Değişip gelişip güzelleşip ben burdayım diyelim 3:)

esmaları Bi süre çektikten sonra aslında ne kadar güçlü bir insan olduğunu göreceksin, ama biraz boşluğa düşeceksin, ama hiç korkma o süreç boyunca biz hep senin yanında olacağız :KK19: o süreçte şunları sorgulayacaksın; neden bu kadar çok insan aldım hayatıma, neden kendimi unutup onlara harcadım kendimi, ......diye sorgulayacaksın :KK35: deymeyecek insanları biyerlere taşımak için uğraştım ömrümü harcadım ,neden o vakti kendim için kullanmadım diyeceksinHoppa o arınma boyutu, ağlarsın, pişmanlık hissedersin, bi dersin ki Allah'ım ben çok günahkarım ,Sana lâyık bir kul olamadım :cry:sonra dualar esmalar... tertemiz bir sen doğar :KK36: insanlara belli mesafede ne soyutlanmış ne de paspas olmuş yepyeni bir sen:sampiyon: Allah'a yakın kula mesafeli :KK66:
canım ne güzel şeyler yazmışsın, inşallah dediğin gibi birer insan olabiliriz, şu hayatta dediğin gibi insanlardan ikiyüzlülerden, bencillerden, hep menfaat peşinde olanlardan o kadar yoruldum ki. inşallah yepyeni bir ben olabilmek nasip olur, Allah'a yakın, kul ile mesafeli.:KK19::KK19::KK19:

canım ne güzel şeyler yazmışsın, inşallah dediğin gibi birer insan olabiliriz, şu hayatta dediğin gibi insanlardan ikiyüzlülerden, bencillerden, hep menfaat peşinde olanlardan o kadar yoruldum ki. inşallah yepyeni bir ben olabilmek nasip olur, Allah'a yakın, kul ile mesafeli.:KK19::KK19::KK19:
teşekkür ederim canım Allah razı olsun, gerçekten insanı olgunlaştırıp daha sağlıklı kararlar almasını sağlıyor:KK54: birde hepinizden ricam aslını astarını bilmeden kimseyi fanatikçe savunmayın:KK20: hakkınızla emeğinizle bir yerlere gelmek istiyorsanız Allah yolunuzu fettah ismi azametiyle açsın:KK9: olmuyorsa sabır sınavınızdır ,yolu dikenli olsa da sonu gül bahçesidir:KK36::KK36:

esmaları Bi süre çektikten sonra aslında ne kadar güçlü bir insan olduğunu göreceksin, ama biraz boşluğa düşeceksin, ama hiç korkma o süreç boyunca biz hep senin yanında olacağız :KK19: o süreçte şunları sorgulayacaksın; neden bu kadar çok insan aldım hayatıma, neden kendimi unutup onlara harcadım kendimi, ......diye sorgulayacaksın :KK35: deymeyecek insanları biyerlere taşımak için uğraştım ömrümü harcadım ,neden o vakti kendim için kullanmadım diyeceksinHoppa o arınma boyutu, ağlarsın, pişmanlık hissedersin, bi dersin ki Allah'ım ben çok günahkarım ,Sana lâyık bir kul olamadım :cry:sonra dualar esmalar... tertemiz bir sen doğar :KK36: insanlara belli mesafede ne soyutlanmış ne de paspas olmuş yepyeni bir sen:sampiyon: Allah'a yakın kula mesafeli :KK66:
Canım benim çok haklısınız
zaten böyle benim gibi başkalarını
mutlu etmeye uğraşanlar kendi daima mutsuz olurlar.
Son cümle süper bundan sonra kula mesafeli olacağım.
ZATEN ALLAH A ÇOK YAKINIM...

Canım benim çok haklısınız
zaten böyle benim gibi başkalarını
mutlu etmeye uğraşanlar kendi daima mutsuz olurlar.
Son cümle süper bundan sonra kula mesafeli olacağım.
ZATEN ALLAH A ÇOK YAKINIM...
Başkalarını mutlu etmek derken, önceliklerini bil yani :KK5:Canım benim, kötü ya da saygısız ya da bencil olmak değil kastım :KK20:

Başkalarını mutlu etmek derken, önceliklerini bil yani :KK5:Canım benim, kötü ya da saygısız ya da bencil olmak değil kastım :KK20:
Ne demek istediğiniz anladım.ve zaten biliyorum.
ne bencil ne de kötü istesem de olamam.
hatta imkansız benim için.
Dediğim gibi EQ tavan yapmış biriyim.
yanlış bir şey mi yazdım acaba böyle düşündünüz bilemedim.
Öyle insanları da hiç sevmem.ama insanlarda şu var ne kadar
iyi niyetli olursanız bunu sezip kullan çok oluyor...

Ne demek istediğiniz anladım.ve zaten biliyorum.
ne bencil ne de kötü istesem de olamam.
hatta imkansız benim için.
Dediğim gibi EQ tavan yapmış biriyim.
yanlış bir şey mi yazdım acaba böyle düşündünüz bilemedim.
Öyle insanları da hiç sevmem.ama insanlarda şu var ne kadar
iyi niyetli olursanız bunu sezip kullan çok oluyor...
Yok canım benim yanlış anlamadım kesinlikle :KK19: genel olarak yazdım çünkü herkes okuyor yazılanları, yaşı küçük olan kardeşlerimiz de :KK36: o yüzden ayrıntılı yazma ihtiyacı duyuyorum ki yanlış birşeylere sebep olmamak için :KK35: yoksa sen zaten duygusallıktan fedakârlıktan kendini unutmuşsun:KK19: sana değil lafım hatta sana, kendine hem bakım olarak hem sağlık olarak hem kültürel olarak hem de aktivite olarak zaman ayır diyorum :KK5:

Merhaba kızlar bütün sayfaları okuyamadim öğretmenim ben de seminerlere başladık bugün koskoca yaz nasıl bitti anlamadım :))
Neyse sağlık olsun, sağlıkla,huzurla nice yazlar görürüz...
Yeni eğitim yılına da güzel bir giriş yapalım bakalım,bundan sonra fırsat buldukça burdayım :KK5:
Canım hoş geldin, fırsat buldukça yaz özledik seni :KK19: herşey var istediğin konuda yaz, istediğin konuda bilgi ver, danışmak istediğin birşey olursa bisürü kafayız birimizden bişey çıkar :KK5: dualarımız var, diyet var :KK6::kk77:

Yok canım benim yanlış anlamadım kesinlikle :KK19: genel olarak yazdım çünkü herkes okuyor yazılanları, yaşı küçük olan kardeşlerimiz de :KK36: o yüzden ayrıntılı yazma ihtiyacı duyuyorum ki yanlış birşeylere sebep olmamak için :KK35: yoksa sen zaten duygusallıktan fedakârlıktan kendini unutmuşsun:KK19: sana değil lafım hatta sana, kendine hem bakım olarak hem sağlık olarak hem kültürel olarak hem de aktivite olarak zaman ayır diyorum :KK5:
Evet haklısınız.Herkese örnek olalım.
Benim tek sorunum fazla iyi niyet.
Ev işi yemek vs.çok ustayımdır :KK39:
Bakım olarak superimdir yani,çok süslü püslü ,
hatta o kadar ki uyurken bile süslü giyinirim:KK73::KK28::KK9:

Canım hoş geldin, fırsat buldukça yaz özledik seni :KK19: herşey var istediğin konuda yaz, istediğin konuda bilgi ver, danışmak istediğin birşey olursa bisürü kafayız birimizden bişey çıkar :KK5: dualarımız var, diyet var :KK6::kk77:
Canım benim ben de sizi çok özledim :))
Ohh oh herşey var süper konular, arkadaşlıklar harika :))
O zaman size hemen bir sorunumdan bahsedeceğim ufak bir şey ama ne varsa sizde var yüzümde küçük küçük kabarcıklar oluştu kırmızı değil beyaz ama alerji değil bence ,hep aynı şeyleri tuketiyorum farklı bir besin almadım kimyasal bir şey sürmek istemiyorum var mı sizde böyle bir problem yaşayan memleketteyim bu arada hava değişimi mi yaptı acaba bunu????

Canım benim ben de sizi çok özledim :))
Ohh oh herşey var süper konular, arkadaşlıklar harika :))
O zaman size hemen bir sorunumdan bahsedeceğim ufak bir şey ama ne varsa sizde var yüzümde küçük küçük kabarcıklar oluştu kırmızı değil beyaz ama alerji değil bence ,hep aynı şeyleri tuketiyorum farklı bir besin almadım kimyasal bir şey sürmek istemiyorum var mı sizde böyle bir problem yaşayan memleketteyim bu arada hava değişimi mi yaptı acaba bunu????
Canım benim genelde çok yoğun stres yaşadığın zaman böyle şeyler çıkabiliyor ama hemen bi cildiyeye gidebilirsen krem verir iz felan kalmaz

Evet haklısınız.Herkese örnek olalım.
Benim tek sorunum fazla iyi niyet.
Ev işi yemek vs.çok ustayımdır :KK39:
Bakım olarak superimdir yani,çok süslü püslü ,
hatta o kadar ki uyurken bile süslü giyinirim:KK73::KK28::KK9:
Oh oh ne güzel evde bakımlı olmak, ben varya pijamayla eşofmanla evde gaffur gibi gezerim :KK70: vardı ya avrupa yakasında :-)

Canım benim genelde çok yoğun stres yaşadığın zaman böyle şeyler çıkabiliyor ama hemen bi cildiyeye gidebilirsen krem verir iz felan kalmaz
Evet canım haklısın kesin üzüntüden oldu çünkü memlekette duymadigim kötü haber kalmadı maalesef :KK43:(
Ama herseyin başı sağlık artık hiçbir şeyi çok fazla kafaya takmayacagim..
Gecmezse gideyim doktora aslında uzaktan bakınca hiç belli değil çok yakından veya dokununca belli oluyor geçer inş.
:KK68:

X