Bugün yapılacaklar
-1.5 lt şişeye su koyup buzdolabına koy, - gün içinde en az 2lt su iç- ay insallah basarırırım benim için imkansız gibi ama
-sabah yürüyüsü
-maydanoz kürü
-vitamin -/ İhmal etmee!
-okuduğum 2 kitabı bitireceğim yarım yarım kaldılarvee yeni kitaba baslangıç
-Aloe veraları sula poşetinden çıkar
-saç bakımı
Merhaba. Okuduğunuz kitabı merak ettim. ( Mekan enerjilerini iyileştirmek ) kitabı beğendiniz mi okumaya değer mi? Bazen ben de böyle şeylerle ilgileniyorum ama bazen de çok saçma geliyorDün Yapılanlar
-Yaklasık 1.5-2 ltye yakın su içtim
-Sabah yerine aksam yuruyusune çıkabildim
-Maydanoz kurumu içtim
-Vitaminimi içtim
-Okuduğum kitaplardan birini bitirdim ( Mekan enerjilerini iyileştirmek) diğerine baslayamadım.
-Çiçek bakımı yapıldı
-Saç tırnak klasik bakım yapıldı
-Ajanda düzeni yapıldı
-Güne çok gec basladım
Bugün yapılacaklar
-Mağazalar hazır indirime girmişken uzun süredir begendiğim atkıyı almak için avm turu
-Bankaya uğrayacağım
-En geç 10'da uyanmam lazım bir türlü uyku duzenimi otutturamıyorumm-erken kalkılacak-
-Yarın kalan kitap bitecek ( doğan cüceloğlu başarıya götüren aile)
-1.5-2 lt su iç
-Akşam yürüyüşü (enerjim olursa)
-Maydanoz kürü
-Ev toparlanması
Merhaba. Okuduğunuz kitabı merak ettim. ( Mekan enerjilerini iyileştirmek ) kitabı beğendiniz mi okumaya değer mi? Bazen ben de böyle şeylerle ilgileniyorum ama bazen de çok saçma geliyorsanırım o anki modumla ilgili farklı düşünmem.
O zaman ben de okumamAçıkası para vermeye değmez bencebana aşırı fayda sağlayan bir kitap olmadı. sırf başlamışken bitsin diye okudum guzel bilgiler içeriyor ama zaten Feng shui felsefesinden yola çıkarak anlatılmıs kitapta, çok kısa arastırma yaparak bile bulunur anlattığı şeyler
ahah yaa süpersiniz benimde baya ilgili olduğum bir konu ama hep kulaktan duyma bilgilerle ilerleyip duruyorum , bu sefer kesin kararlıyım öğrenmeye insallah caymamO zaman ben de okumambir dönem çok araştırmıştım. Her yılbaşında bir de doğum günümde bir pozitiflik yükleniyor bana. Her şeyi yapabileceğime, güzel şeylerin olabileceğine inanıyorum ve neler yapabilirim diye düşünüyorum. Öyle zamanlarda bu tarz şeylere kafa yoruyorum ama sonra geçiyor.
Merhaba protez tırnak tırnağa zarar veriyor mu acabamerhaba merhabalar..
uzun suredir buralarda yoktum, aslında siteye aksamları 10 dk maksimum uğruyorum fakat yorum yazmaya bile mecalim kalmıyor. çalıştığımdan beri baya yoğun ve yorgunum, tum enerjim iş yoğunluğunun akışında gün içine yayılıyor, aksam bana kalan vakitte ise genelde yemek yiyip azıcık sosyal medyaya bakıyorum zaten uykum geliyor.
geçen hafta test sonucum pozitif çıkması sonucu 1 hafta evde yattım abooovv nasıl guzel dinlendim iyi geldi anlatamam..
bunun dısında kendime pek vakit ayıramasamda bakımıma dikkat ediyorum, 2 hafta oldu protez tırnak yaptırdım çok kolaylıkmıs.. sürekli ojeli bakımlı ellerle dolasmak muthis iyi hissettiriyor, yakın zamanda saçlarıma da keratin bakımıda yaptırmak istiyorum bakalım..
kitap okumalarım neredeyse 0 a indi... bu durum baya sıkıntılı benim acımdan, bıraktım resmen, elim kapağı acmaya bile gitmiyor..
hergun 5 sf olarak hedef koysam kendime aslında tekrar alıskanlığımı kazanabılırım bence :)
Merhaba, acıkcası evet çıkardıktan sonra mat bir görüntü oluyor tırnakta, üstü baya törpüleniyor cunku ama beni rahatsız etmedi yapısında bir bozukluk va yasamadım o mat görüntüsü de 2-3 hafta içinde uzadıkca tamamen kayboluyor. Aylarca kullandım yine olsa yine yaptırırım muhtesem bakımlı duruyorMerhaba protez tırnak tırnağa zarar veriyor mu acaba
Gerçekten her şey kafaya koymakla başlıyor ya hedefe odaklanmak lazımMerhabalar herkeseee :)
Bende artık değişim günlüğümle aranızdayım. Rahatsız olduğum tüm huylarımdan üşengecliklerimden kurtulmak, rutin duzenimi olusturmak ve motivasyonumu toparlayabilmek istiyorum.
Youtube'ta mükemmel sözlerle harmanlanmış motivasyon videoları baktım ki bana iyi gelmiyor üstüne zaman kaybı gibi hissettiriyor.
ne yapsam diye arastırırken burda sizlerin günlüklerinizi kesfettim, Tamam dedim iste budur! başlamaya karar verdim ve burdayım.
Geleyim asıl konuya, can sıkıcı bir erteleme huyum var, verimli bir rutinim yok günlerim bomboş geçiyor sanki, artık bu durumdan cok rahatsızlık duyuyorum. zorlandığım konuya odaklı kalmakta güclük çekiyorum. Aklıma başka bir iş girmeye dursun Allah ne verdiyse erteliyorum yahu bu nedir arkadas, beni bayaa mutsuz ediyor sonradan çok
pişmanlık duyuyorum
mesela ajandasına bağlı yaşayan insanlara inanılmaz özeniyorum herseyleri planlı programlı bunu kendi hayatıma katabilmeyi bende istiyorum. Ve başaracağıma inanıyorum.
bir diğer rahatsız olduğum konuysa, saldımmı tam bırakıyorum, saçımdan tutun yapacağım işlere kadar işte en kötü tarafı bu.. En önce bunu değiştirmek istiyorum.
Olumsuzluklarım bu kadar, şimdi başarmak istediklerimden biraz bahsedeyim size.
Verimli bir rutin olusturmak istiyorum, herseyi planlı programlı yapmak istiyorum , mesela o gün ders calıştıysam kitabıma da vakit ayırmak istiyorum, yürüyüşüme de. Güne planlamadığım şekilde başladıysam, ' amaan bugünlük yapmıyım yarın baştan başlarım' kafasını yok etmek istiyorum, Planlarıma sadık kalmayı öğrenmem lazım. Bunları rutine otutturduğumda hersey daha guzel olacak benim için inanıyorum. Umarım değişim sürecim, yaşadığım durumu yaşayan herkese bir motive kaynağı olur.
-Değişim günlüğüme katılmak isteyen değişmek isteyen herkese konum açıktır, sevgiyle kalın
Bugün yapılacaklar:
-Bitkilerime bitki besini hazırlamak
- 3ds Max programı eğitimime devam etmek hatta yaptığım projeyi gözle görülür şekilde hızlandırmak./ ekstra 1 tane de eğitim videosu izlemek (max. 25-30 dk)
-Devam ettiğim kitabımdan en az 50 sayfa okumak.
-Cilt,kirpik,kaş bakımı +kaş alma ve tırnak bakımı( tırnak uzatma surecine giriyorum konu itibariyle :) )
-Bir bölüm dizi izlemek. (gece)