Değişip gelişip güzelleşip ben burdayım diyelim 3:)

Ablişim niye okudun. Ben okumuştum. Cumartesiden itibaren katılamayabilirim
Demek ki ilk üç kişinin nasibi fazlaymış helali hoş olsun

Tam olarak ne niyetle okuyoruz canım ? Ona göre davraniyim..
Canım hergün sıradaki 3kişiye

Her ikisine de katılırım canım. Esmalar özellikle ilgi alanımda, bir de sizin de dediğiniz gibi başkalarının size ettiği dualar daha makbul oluyormuşya, o açıdan katılmak istiyorum.
Gel Canım ,burda dua, hayat, günlük meseleler, mutluluk, hüzün ,başarı, eğitim, kitap, şiir, sanat müzik herşeyi konuşabiliriz
bugün segazel, bitutampapatya ve cuel için okuyoruz 1053 ya Rafi, 1200 ya Vedud, Allah muradlarına erdirsin inşallah

Gel Canım ,burda dua, hayat, günlük meseleler, mutluluk, hüzün ,başarı, eğitim, kitap, şiir, sanat müzik herşeyi konuşabiliriz
bugün segazel, bitutampapatya ve cuel için okuyoruz 1053 ya Rafi, 1200 ya Vedud, Allah muradlarına erdirsin inşallah [/QUOTE]tamam canım, Ya Rafi tamamladım, diğerini de bitirince yazarım.

Kızlar 14 kişi okumaya katılıyor
Cuel 1053 ya Rafi, 1200 ya Vedud
segazel 1053 ya Rafi, 1200 ya Vedud
B bitutampapatya 1053 ya Rafi, 1200 ya Vedud
@Hazal 1053 ya Rafi, 1200 ya Vedud
R roseistan 1053 ya Rafi, 1200 ya Vedud
Bisquits 1053 ya Rafi, 1200 ya vedud
@umutyolcusu2016 1053 ya Rafi, 1200 ya Vedud
@pofu
1053 ya Rafi, 1200 ya vedud
@hannaz 1053 ya Rafi, 1200 ya Vedud
@TugbaHamza 1053 ya Rafi, 1200 ya Vedud
BLUEGREENBLUE 1053 ya Rafi, 1200 ya vedud
Shizuka- 1053 ya Rafi, 1200 ya Vedud
@Dionee 1053 ya Rafi, 1200 ya Vedud
ftemiz 1053 ya Rafi ,1200 ya Vedud
Hergün 3 kişi için okuyacağız ,son gün 2 kisi için okuyacağız, 5 günde bitecek inşallah

Bende bebek uyurken okudum Allah kabul ederse inşallah :)
Amin canım Allah razı olsun

tşkler tatlım hepsini okudum
Tebrikler canım Allah kabul etsin

@Bisquits rica etsem en son bana olsun .Beni en sona yazar mısınız içimden geldi
erenlere karışacaksınız kızz senin sanırım duygusal zekan daha baskın sen günlük 500 tane ya metin çek Canım kendin için

Amin canım Allah razı olsun

Tebrikler canım Allah kabul etsin

erenlere karışacaksınız kızz senin sanırım duygusal zekan daha baskın sen günlük 500 tane ya metin çek Canım kendin için
Abla senin şu yeşil çaylı tarif varya. Onun içine soda koymasak olur mu? Yani neden soda koyuyoruz

Çok doğru tespit, hayatım başkalarını memnun etmekle geçti dersem inanın.
EQ tavan yaptı ben de zaten.Dediğim gibi olsun zahmet olmazsa
En son bana okunsun
Ya Metin 500 tane tamamdır ...
Ben kişilik analizi konusunda iyiyimdir farkındayım o yüzden 'metin ' esmasını tavsiye ettim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…