Değişip gelişip güzelleşip ben burdayım diyelim 3:)

Düşündüm düşündüm tek dileğe sığdıramadım isteklerimi. Nasıl bir açgözlülükse artık.

Tüm bağlılıklarımız açılsın, her işimiz feraha ulaşsın.
:halay:Amin inşallah canım benim o zaman hergüne bir dilek ağacı yapalım:eğlence: amaa dilekleri öyle genelleme yapmak yok :KK20:net olsun gerçekleşmesi daha kolay olur :KK5:

Haha :KK70: Ayyyy ne oluuur anlat :KK15:
:KK19: peki anlatıcam :KK50: iki bardak su kaynat, sonra içine bir tatlı kaşığı yeşil çay at, ya da poşet çay ise iki tane at, içine limon sık kabuğunu da içine kat daha iyi olur :KK53: bi 5-7 dk beklet sonra süz ,süzdükten sonra da içine bir maden suyu ekle :KK5: gün içinde soğuk sıcak farketmez tüket, ve gün içinde 3lt su iç :KK6:

:KK19: peki anlatıcam :KK50: iki bardak su kaynat, sonra içine bir tatlı kaşığı yeşil çay at, ya da poşet çay ise iki tane at, içine limon sık kabuğunu da içine kat daha iyi olur :KK53: bi 5-7 dk beklet sonra süz ,süzdükten sonra da içine bir maden suyu ekle :KK5: gün içinde soğuk sıcak farketmez tüket, ve gün içinde 3lt su iç :KK6:
Anladığım kadarıyla 3 gün yapıp 1 gün ara veriyoruz dimi :) çok teşekkür ederim, Allah razı olsun :KK200:peki bugün esmaları okumaya devam ediyor muyuz?

Anladığım kadarıyla 3 gün yapıp 1 gün ara veriyoruz dimi :) çok teşekkür ederim, Allah razı olsun :KK200:peki bugün esmaları okumaya devam ediyor muyuz?
Evet Canım midemiz dinlensin diye öyle yapıyoruz :KK50: çok etkili, dualarada devam bugün son gün:KK5:

Bu gün son gün okudum geceden.Bitti.
İNŞALLAH KABUL OLUR.AMİN...
Dilek ağacına gelince ne diyeyim bilemedim o kadar çok var ki.
Hatta yağlı kara gibi sürünmüş bazı şeyler.
Ben şu yaşadıklarımdan TEZ GÜNDE TEZ SAATTE
SAĞLIKLA VE HAYIRLISI ile KURTULMAK İSTİYORUM RABBİM diyorum.:dua::dua::dua:

Bu gün son gün okudum geceden.Bitti.
İNŞALLAH KABUL OLUR.AMİN...
Dilek ağacına gelince ne diyeyim bilemedim o kadar çok var ki.
Hatta yağlı kara gibi sürünmüş bazı şeyler.
Ben şu yaşadıklarımdan TEZ GÜNDE TEZ SAATTE
SAĞLIKLA VE HAYIRLISI ile KURTULMAK İSTİYORUM RABBİM diyorum.:dua::dua:
Amin canım benim

Son düzenleme:
X