Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevgili bisquits bu tarifini dünden beri uyguluyorum iki gün yapip bi gün ara mi vermek gerekiyor bilgilendirirsen sevinirim.. topiginizin gizli takipcisiyim bu aradaÖzellikle @bitutampapatya ve diğer acil kilo vermek isteyenler , iki bardak su kaynatın, içine 1.5-2 tatlı kaşığı yeşil çay atın içine limon sıkın isteyen kabuğunu da içine katabilir, bi 5-7 dk bekletip süzün. İçine sade maden suyu 200 cl lik bir şişe yani katın isteyen içebilirim diyen sıcak içsin isteyen dolaba koysun ice tea gibi içsin, iki seferde için bi sabah bi akşam, tek seferde içmeyin. Ben iki gün yaptım bugün sade yeşil çay içiyorum, yarın tekrar iki gün yapıcam
Kendini afişe ettin sayın gizli takipçi evet tatlım iki ya da üç gün yap bir gün ara ver ve ayda en fazla 9 gün yap bu arada katıl sen de, bizler tüm kusurlarımızla buradayız ve birbirimizi seviyoruz kabul ediyoruz amacımız da kendimizi geliştirmek, eksik olan hatalı olan davranışlarımızı, sosyofobimizi yenmeksevgili bisquits bu tarifini dünden beri uyguluyorum iki gün yapip bi gün ara mi vermek gerekiyor bilgilendirirsen sevinirim.. topiginizin gizli takipcisiyim bu arada
evet kendimi desifre ettim ama katilmamak elde degil size o zaman yarin ara veriyorum sadece yesil cay iceyim bilgiler icin tesekkürler aranizdayim zaten gizliden gizliyeKendini afişe ettin sayın gizli takipçi evet tatlım iki ya da üç gün yap bir gün ara ver ve ayda en fazla 9 gün yap bu arada katıl sen de, bizler tüm kusurlarımızla buradayız ve birbirimizi seviyoruz kabul ediyoruz amacımız da kendimizi geliştirmek, eksik olan hatalı olan davranışlarımızı, sosyofobimizi yenmek
Hoş geldin tekrardan tatlı güzel insan ben şimdi sizlere müthiş bir şey okudum onu anlatacağım, sizler yani bebek bekleyen, duaları bekleyen herkes yapacak okuyunca o kadar etkilendim ki göz yaşlarıma hakim olamadımo zaman kendimi tanitayim 4 yillik evliyim iki gün önce besinci yilimiza girdi. cok sükür mutluyum calisiyorum. polikistik overim var bebek istiyoruz ama daha nasip olmadi. insalalh ekimde tüp bebege baslayacagiz ondan önce biraz kilo vereyim istioyrum. 31 yasindayim bu arada. bende dilegimi söyleyim o zaman ülkeme huzur baris nasip olsun insallah. birde ben ve benim gibi evlat bekleyen herkese rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah
hosbuldukHoş geldin tekrardan tatlı güzel insan ben şimdi sizlere müthiş bir şey okudum onu anlatacağım, sizler yani bebek bekleyen, duaları bekleyen herkes yapacak okuyunca o kadar etkilendim ki göz yaşlarıma hakim olamadım
kesinlikle bende okumak isterim paylastigin icin tesekkür ederim .. okumak isteyenler olursa dedigin gibi beraber okuruz olmazsa bende baslayip okurum seninle beraber cok da memnun olurum.. nasip edecek olan Allah buna inancim sonsuz ve duanin acamayacagi hic bir kapi yok . Allah ol desin yeter ki.4444 salavatı tefriciye bu muydu, bunu herkes biliyor demeyin bir tane kadın çocuğu olsun diye tedavi görüyor, kisti var, duzenli regl olmuyor ve ilaç kullanıyor. 25 gün regl olmayınca diyor ki; sanırım hamileyim o yüzden gidiyor doktora doktor muayene sonrası diyor ki hayır kistin 3cm olmuş ameliyat mecbur tarih 22 haziran.
Kadın yıkılıyor, 25 haziran'da , o zamana kadar da duaları araştırıyor bu iş böyle olmaz diye sonra bir bakıyor salavatı tefriciye. 4444 defa okuyanın her dileği kabul olur, yazıyor
Kadın başlıyor okumaya, okuyor okuyor 10 güne bitiriyor annesiyle doktora gidiyorlar hâlâ regl olmadı ve ilaç bitti diye doktor muayene ediyor sen test yaptırdın mı diyor, kadın üzgün: evet negatif çıktı diyor tarih 12 temmuz doktor tekrar tekrar muayene ediyor diyor ki hayır kist yok olmuş ve sen hamilesin annesi, doktor, kendisi hepsi şok olmus Allah 10 günde kistini yok edip bir evlat müjdelemiş şuan hamile Allah saglıklıca doğum nasip etsin inşallah
Bence dağıtıp paylaşıp da okuyabiliriz ama kendimiz de samimiyetle okuyup bitirebiliriz ben yapacağım ama size de söylemeden başlamaya içim el vermedi
canımsın, bakalım kızlar da teşrif etsinler isteyen olursa birlikte okuruzhosbulduk
kesinlikle bende okumak isterim paylastigin icin tesekkür ederim .. okumak isteyenler olursa dedigin gibi beraber okuruz olmazsa bende baslayip okurum seninle beraber cok da memnun olurum.. nasip edecek olan Allah buna inancim sonsuz ve duanin acamayacagi hic bir kapi yok . Allah ol desin yeter ki.
Eki Görüntüle 1881127
4444 salavatı tefriciye bu muydu, bunu herkes biliyor demeyin bir tane kadın çocuğu olsun diye tedavi görüyor, kisti var, duzenli regl olmuyor ve ilaç kullanıyor. 25 gün regl olmayınca diyor ki; sanırım hamileyim o yüzden gidiyor doktora doktor muayene sonrası diyor ki hayır kistin 3cm olmuş ameliyat mecbur tarih 22 haziran.
Kadın yıkılıyor, 25 haziran'da , o zamana kadar da duaları araştırıyor bu iş böyle olmaz diye sonra bir bakıyor salavatı tefriciye. 4444 defa okuyanın her dileği kabul olur, yazıyor
Kadın başlıyor okumaya, okuyor okuyor 10 güne bitiriyor annesiyle doktora gidiyorlar hâlâ regl olmadı ve ilaç bitti diye doktor muayene ediyor sen test yaptırdın mı diyor, kadın üzgün: evet negatif çıktı diyor tarih 12 temmuz doktor tekrar tekrar muayene ediyor diyor ki hayır kist yok olmuş ve sen hamilesin annesi, doktor, kendisi hepsi şok olmus Allah 10 günde kistini yok edip bir evlat müjdelemiş şuan hamile Allah saglıklıca doğum nasip etsin inşallah
Bence dağıtıp paylaşıp da okuyabiliriz ama kendimiz de samimiyetle okuyup bitirebiliriz ben yapacağım ama size de söylemeden başlamaya içim el vermedi
3 kişi olduk bile amin canım benim Allah isteyen herkese nasip etsin, başka derdi olanların da o dertlerini gidersinYaa süper çok sevindim cnm benim Allah sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin. Ben katılmak isterim.
cok sevindim canim Allah kimin ne muradi varsa versin haberleri bekliyorumcanımsın, bakalım kızlar da teşrif etsinler isteyen olursa birlikte okuruz
DİLEK AĞACI
Bugünkü dileğim sağlık, anneme kardeşlerime kendime ve şifaya ihtiyacı olan herkese sağlığına kavuşmasını diliyorum
Canım benim bende öyle bir şey olmaz benim ekibimde herkes ya tamamlar ya da okuyamayan olur giden olur onun yerine de ben okurumGelecek yıl bu gün evimde eşimle mutlu mesut yaşamayı diliyorum..
bu dilek daha uygun oldu sanırım:))
Ben ne zaman tefriciye grubuna katılsam sıra bana gelmeden grup dağılıyor bu defa şeytanın bacağını kırmak istiyorum daha hiç tamamlamak nasip olmadı
Müthişsin Canım benim bin tane okumak ne kadar sürüyorBen selaten tefriciye okudum 4444 tane günde 1000 tane okuyup 4-5 günde bitirmistim dua inşallah kabul olur Allahın izniyle...
Ama size şunu söyleyeyim o okuduğum günlerdeki huzur ve mutluluğu hayatım boyunca tatmamistim ruhum kanatlanip ucuyordu sanki içim çok ferahti...
Ezbere biliyorum ve günde 100 tane okumaya devam ediyorum isteyen olursa mutlaka okumak isterim seve seve :))))
1 günde 1000 tane okumuştum ama hiçbir işle meşgul olmadım sadece okudum bir nevi inzivaya çekilmiş gibi :)))Müthişsin Canım benim bin tane okumak ne kadar sürüyor