Değişip gelişip güzelleşip ben burdayım diyelim 3:)

Kızlar 14 kişi okumaya katılıyor
Cuel Cuel 1053 ya Rafi, 1200 ya Vedud
segazel segazel 1053 ya Rafi, 1200 ya Vedud
B bitutampapatya 1053 ya Rafi, 1200 ya Vedud
@Hazal 1053 ya Rafi, 1200 ya Vedud
R roseistan 1053 ya Rafi, 1200 ya Vedud
Bisquits Bisquits 1053 ya Rafi, 1200 ya vedud
@umutyolcusu2016 1053 ya Rafi, 1200 ya Vedud
@pofu
1053 ya Rafi, 1200 ya vedud
@hannaz 1053 ya Rafi, 1200 ya Vedud
@TugbaHamza 1053 ya Rafi, 1200 ya Vedud
BLUEGREENBLUE BLUEGREENBLUE 1053 ya Rafi, 1200 ya vedud
Shizuka- Shizuka- 1053 ya Rafi, 1200 ya Vedud
@Dionee 1053 ya Rafi, 1200 ya Vedud
ftemiz ftemiz 1053 ya Rafi ,1200 ya Vedud
Hergün 3 kişi için okuyacağız ,son gün 2 kisi için okuyacağız, 5 günde bitecek inşallah ,sanırım

Canım benim , çok duygulandım yani.Hemen okudum zaten Ya Metin...
esmaları Bi süre çektikten sonra aslında ne kadar güçlü bir insan olduğunu göreceksin, ama biraz boşluğa düşeceksin, ama hiç korkma o süreç boyunca biz hep senin yanında olacağız :KK19: o süreçte şunları sorgulayacaksın; neden bu kadar çok insan aldım hayatıma, neden kendimi unutup onlara harcadım kendimi, ......diye sorgulayacaksın :KK35: deymeyecek insanları biyerlere taşımak için uğraştım ömrümü harcadım ,neden o vakti kendim için kullanmadım diyeceksinHoppa o arınma boyutu, ağlarsın, pişmanlık hissedersin, bi dersin ki Allah'ım ben çok günahkarım ,Sana lâyık bir kul olamadım :cry:sonra dualar esmalar... tertemiz bir sen doğar :KK36: insanlara belli mesafede ne soyutlanmış ne de paspas olmuş yepyeni bir sen:sampiyon: Allah'a yakın kula mesafeli :KK66:

Ben bu gece yarın için okuyabilir miyim gündüz çocuklar bırakmıyor zikirmatik bozuldu bugün 50 tane ya vedud çektim gözlerim kapaliydi o esnada bi açtım 50 tane olmuş yeni almıştım halbuki :KK43: hemen telefona proğram indirip ordan devam ettim çocuklar teli görünce yapisiyo Hemen :mad:

Ben bu gece yarın için okuyabilir miyim gündüz çocuklar bırakmıyor zikirmatik bozuldu bugün 50 tane ya vedud çektim gözlerim kapaliydi o esnada bi açtım 50 tane olmuş yeni almıştım halbuki :KK43: hemen telefona proğram indirip ordan devam ettim çocuklar teli görünce yapisiyo Hemen :mad:
Canım benim elbette olur :KK54: ne zaman müsait olursan o zaman oku:KK15:

Arkadaşlar az önce bir haber aldım amcam bu gün anjiyo olacaktı ama operasyon sırasında beklenmeyen durumlar olmuş durumu kritikmiş. Saat 11 den beri ameliyatta. Elimizden dua etmekten başka bir şey gelmiyor. Siz de amcam için dua eder misiniz?
Canım Allah şifa versin, 2500 ya Rafi okumuştum Allah Rafi ismi hatrına şifalar versin:KK43:

Arkadaşlar az önce bir haber aldım amcam bu gün anjiyo olacaktı ama operasyon sırasında beklenmeyen durumlar olmuş durumu kritikmiş. Saat 11 den beri ameliyatta. Elimizden dua etmekten başka bir şey gelmiyor. Siz de amcam için dua eder misiniz?
Allahım acil şifalar versin inşallah canım Rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun

Cnm şimdi gördüm msjini Allah acil şifalar versin

Allah acil şifalar versin canım

X