Bayram hazırlığı olacak okullar açılacak.. yinede bakalım okuruz 5 kişiyiz herkese 1111 düşer1 günde 1000 tane okumuştum ama hiçbir işle meşgul olmadım sadece okudum bir nevi inzivaya çekilmiş gibi :)))
Tatil olmasi avantajim olmuştu ama normalde 200 -250 civarı bi günde rahat okunur
Bende okumaya niyetliyim ama bayramdan sonra inşALLAHBayram hazırlığı olacak okullar açılacak.. yinede bakalım okuruz 5 kişiyiz herkese 1111 düşerama Hazal ve rose de katılır 7 kişi oluruz
Canım benim yaa bu havalar tam tehlikeliKızlar ben bugün esmalari okuyamadim haberde veremedim hakkinizi helal edin
Geceden beri çok ateşim var bu havada bile usuyorum mide bulantisi baş ağrısı ates hicbise fayda etmiyo bu gidişle hastaneye gitcem
Normalde okuyamayab arkadaslara yardımcı olcaktim ama hakkinizi helal edin
Canım 2010 yılında herkesin imkansız dediği bir şey için okumuştum ve herkesim olmaz dediği şey gerçekleşti, ne için yaptığımı söyleyemem ama benim tarafimdan da gerçekleştiğini söylemek istedim, ama uğruna olsun diye o kadar dua ettiğim seyin benim için hayırlı olmadığını 4 sene sonra anladim, lütfen dua ederken Rabbimden hayirlisini isteyelim... Ne diyor Rabbim sizin ser gorduklerinizde hayır, hayır gorduklerinizde ser vardır....4444 salavatı tefriciyebu muydu, bunu herkes biliyor demeyin bir tane kadın çocuğu olsun diye tedavi görüyor, kisti var, duzenli regl olmuyor ve ilaç kullanıyor. 25 gün regl olmayınca diyor ki; sanırım hamileyim o yüzden gidiyor doktora doktor muayene sonrası diyor ki hayır kistin 3cm olmuş ameliyat mecbur tarih 22 haziran.
Kadın yıkılıyor, 25 haziran'da , o zamana kadar da duaları araştırıyor bu iş böyle olmaz diyesonra bir bakıyor salavatı tefriciye. 4444 defa okuyanın her dileği kabul olur, yazıyor
Kadın başlıyor okumaya, okuyor okuyor10 güne bitiriyor annesiyle doktora gidiyorlar hâlâ regl olmadı ve ilaç bitti diye doktor muayene ediyor sen test yaptırdın mı diyor, kadın üzgün: evet negatif çıktı diyor tarih 12 temmuz doktor tekrar tekrar muayene ediyor diyor ki hayır kist yok olmuş ve sen hamilesin annesi, doktor, kendisi hepsi şok olmus Allah 10 günde kistini yok edip bir evlat müjdelemiş şuan hamile Allah saglıklıca doğum nasip etsin inşallah
Bence dağıtıp paylaşıp da okuyabiliriz ama kendimiz de samimiyetle okuyup bitirebilirizben yapacağım ama size de söylemeden başlamaya içim el vermedi
Ben istiyorum arkadaşım birlikte okursak daha güzel olurcanımsın, bakalım kızlar da teşrif etsinler isteyen olursa birlikte okuruz
Ayy canım arkadaşım tanıyo artik beni baksana biliyo benim de katilcamiBayram hazırlığı olacak okullar açılacak.. yinede bakalım okuruz 5 kişiyiz herkese 1111 düşerama Hazal ve rose de katılır 7 kişi oluruz
Allahım tez zamanda şifa versin inşallah canım çok geçmiş olsun daha erken görseydim ben de okurdum yerine ama bugün giremedim neteKızlar ben bugün esmalari okuyamadim haberde veremedim hakkinizi helal edin
Geceden beri çok ateşim var bu havada bile usuyorum mide bulantisi baş ağrısı ates hicbise fayda etmiyo bu gidişle hastaneye gitcem
Canım benimCanım 2010 yılında herkesin imkansız dediği bir şey için okumuştum ve herkesim olmaz dediği şey gerçekleşti, ne için yaptığımı söyleyemem ama benim tarafimdan da gerçekleştiğini söylemek istedim, ama uğruna olsun diye o kadar dua ettiğim seyin benim için hayırlı olmadığını 4 sene sonra anladim, lütfen dua ederken Rabbimden hayirlisini isteyelim... Ne diyor Rabbim sizin ser gorduklerinizde hayır, hayır gorduklerinizde ser vardır....
Ben adamın gözüne bakınca anlarım kişiliğiniAyy canım arkadaşım tanıyo artik beni baksana biliyo benim de katilcami
Canım tek başına mı okumuştun, bi de ne kadar sürede okudunCanım 2010 yılında herkesin imkansız dediği bir şey için okumuştum ve herkesim olmaz dediği şey gerçekleşti, ne için yaptığımı söyleyemem ama benim tarafimdan da gerçekleştiğini söylemek istedim, ama uğruna olsun diye o kadar dua ettiğim seyin benim için hayırlı olmadığını 4 sene sonra anladim, lütfen dua ederken Rabbimden hayirlisini isteyelim... Ne diyor Rabbim sizin ser gorduklerinizde hayır, hayır gorduklerinizde ser vardır....
Hazal hasta, ben yoğun, sen nasılsınnasılsınız hatunlar :)
ah geçmiş olsunHazal hasta, ben yoğun, sen nasılsın
Sorma valla daha komplike işler beni bekliyorah geçmiş olsun
senin yoğunluğun çaresi yok maalesef :)
ben iyiyim takılıyorum öyle boş boş
bunlarda geçer cnmSorma valla daha komplike işler beni bekliyor
Aynen öyle canım o kadar çok istedim ki olmasını hep Allahım duamı kabul et dedim hayırlısını nasip et demedim, O, bak kabul ettim sonuçlarını gör dedi ve ben pişman oldum simdi keske olsun diye o kadar diretmeseydim diyorum... Ama bu duayı yapan in duası kabul oluyor, ama tabi ki ölçülü dua etmek lazim...Canım benimüzüldüm kötü sonuçlanmasına ama Allah seni dikkate alıp duanı yaşatmış bu bile insanı mutlu ediyor değil mi hem.ne diyoruz duamızda; Allahım duamı benim için hayırlı kıl ve nasip et
Ben adamın gözüne bakınca anlarım kişiliğini
Canım ben bi hafta içinde okunup bitirilmesi gerekiyor diye biliyorum 3 4 gün sürdü yanlış hatirlamiyorsam, ama ben 1000 i geçkin kuran kursuna gidip dağıtmıştım, kalanları kendim okumuştum kardeşlerimleCanım tek başına mı okumuştun, bi de ne kadar sürede okudun
Canim büyük gecmus olsun.. Beenden sana helal olsun, sende hakkini helal et canim..Kızlar ben bugün esmalari okuyamadim haberde veremedim hakkinizi helal edin