Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm ben diyetisyenle çalışıyorum zaten.2 haftada 4,5 kilo verdim bileAcil zayıflatmak icin ne öneriniz varsa hepsini bana yazın lütfen
sensiz olmaz zaten, arar bulurum iziniSen nereye ben oraya
Ben spora başladım. B bitutampapatya cim spuat efsane 18 gün yaptım çok etkili faydasını gördüm biraz basen vardi malumAcil zayıflatmak icin ne öneriniz varsa hepsini bana yazın lütfen
sensiz olmaz zaten, arar bulurum izini
Aynen de ben genelde patates kullanıyorumAynı şey için salatalık da güzel geliyo balim
Yada salataligi rendeleyip suyunu sıkıp suyula göz altlarini yüzünü sil sonra puresini 10 15 dk beklet.
Bide çay da ıyi geliyo normal siyah çayda olur yeşil cayda
Patates çok etkili yüze maske olarak kullanıyorum kullanmisken göz altlarima da koyuyorum.:)Aynen de ben genelde patates kullanıyorum
Hoş geldin canım benim enerjimiz daim olsun teşekkür ederim böyle güzel dostları birarada görmek çok daha güzelOooooooooooooo yeni isim yeni topic
Genis kapsamli rahatlatici bi dolu enerjili topic hayirli ugurlu olsun bacim
Eeee neler yapiyoruz planlarin nedir
Hoşgeldin canimSelam kizlar benimde motive olmaya ihtiyacim var bu aralar.
Bende varim yani:)
Acili görünce geldim ben iki gün spor bile yapmadım ama bir içecek yaptım ne kadar zayıfladım bilmiyorum tartım bozuldu amaa zayıfladım eşofmanım belimden düşüyorAcil zayıflatmak icin ne öneriniz varsa hepsini bana yazın lütfen
Hosbuldum tesekkur ederim.Hoşgeldin canim
Tabii ki tatlımhoş geldin, bizim kızların haberi olsun diye öyle yaptımIlk mesajda Ismi yazmayanlari da aliyor musunuz ?
Ay hiç bilmiyorum ki canim benimde goguslerim bana sanki eşit değil gibi gelirHosbuldum tesekkur ederim.
Ilk dakikadan biraz sacma olcak ama kizlar size bisi sorcam.
Bi suredir bitki caylari kullaniyorum(gogus kucuklugunden sebep) hic bi gelisme yokken bugun sabah bi uyandim bi gogsum digerinden cok daha sis ve dolgun olmus bi gecede.
Bu bi hastalik belirtisi olabilirmi sizce?
Kili bende çok seviyorum canimHemen ben de söyleyeyim o halde:)
Saçlar için yumrta sarısı,zeyrinyağı,bal maskesi
Cilt içinse henüz benim cildime tek iyi gelen keşfettiğim doğal ürün kil maskesi
Limona alerjim var hemen kabartıyor karbonat da delik yapmıştı yüzümde...başka önerilere açığım
Canım hangi bitkiyi kullandın, öyle rast gele kullanırsanız faydadan çok zarar getirebiliyorHosbuldum tesekkur ederim.
Ilk dakikadan biraz sacma olcak ama kizlar size bisi sorcam.
Bi suredir bitki caylari kullaniyorum(gogus kucuklugunden sebep) hic bi gelisme yokken bugun sabah bi uyandim bi gogsum digerinden cok daha sis ve dolgun olmus bi gecede.
Bu bi hastalik belirtisi olabilirmi sizce?