Canım benim , çok duygulandım yani.Hemen okudum zaten Ya Metin...Ben kişilik analizi konusunda iyiyimdirfarkındayım o yüzden 'metin ' esmasını tavsiye ettim sana
Dene dene sıcak içemezsen dolaba koy soğuk daha kolay içiliyorNeyse sodalı deneyelim
esmaları Bi süre çektikten sonra aslında ne kadar güçlü bir insan olduğunu göreceksin, ama biraz boşluğa düşeceksin, ama hiç korkma o süreç boyunca biz hep senin yanında olacağızCanım benim , çok duygulandım yani.Hemen okudum zaten Ya Metin...
Hepimizden Allah razı olsun.Amin canım Allah razı olsun
Tebrikler canım Allah kabul etsin
erenlere karışacaksınız kızzsenin sanırım duygusal zekan daha baskın sen günlük 500 tane ya metin çek Canım kendin için
Canım benim elbette olurBen bu gece yarın için okuyabilir miyim gündüz çocuklar bırakmıyor zikirmatik bozuldu bugün 50 tane ya vedud çektim gözlerim kapaliydi o esnada bi açtım 50 tane olmuş yeni almıştım halbukihemen telefona proğram indirip ordan devam ettim çocuklar teli görünce yapisiyo Hemen
estafurullah canım Vedud sevgi esmasıdır, Rafi de yükselten kaldıran demektirayıptır sorması konunun cahili olrak bişey sorabilir miyim? çektiğiniz esmaların anlamları nedir?
estafurullah canım Vedud sevgi esmasıdır, Rafi de yükselten kaldıran demektir
Teşekkürler canım istediğin zaman katılabilirsiniz bizehmm çok güzlmiş Allah kabul etsin :)
Canım Allah şifa versin, 2500 ya Rafi okumuştum Allah Rafi ismi hatrına şifalar versinArkadaşlar az önce bir haber aldım amcam bu gün anjiyo olacaktı ama operasyon sırasında beklenmeyen durumlar olmuş durumu kritikmiş. Saat 11 den beri ameliyatta. Elimizden dua etmekten başka bir şey gelmiyor. Siz de amcam için dua eder misiniz?
Allahım acil şifalar versin inşallah canım Rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursunArkadaşlar az önce bir haber aldım amcam bu gün anjiyo olacaktı ama operasyon sırasında beklenmeyen durumlar olmuş durumu kritikmiş. Saat 11 den beri ameliyatta. Elimizden dua etmekten başka bir şey gelmiyor. Siz de amcam için dua eder misiniz?
Arkadaşlar az önce bir haber aldım amcam bu gün anjiyo olacaktı ama operasyon sırasında beklenmeyen durumlar olmuş durumu kritikmiş. Saat 11 den beri ameliyatta. Elimizden dua etmekten başka bir şey gelmiyor. Siz de amcam için dua eder misiniz?
Allah acil şifalar versin canımArkadaşlar az önce bir haber aldım amcam bu gün anjiyo olacaktı ama operasyon sırasında beklenmeyen durumlar olmuş durumu kritikmiş. Saat 11 den beri ameliyatta. Elimizden dua etmekten başka bir şey gelmiyor. Siz de amcam için dua eder misiniz?