merhabalar herkeseee :)
Bende artık değişim günlüğümle aranızdayım. Rahatsız olduğum tüm huylarımdan üşengecliklerimden kurtulmak, rutin duzenimi olusturmak ve motivasyonumu toparlayabilmek istiyorum. oldukca fazla ihtiyacım var gerçek yorumlara, gerçek motivasyonlara..
Youtbta mukemmel sözlerle harmanlanmış motivasyon videoları izledim ve bana ters tepti aksine, iyi gelmedi ustelik zaman kaybı gibi hissettirdi., kendimden bişeyler bulamadım..
Ama dün sizlerin günlüklerini okurken bayıldım resmen, oldukca mutluluk veren, bir motivasyon sağladı bana, gercek yorumlara gercek örneklere, motivasyonlara, ihtiyacım varmış bunu anladım.
Geleyim asıl konuya, evet ben kendimde bazı şeyleri değiştirmeye karar verdim, en başta da bu erteleme huyumu.. öncelikle verimli bir rutinim yok günlerim bomboş geçiyor sanki, artık bu durumdan cok rahatsızlık duyuyorum. zorlandığım birşeye odaklı kalmakta güclük çekiyorum.
şuan mimari bir program öğrenme sürecindeyim hem benim için hem mesleğim için oldukca önemli, biraz zor bir program, aslında başlayınca çok keyif alıyorum. amaa gelin görünki başlayana kadar neler çekiyorum..
Aklıma başka bir iş girmeye dursun Allah ne verdiyse erteliyorum yahu bu nedir arkadas, beni bayaa mutsuz ediyor sonradan çok
pişmanlık duyuyorum
Çoğunlukla dikkatim baska seylere dağılıyor zorlandıkca kaçıyorum, kaçtıkca erteliyorum ve bu huyumu hic sevmiyorum.. ustelik bazı seyleri yaparken dikkatsizliğim yüzünden yaptığım işte eksiklikler oluyor yani anlayacağınız hep zararı hem olumsuzlukları var bana.
mesela ajandasına bağlı yaşayan insanlara inanılmaz özeniyorum herseyleri planlı programlı bunu kendi hayatıma
katabilmeyi o kadar cok isterdim ki, neden biryerden başlamıyosun hesti diyorum surekli kendime.
Eeee hep olumsuzlukları anlattım simdi ise başarmak istediklerimden bahsedeyim size, imkansız seyler değil,
Verimli bir rutin olusturmak istiyorum sadece, herseyi planlı programlı yapmak istiyorum mesela o gün ders calıştıysam kitabıma da vakit ayırmak istiyorum, yürüyüşüme de.
Yada güne planlamadığım şekilde başladıysam, yapmam gereken diğer şeyleri direk iptal etmek istemiyorum planıma rutinime sadık kalmayı başarmam lazım bunuda burda gerçekleştirebileceğime inanıyorum. bir baska basarmak istediğim durumsa, genel olarak bakımlı biriyimdir ama bir saldım mı görmeyin halimi, dağ kaçkını kaşlar, tiftik saçlar, kötü bir cilt..
bunları rutine otutturduğumda hersey daha guzel olacak benim için inanıyorum. umarım benim değişim sürecimde, yaşadığım durumu yaşayan herkese bir motive kaynağı olur,.
yazmayı çok seviyorum, biraz uzun olmuş kusura bakmayın, sevgiyle kalın
Bugün yapılacaklar:
-Bitkilerime bitki besini hazırlamak
- 3ds Max programı eğitimime devam etmek hatta yaptığım projeyi gözle görülür şekilde hızlandırmak./ ekstra 1 tane de eğitim videosu izlemek (max. 25-30 dk)
-Devam ettiğim kitabımdan en az 50 sayfa okumak.
-Cilt,kirpik,kaş bakımı +kaş alma ve tırnak bakımı( tırnak uzatma surecine giriyorum konu itibariyle :) )
-Bir bölüm dizi izlemek. (gece)