Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımm vala hızır gibi yetişmişsin bu konuyla bana yaa benimde saçlarım aşırı yıprandı upuzun saçlarım vardı şimdi boyadan falan kısacık kestirmek zorunda kaldım ve çalı gibiler bu su bakım içinde işe yarıyormuu yumuşatıomu düzelirmi?? lorealin bi saç bakım maskesi varmış en son çare onu alcaktım ama 65 tl bayılmak istemiyorum zaten boyaya bisürü param gitti bu ürün sence işe yararmı alsam bide o kuaför malzemeleri satan zaza han tam neresinde eminönünün??
Bence de süper birşey bende yaklaşık 1 bucuk aydır kullanıyorum büyük şişeyi yarıladım resmen. Saçlarımı sık boyayan ve nerdeyse hergün düzleştiren ben, bu ürün sayesinde parlak ve sağlıklı görünen saçlara sahip oldum. Saçları uzatma olayına gelince evet bende farkettim benm saçlarım çok geç uzuyor ürünü kullandıktan sonra 1 ay içerisinde diplerim 1.5 cm geldi. kaydirigubbakcemile2 Bende 16'ya almıştım kuaför malzemeleri satan kozmetikçiden sositososito
boshayallersmilealdım bende arkadaşlar kullandım ama saçlarımı kazık gibi yaptı ........hiçbir yararı olmadı verdiğim paraya acıyorum ..........sinirimden çöpe atıcaktım nerdeyse 20 gün oldu nerdeyse ama berbat oldu saçım dahada kuruttulmaz:bana yaramadı sanırım klava:selectıve pro-tek ! kuaför malzemesi satan siteden aldırdım bide offfffffff offffffff niye yaramadı ya çok umutlanmıştım oysa...