- 27 Haziran 2016
- 354
- 1.880
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah dileğini Efendimiz s.a.v hürmetine eeenn kısa zamanda hayırlısıyla gerçekleştirsin ❤Benim dilegim --->>![]()
Düşündüm düşündüm tek dileğe sığdıramadım isteklerimi. Nasıl bir açgözlülükse artık.
Tüm bağlılıklarımız açılsın, her işimiz feraha ulaşsın.
Bizimkiler bi de ben diyete başlayınca hamurisleri abur cuburlar yağdırmaya başlıyorAnneme diyorum neden bu kadar güzel yemek yapıyorsun neddeeeeeen![]()
Yaaa şu yeşil çaylı diyet var galiba onu bana da anlatır mısın, zahmet olmazsa :)Bizimkiler bi de ben diyete başlayınca hamurisleri abur cuburlar yağdırmaya başlıyorfizik düşmanları
![]()
Ayy yerim senin dileğini, ne tatlı dilemişBenim dilegim --->>![]()
Imm acaba anlatsam mıYaaa şu yeşil çaylı diyet var galiba onu bana da anlatır mısın, zahmet olmazsa :)
HahaImm acaba anlatsam mıbilemedim ki
![]()
HahaAyyyy ne oluuur anlat
![]()
Anladığım kadarıyla 3 gün yapıp 1 gün ara veriyoruz dimi :) çok teşekkür ederim, Allah razı olsunpeki anlatıcam
iki bardak su kaynat, sonra içine bir tatlı kaşığı yeşil çay at, ya da poşet çay ise iki tane at, içine limon sık kabuğunu da içine kat daha iyi olur
bi 5-7 dk beklet sonra süz ,süzdükten sonra da içine bir maden suyu ekle
gün içinde soğuk sıcak farketmez tüket, ve gün içinde 3lt su iç
![]()
Evet Canım midemiz dinlensin diye öyle yapıyoruzAnladığım kadarıyla 3 gün yapıp 1 gün ara veriyoruz dimi :) çok teşekkür ederim, Allah razı olsunpeki bugün esmaları okumaya devam ediyor muyuz?
Tamam canım benim çok çok sağol Rabbim binlerce kez razı olsun ❤ o zaman hemen okuyayımEvet Canım midemiz dinlensin diye öyle yapıyoruzçok etkili, dualarada devam bugün son gün
![]()
Canım benim Allah senden de binlerce defa razı olsunTamam canım benim çok çok sağol Rabbim binlerce kez razı olsun ❤ o zaman hemen okuyayım
Bu gün son gün okudum geceden.Bitti.
İNŞALLAH KABUL OLUR.AMİN...
Dilek ağacına gelince ne diyeyim bilemedim o kadar çok var ki.
Hatta yağlı kara gibi sürünmüş bazı şeyler.
Ben şu yaşadıklarımdan TEZ GÜNDE TEZ SAATTE
SAĞLIKLA VE HAYIRLISI ile KURTULMAK İSTİYORUM RABBİM diyorum.
Amin canım benim
Evli mutlu çocuklu diyorsun yani Rabbim herkesin dileğini kabul etsin canimBenim dilegim --->>![]()