- 27 Haziran 2016
- 354
- 1.880
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah dileğini Efendimiz s.a.v hürmetine eeenn kısa zamanda hayırlısıyla gerçekleştirsin ❤Benim dilegim --->>
Amin inşallah canım benim o zaman hergüne bir dilek ağacı yapalım amaa dilekleri öyle genelleme yapmak yok net olsun gerçekleşmesi daha kolay olurDüşündüm düşündüm tek dileğe sığdıramadım isteklerimi. Nasıl bir açgözlülükse artık.
Tüm bağlılıklarımız açılsın, her işimiz feraha ulaşsın.
Bizimkiler bi de ben diyete başlayınca hamurisleri abur cuburlar yağdırmaya başlıyor fizik düşmanlarıAnneme diyorum neden bu kadar güzel yemek yapıyorsun neddeeeeeen
Yaaa şu yeşil çaylı diyet var galiba onu bana da anlatır mısın, zahmet olmazsa :)Bizimkiler bi de ben diyete başlayınca hamurisleri abur cuburlar yağdırmaya başlıyor fizik düşmanları
Ayy yerim senin dileğini, ne tatlı dilemişBenim dilegim --->>
Imm acaba anlatsam mı bilemedim kiYaaa şu yeşil çaylı diyet var galiba onu bana da anlatır mısın, zahmet olmazsa :)
Haha Ayyyy ne oluuur anlatImm acaba anlatsam mı bilemedim ki
peki anlatıcam iki bardak su kaynat, sonra içine bir tatlı kaşığı yeşil çay at, ya da poşet çay ise iki tane at, içine limon sık kabuğunu da içine kat daha iyi olur bi 5-7 dk beklet sonra süz ,süzdükten sonra da içine bir maden suyu ekle gün içinde soğuk sıcak farketmez tüket, ve gün içinde 3lt su içHaha Ayyyy ne oluuur anlat
Anladığım kadarıyla 3 gün yapıp 1 gün ara veriyoruz dimi :) çok teşekkür ederim, Allah razı olsun peki bugün esmaları okumaya devam ediyor muyuz?peki anlatıcam iki bardak su kaynat, sonra içine bir tatlı kaşığı yeşil çay at, ya da poşet çay ise iki tane at, içine limon sık kabuğunu da içine kat daha iyi olur bi 5-7 dk beklet sonra süz ,süzdükten sonra da içine bir maden suyu ekle gün içinde soğuk sıcak farketmez tüket, ve gün içinde 3lt su iç
Evet Canım midemiz dinlensin diye öyle yapıyoruz çok etkili, dualarada devam bugün son günAnladığım kadarıyla 3 gün yapıp 1 gün ara veriyoruz dimi :) çok teşekkür ederim, Allah razı olsun peki bugün esmaları okumaya devam ediyor muyuz?
Tamam canım benim çok çok sağol Rabbim binlerce kez razı olsun ❤ o zaman hemen okuyayımEvet Canım midemiz dinlensin diye öyle yapıyoruz çok etkili, dualarada devam bugün son gün
Canım benim Allah senden de binlerce defa razı olsunTamam canım benim çok çok sağol Rabbim binlerce kez razı olsun ❤ o zaman hemen okuyayım
Bu gün son gün okudum geceden.Bitti.
İNŞALLAH KABUL OLUR.AMİN...
Dilek ağacına gelince ne diyeyim bilemedim o kadar çok var ki.
Hatta yağlı kara gibi sürünmüş bazı şeyler.
Ben şu yaşadıklarımdan TEZ GÜNDE TEZ SAATTE
SAĞLIKLA VE HAYIRLISI ile KURTULMAK İSTİYORUM RABBİM diyorum.
Amin canım benim
Evli mutlu çocuklu diyorsun yani Rabbim herkesin dileğini kabul etsin canimBenim dilegim --->>