Değişip gelişip güzelleşip ben burdayım diyelim 3:)

Ben de papatya yerine ve kendi payımı okudum Allah gönüllerinden geçenleri haklarında hayırlı kılsın ve nasip etsin, amin

esmaların etkili olduğunu bizzat yaptığım olumlamalardan biliyorum cnm :) ama zaman esnemesi kısmını anlayamadım?
şimdi tam nasıl olcak?yani grup grup mu yapılıyor yoksa herkes mi yapıyor?bu ara kafam çok yoğun algılama sorunu yaşıyorum azcık ksra bakma emi

Zaman esnemesi yani mesela senin 150 dk zamana ihtiyacın var ama 60 dk zamanın var, Allah sana lütfediyor

Seni listede yasminin yerine yazarım Canım listede 3erli guruplar yaptık herkes hergün verilen sayı kadar okuyacak, üç kişiye hediye edecek, 1053 ya Rafi, 1200 ya Vedud,
Senin tecrübe ettiğin esmaları da bizimle paylaşır mısın :)

Zaman esnemesi yani mesela senin 150 dk zamana ihtiyacın var ama 60 dk zamanın var, Allah sana lütfediyor

mükemmelmiş..ona benimde ihtiyacım var..hiç bişeye yetişemiyorum zamanım yetmiyor :S

anladım cnm okurum sorun yok :) zaten olumlama yapıyorum sabah akşam o arada da okuyorum
toplam 351 tane ya rafi ve 400 tane ya vedud mü?

benim var cnm bi kaç tane..sağlıklı olması için defterime bakmam lazım :)

Canım 1053 tane ya Rafi, 1200 ya Vedud okuyoruz günlük

canım ben de katılabilir miyim?
Hoş geldin Canım dualara mı yoksa topike mi, ikisine de katılabilirsin

Canım 1053 tane ya Rafi, 1200 ya Vedud okuyoruz günlük

Hoş geldin Canım dualara mı yoksa topike mi, ikisine de katılabilirsin
Her ikisine de katılırım canım. Esmalar özellikle ilgi alanımda, bir de sizin de dediğiniz gibi başkalarının size ettiği dualar daha makbul oluyormuşya, o açıdan katılmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…