Değişip gelişip güzelleşip ben burdayım diyelim 3:)

saç bakim kürlerinden alabilirmiyim
Tabiki de :)
Saç bakımı + uzama için

1 tutam sinameki aktardan aliyorum
Badem yagi oda aktardan
Bemiks ampul eczaneden

Yapılışı
Yaklasik 7 8 yaprak bi tutam sinamekiyi yarim cay bardagi suda hafif kaynatın sonra 5 dk demlenmeye bırakın yapraklarini alıp suzun biraz sogusun icine 1 yemek kaşığı kadar badem yagi bemiks ampulü kırın sonra fisfisli bi şişe yardimiyla sac diplerinize sıkın 1 ,5 2 saat sonra saçınızı yikayabilirsiniz ben çok faydasini gördüm

Cansiz saclar için

1 avuc kadar isirgan otunu kaynatin
Onuda ayni sekilde suzun icine gene hint yagi yada badem yagida olur bi y kasigi kadar katip surebilirsiniz

Elektriklenen saclar için
Sampuanimin içine 1 yemek kaşığı kadar bal katiyorum ilk duyunca bende daha neler demistim.:KK70: ama etkilerini görünce sözümü geri aldim.:)
Tabi iyice calkalayin

Birde yarimcay bardagi su icine 1 kapak gliserin 1 2 damla bebeyagi katip fislatabilirisniz gene

Ben bazen bebe yağını sacima sekil vermek için kullaniyorum çok tatlı oluyo dogal kivircik gibi ustelik elektriklenmiyo

Bu kadar ballar ben çok faydalarini gördüm umarım sizlerde görürsünüz
:KK16:

ilk kez duydum bu işaretleri
Daha başkaları da var ama en çok bunlar söylenir:)

Arkadaşlar selevati tefriciye yi deneyen ve mucizesini goren oldumu aranizda
Canım ben denemedim ,annem abim askere gidince başladı sağ salim dönsün diye, doğuda yaptı askerliğini, şükür sağ salim döndü:) uygulayan herkes oldu diyor dilekleri

Benim sac uçlarım KITIR KITIR sert kuru ....ben de blogerlardan gördüm.gece yatarken suruyorum tüm sacima .yaklaşık 8 saat sonra yikiyorum yumuşacık oluyor ama haftada bi yapıyorum duzenli

Benim sac uçlarım KITIR KITIR sert kuru ....ben de blogerlardan gördüm.gece yatarken suruyorum tüm sacima .yaklaşık 8 saat sonra yikiyorum yumuşacık oluyor ama haftada bi yapıyorum duzenli
Canım gürleşme oldumu peki, benim saçım yumusak ama dökülüyor:KK43:

Daha başkaları da var ama en çok bunlar söylenir:)

Canım ben denemedim ,annem abim askere gidince başladı sağ salim dönsün diye, doğuda yaptı askerliğini, şükür sağ salim döndü:) uygulayan herkes oldu diyor dilekleri
Bende başlicam okumaya bayramdan sonra inşALLAH zor ama etkili bi salavat

Ben size(bebeğinize) Ya Şafi okudum.Tez saatte Şifa olsun.
Birisi demişti bana bu gibi durumlarda 422 tane oku çok iyi geliyor.
Çok değil ama okudum.ALLAH kabul etsin.AMİN...
Allahım razı olsun inşallah canım Rabbim kabul etsin dualarını en zor zamanların da yar ve yardımcın olsun inşallah

X