- 13 Mayıs 2009
- 18.455
- 103
kızlar annem röfle yaptırdıgında sacında oryal ı unuttular ve poşetler acılırken annemin saçları patır patır yere dokuldu lmaz:artık gerisini siz düşünün annem ağlayarak çıktı kuaförden :sinifsinif: ondan sonra baska bi kuaför annemin tuy kadar kalan saclarını görünce bi bakım suyu önerdi ve annemin saçı acayip değişti şimdi hangi kuaföre gitse ne kadar kaliteli saçlarınız var diolar ve kızlar evet söylüyorum mükemmel hızla sac uzatıyor benim saçlarımın uzaması durmuştu evet ya kütdü saçlarım ve 5 ay bu suyu kullandım saçlarım göğüs hizamda kaydirigubbakcemile5 kuaföre sordum uzatıyormu diye bakım yaptıgı için saçın çok canlanmış sağlıklı olan saç hızlı uzar dedi ürünün adı SELECTIV PROTEC ama bu sudan ceşitli markalar var kuaföre sorsanız hepsi aynı ama inanmayın taklitleri çok var kuaförler 35 tl ye satıyor ama eminönünde 10 tl ymiş ben 15 tl ye kuaför malzemecisi ark var ondan alıyorum tavsiye ederim kızlar banyodan cıkınca nemli sacınıza sıkıyorsunuz saç kremi kullanmanıza asla gerek kalmıyor fotografınıda ekliyim yardımcı olsun size