- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.624
Kırmızı mı pembe miruj yaparım yanağını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kırmızı mı pembe miruj yaparım yanağını
İlk önce atanmakDİLEK AĞACI
Kızlar herkes dilek ağacına bir tane dilek assın
Benim dileğim, özel ders vermek için başvurduğum kişi beni seçsin
AMİN .canım benim ne demek.keşke daha çok şeyler yapabilsem.Allahım razı olsun inşallah canım Rabbim kabul etsin dualarını en zor zamanların da yar ve yardımcın olsun inşallah
Kırmızı olsun 5 fazla olsunKırmızı mı pembe mi
Evet tatlım dilek ağacımıza her hafta bir dilek takalım ve dualar ettikçe birbirimize de gönderelimDilek ağacı mı :)))
Benim dileğim 58 kg olmak en kisa surede
İnşallah, inşallah,inşallah gerçek olur...
Az az yiyorum ya bakalım inş. Dua edelim kızlar birbirimize...
AMİN .canım benim ne demek.keşke daha çok şeyler yapabilsem.
Benim de 52Dilek ağacı mı :)))
Benim dileğim 58 kg olmak en kisa surede
İnşallah, inşallah,inşallah gerçek olur...
Az az yiyorum ya bakalım inş. Dua edelim kızlar birbirimize...
Canım senin yesilcayli tarifin nekadar etkili gerci sen faydasını gordugun şeyleri paylaşıyorsun ne kadar surede faydasını gordun belki yazmışsındır ama hatırlamıyorum canım kusura bakma acil kilo vermem lazimEvet tatlım dilek ağacımıza her hafta bir dilek takalım ve dualar ettikçe birbirimize de gönderelim
Hmm severimKırmızı olsun 5 fazla olsun
BendeOfff ya gene camış gibi yedim
Hayatımın aşkını bulmak. Amin. AmiiinnnDİLEK AĞACI
Canım iki gunde etki eder ama su içmeyi ihmal etmeCanım senin yesilcayli tarifin nekadar etkili gerci sen faydasını gordugun şeyleri paylaşıyorsun ne kadar surede faydasını gordun belki yazmışsındır ama hatırlamıyorum canım kusura bakma acil kilo vermem lazim
Offf ya gene camış gibi yedim [/QUOTE
Bende bu sıralar dağıttım
Canım kaç gün yapılıyo bu çay belli bi suresi var miCanım iki gunde etki eder ama su içmeyi ihmal etme
Canım 3 gün yap 1gun mola 3 gün yap 1 gün mola böyle ayda en fazla 9 gun yapCanım kaç gün yapılıyo bu çay belli bi suresi var mi
Tamam canisi sağolCanım 3 gün yap 1gun mola 3 gün yap 1 gün mola böyle ayda en fazla 9 gun yap
Anneme diyorum neden bu kadar güzel yemek yapıyorsun neddeeeeeenCanım iki gunde etki eder ama su içmeyi ihmal etme
DİLEK AĞACI