Değişip gelişip güzelleşip ben burdayım diyelim 3:)

1 günde 1000 tane okumuştum ama hiçbir işle meşgul olmadım sadece okudum bir nevi inzivaya çekilmiş gibi :)))
Tatil olmasi avantajim olmuştu ama normalde 200 -250 civarı bi günde rahat okunur
Bayram hazırlığı olacak okullar açılacak.. yinede bakalım okuruz 5 kişiyiz herkese 1111 düşer :KK39: ama Hazal ve rose de katılır 7 kişi oluruz

Kızlar ben bugün esmalari okuyamadim haberde veremedim hakkinizi helal edin
Geceden beri çok ateşim var bu havada bile usuyorum mide bulantisi baş ağrısı ates hicbise fayda etmiyo bu gidişle hastaneye gitcem

Normalde okuyamayab arkadaslara yardımcı olcaktim ama hakkinizi helal edin

Geceden beri çok ateşim var bu havada bile usuyorum mide bulantisi baş ağrısı ates hicbise fayda etmiyo bu gidişle hastaneye gitcem

Canım benim yaa bu havalar tam tehlikeli:KK43: geçiş havaları ya, çok geçmiş olsun ıhlamur iç yavrum, ben okurum senin yerine de :KK19:

4444 salavatı tefriciye :KK36: bu muydu, bunu herkes biliyor demeyin:KK67: bir tane kadın çocuğu olsun diye tedavi görüyor, kisti var, duzenli regl olmuyor ve ilaç kullanıyor. 25 gün regl olmayınca diyor ki; sanırım hamileyim o yüzden :KK73: gidiyor doktora doktor muayene sonrası diyor ki hayır kistin 3cm olmuş ameliyat mecbur:KK35: tarih 22 haziran.
Kadın yıkılıyor, 25 haziran'da , o zamana kadar da duaları araştırıyor bu iş böyle olmaz diye :mad: sonra bir bakıyor salavatı tefriciye. 4444 defa okuyanın her dileği kabul olur, yazıyor :super:
Kadın başlıyor okumaya, okuyor okuyor:dua::dua::dua: 10 güne bitiriyor:KK55: annesiyle doktora gidiyorlar hâlâ regl olmadı ve ilaç bitti diye :KK43: doktor muayene ediyor sen test yaptırdın mı diyor, kadın üzgün: evet negatif çıktı diyor:cry: tarih 12 temmuz :KK33: doktor tekrar tekrar muayene ediyor :KK57: diyor ki hayır kist yok olmuş ve sen hamilesin :rolleyes: annesi, doktor, kendisi hepsi şok olmus Allah 10 günde kistini yok edip bir evlat müjdelemiş:KK9: şuan hamile :halay: Allah saglıklıca doğum nasip etsin inşallah :nazar:
Bence dağıtıp paylaşıp da okuyabiliriz ama kendimiz de samimiyetle okuyup bitirebiliriz:sampiyon: ben yapacağım ama size de söylemeden başlamaya içim el vermedi :KK37:
Canım 2010 yılında herkesin imkansız dediği bir şey için okumuştum ve herkesim olmaz dediği şey gerçekleşti, ne için yaptığımı söyleyemem ama benim tarafimdan da gerçekleştiğini söylemek istedim, ama uğruna olsun diye o kadar dua ettiğim seyin benim için hayırlı olmadığını 4 sene sonra anladim, lütfen dua ederken Rabbimden hayirlisini isteyelim... Ne diyor Rabbim sizin ser gorduklerinizde hayır, hayır gorduklerinizde ser vardır....

Allahım tez zamanda şifa versin inşallah canım çok geçmiş olsun daha erken görseydim ben de okurdum yerine ama bugün giremedim nete

Canım 2010 yılında herkesin imkansız dediği bir şey için okumuştum ve herkesim olmaz dediği şey gerçekleşti, ne için yaptığımı söyleyemem ama benim tarafimdan da gerçekleştiğini söylemek istedim, ama uğruna olsun diye o kadar dua ettiğim seyin benim için hayırlı olmadığını 4 sene sonra anladim, lütfen dua ederken Rabbimden hayirlisini isteyelim... Ne diyor Rabbim sizin ser gorduklerinizde hayır, hayır gorduklerinizde ser vardır....
Canım benim:KK43: üzüldüm kötü sonuçlanmasına ama Allah seni dikkate alıp duanı yaşatmış:KK36: bu bile insanı mutlu ediyor değil mi :KK19: hem.ne diyoruz duamızda; Allahım duamı benim için hayırlı kıl ve nasip et :KK52:

Ayy canım arkadaşım tanıyo artik beni baksana biliyo benim de katilcami:KK15:
Ben adamın gözüne bakınca anlarım kişiliğini :KK15:

Canım tek başına mı okumuştun, bi de ne kadar sürede okudun

Canım benim:KK43: üzüldüm kötü sonuçlanmasına ama Allah seni dikkate alıp duanı yaşatmış:KK36: bu bile insanı mutlu ediyor değil mi :KK19: hem.ne diyoruz duamızda; Allahım duamı benim için hayırlı kıl ve nasip et :KK52:

Ben adamın gözüne bakınca anlarım kişiliğini :KK15:
Aynen öyle canım o kadar çok istedim ki olmasını hep Allahım duamı kabul et dedim hayırlısını nasip et demedim, O, bak kabul ettim sonuçlarını gör dedi ve ben pişman oldum simdi keske olsun diye o kadar diretmeseydim diyorum... Ama bu duayı yapan in duası kabul oluyor, ama tabi ki ölçülü dua etmek lazim...

Canim büyük gecmus olsun.. Beenden sana helal olsun, sende hakkini helal et canim..

X