Değişip gelişip güzelleşip ben burdayım diyelim 3:)

Aynı şey için salatalık da güzel geliyo balim
Yada salataligi rendeleyip suyunu sıkıp suyula göz altlarini yüzünü sil sonra puresini 10 15 dk beklet.
Bide çay da ıyi geliyo normal siyah çayda olur yeşil cayda
:KK66:
Aynen de ben genelde patates kullanıyorum :KK45:

Ama ben patatesi yüze rendeleyip puresini koyuyorum. Daha farkli ama zor oluyo ya düşüyo yuzumden :KK70:
Bundan sonra bende dilim yapim :p

Hoşgeldin canim :KK68:
Hosbuldum tesekkur ederim.
Ilk dakikadan biraz sacma olcak ama kizlar size bisi sorcam.
Bi suredir bitki caylari kullaniyorum(gogus kucuklugunden sebep) hic bi gelisme yokken bugun sabah bi uyandim bi gogsum digerinden cok daha sis ve dolgun olmus bi gecede.
Bu bi hastalik belirtisi olabilirmi sizce?

Bi suredir bitki caylari kullaniyorum(gogus kucuklugunden sebep) hic bi gelisme yokken bugun sabah bi uyandim bi gogsum digerinden cok daha sis ve dolgun olmus bi gecede.
Ay hiç bilmiyorum ki canim:olamaz: benimde goguslerim bana sanki eşit değil gibi gelir :-)

Hemen ben de söyleyeyim o halde:)
Saçlar için yumrta sarısı,zeyrinyağı,bal maskesi
Cilt içinse henüz benim cildime tek iyi gelen keşfettiğim doğal ürün kil maskesi:p
Limona alerjim var hemen kabartıyor :KK43: karbonat da delik yapmıştı yüzümde...başka önerilere açığım:KK49:

Hemen ben de söyleyeyim o halde:)
Saçlar için yumrta sarısı,zeyrinyağı,bal maskesi
Cilt içinse henüz benim cildime tek iyi gelen keşfettiğim doğal ürün kil maskesi:p
Limona alerjim var hemen kabartıyor :KK43: karbonat da delik yapmıştı yüzümde...başka önerilere açığım:KK49:
Kili bende çok seviyorum canim
Kahve telveside iyi geliyo. :KK66:

Canım hangi bitkiyi kullandın, öyle rast gele kullanırsanız faydadan çok zarar getirebiliyor :KK20:

X