları kendi vicdanlarına hapsedin, nasıl mı? İşte bu topiği bunun için açtım :KK5:kendine yetmeyi öğreneceksiniz :KK76: ve hâlâ insan olacaksınız En Büyük TÜRKİYE bu arada ben düşmanlarıma daha çok dua ederim hemde gooddua :KK200:
kesinlikle katılıyorum sana cnm.

peygamber efendimiz ashabından birini dua ederken göRmüş ,kime dua ediyosun ey ahmet demiş, ismi attım, o da demiş ki tabii ki sevdiklerime efendimiz demiş, Peygamberimiz, düşmanına neden dua etmezsin ey ahmet demiş, adam şaşkın, demiş ki, düşmanıma neden dua edeyim hem ne diyeyim, Peygamberimiz demiş ki asıl düşmanına dua etmelisin: 'Allah hidayet versin de sana doğru yolu göstersin ' diye:KK9::KK36:

Hanımlar ,bu konuda yorumlar yapmanız beni çok mutlu eder, hem birbirimize bişeyler katmış oluruz :KK5: sende 1 elma bende 1 elma olsa, sen bana bir elmanı versen ben sana bir elmamı versem yine ikimizde de birer elma olacak
Fakat sende 1 bilgi bende 1 bilgi varsa, sen bana 1 bilgi ben sana 1 bilgi versem, ikimizde de ikişer bilgi olur :KK9:
Sevgi hakkında insanların birbirini sevmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Kimler sevilmeye layıktır, sevdiğiniz kişi/kişiler için neler yapabilirsiniz :kahve::KK36::KK60::KK19:
Bence yaratilan herkes sevilmeye layıktır :KK68:

Selenofil Selenofil Selenofil Selenofil ımm ,saç güçlendirmek için tariflerine talibim, çeke çeke bitirdin saçlarımı:KK4: :KK15:

Kaş ve kirpik içinde varsa ben de talibim:rapci:

Saç bakımı + uzama için

1 tutam sinameki aktardan aliyorum
Badem yagi oda aktardan
Bemiks ampul eczaneden

Yapılışı
Yaklasik 7 8 yaprak bi tutam sinamekiyi yarim cay bardagi suda hafif kaynatın sonra 5 dk demlenmeye bırakın yapraklarini alıp suzun biraz sogusun icine 1 yemek kaşığı kadar badem yagi bemiks ampulü kırın sonra fisfisli bi şişe yardimiyla sac diplerinize sıkın 1 ,5 2 saat sonra saçınızı yikayabilirsiniz ben çok faydasini gördüm

Cansiz saclar için

1 avuc kadar isirgan otunu kaynatin
Onuda ayni sekilde suzun icine gene hint yagi yada badem yagida olur bi y kasigi kadar katip surebilirsiniz

Elektriklenen saclar için
Sampuanimin içine 1 yemek kaşığı kadar bal katiyorum ilk duyunca bende daha neler demistim.:KK70: ama etkilerini görünce sözümü geri aldim.:)
Tabi iyice calkalayin

Birde yarimcay bardagi su icine 1 kapak gliserin 1 2 damla bebeyagi katip fislatabilirisniz gene

Ben bazen bebe yağını sacima sekil vermek için kullaniyorum çok tatlı oluyo dogal kivircik gibi ustelik elektriklenmiyo

Bu kadar ballar ben çok faydalarini gördüm umarım sizlerde görürsünüz
:KK16:

Bence ise sevgi Allahdır ,yani bişeye bakarken Allah'ın sanatına bakıyorum ,öyle ustaca öyle ince tasarlanmış ki herşey, sürekli hayran kalıp Allah'a aşık oluyorum :KK36: herşeyde Allah'ı buluyorum :KK200:
Ne güzel bunu yaşam tarzı haline getirmek lazım
Senin gibi olmak lazım :KK51:
Yaradani sevmeliyiz yaradandan ötürü :KK200:

Ne güzel bunu yaşam tarzı haline getirmek lazım
Senin gibi olmak lazım :KK51:
Yaradılani sevmeliyiz yaradandan ötürü :KK200:
Estafurullah Canım benim, ben kendi çapımda naçizane bir kulum :KK19: sadece Allah'ın sistemini anlamaya ve kimseyi incitmemeye çalışıyorum:oops: birilerine bi faydam dokunursa bunu da kâr bilirim :KK36:

Saç bakımı + uzama için

1 tutam sinameki aktardan aliyorum
Badem yagi oda aktardan
Bemiks ampul eczaneden

Yapılışı
Yaklasik 7 8 yaprak bi tutam sinamekiyi yarim cay bardagi suda hafif kaynatın sonra 5 dk demlenmeye bırakın yapraklarini alıp suzun biraz sogusun icine 1 yemek kaşığı kadar badem yagi bemiks ampulü kırın sonra fisfisli bi şişe yardimiyla sac diplerinize sıkın 1 ,5 2 saat sonra saçınızı yikayabilirsiniz ben çok faydasini gördüm

Cansiz saclar için

1 avuc kadar isirgan otunu kaynatin
Onuda ayni sekilde suzun icine gene hint yagi yada badem yagida olur bi y kasigi kadar katip surebilirsiniz

Elektriklenen saclar için
Sampuanimin içine 1 yemek kaşığı kadar bal katiyorum ilk duyunca bende daha neler demistim.:KK70: ama etkilerini görünce sözümü geri aldim.:)
Tabi iyice calkalayin

Birde yarimcay bardagi su icine 1 kapak gliserin 1 2 damla bebeyagi katip fislatabilirisniz gene

Ben bazen bebe yağını sacima sekil vermek için kullaniyorum çok tatlı oluyo dogal kivircik gibi ustelik elektriklenmiyo

Bu kadar ballar ben çok faydalarini gördüm umarım sizlerde görürsünüz
:KK16:
Teşekkür ederim tatlım:KK50:
Benim saçım hızlı uzuyor, parlak fakat döküldü, biraz gürleşsin istiyorum, hangisini kullansam ki:KK22:

Teşekkür ederim tatlım:KK50:
Benim saçım hızlı uzuyor, parlak fakat döküldü, biraz gürleşsin istiyorum, hangisini kullansam ki:KK22:
Isirgan yao canim o:zaman yeni çıkan saclarida daha güçlü cikartir inceyse kalinlasir hem parlaklik hem güç verir
Isirganin kendisini de icebilirsin
Bi çok faydasi var

Çok güzel dualar ediyorum ben sana :KK200:
Valla çok güzel şeylere vesile oluyosun :KK19:
Şükürler olsun Rabbime beni böyle bir şeye vesile kılıyorsa bu benim için şereftir :KK19:Allah binlerce defa razı olsun, ne dua ediyorsan misliyle sana da versin çoook mutlu ol :KK60:

Canim kaslarima sarimsagi guzel rendeliyorum eziyorum icerisine badem yagi yada hint yagi sonra kulak copuyle surebilirsin yada pamuk
Ben biten rimelimin fircasiyla suruyorum tariyorum masaj gibide oluyo
Ya sarımsak bana biraz riskli geliyo acıkcası

X