• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

değişik önerileriniz nelerdir?

deniz060606

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2015
135
29
98
kızlar herkese merhaba yarın kayınvalidemin doğum günü ama daha bişey alamadım, o bana sürekli hediyeler alır ama ben pek bişey almadım şimdiye kadar güzel çok beğeneceği bişey olsun istiyorum ama aklıma bişeyde gelmiyor. yardımlarınızı bekliyorum evinde hiçbir eksiği yok çok süslü püslü şeyleri seviyor incik boncuk çok fazla evinde kıyafet olarakta kendime çok güvenmiyorum beğeneceği bişey olmayabilir aldığım ee başkada ne olabilir bilmiyorum :s şimdiden teşekkürler herkese

English home, madame coco gibi mağazalarda hem süslü püslü hemde vintage tarzda ürünler oluyor, oralara bak derim ben arkadaşlarıma genelde oralardan hediye seçiyorum

Değişik bir nevresim takımı olabilir teknoloji aleti olabilir yada mutfağına eksik birşey olabilir katı meyva sıkacağı,buharlı pişirici gibi özel birşey olabilir. Kıyafet konusuna girmeyin derim

neyse ciddi cevap :D deri olan herhangi bir aksesuar alabilirsiniz, hem moda hem de o tarz birinin kullanmaktan zevk alacağı bir şey, tercihim deri eldiven olur siyah.

Çok şık porselen biblo takımları oluyor. Geçen yıl arkadaşım nişanlısının annesine almıştı. Kadın bayıldı ama bayılmayacak gibi değildi, cidden çok şıktı. Üçlü bir parçaydı birinin içine kokulu gül kurusu falan vardı. O kadın da severdi böyle incik boncuk. Bütçeniz varsa bi bakın.

Çok şık porselen biblo takımları oluyor. Geçen yıl arkadaşım nişanlısının annesine almıştı. Kadın bayıldı ama bayılmayacak gibi değildi, cidden çok şıktı. Üçlü bir parçaydı birinin içine kokulu gül kurusu falan vardı. O kadın da severdi böyle incik boncuk. Bütçeniz varsa bi bakın.
teşekkür ederim ama dediğim gibi evinde o kadar çok varki bide hep gösterişli pahalı şeyler alacağım şey öyle sıradan olsun istemiyorum

Değişik bir nevresim takımı olabilir teknoloji aleti olabilir yada mutfağına eksik birşey olabilir katı meyva sıkacağı,buharlı pişirici gibi özel birşey olabilir. Kıyafet konusuna girmeyin derim
teşekkürler ama dediğim gibi evinde hiçbir eksik yok aksesuarlarına kadar evin her yeri dolu:)

100 150 tl civarı canım

Şu tarz bir bot alabilirsin madem süslüymüş

Y05020031494_1_org_thumb.jpg
Y05420031541_1_org_zoom.jpg
Y05420031501_k_org_zoom.jpg
Y05020031501_1_org_thumb.jpg

Kiyafet vs risktir cunku begenme uygun kombine sorunu olabilir. Taki en garanti yol olsun bir suru olsun. Yanina esini de al bir taki seç oglunla sectik de genelde mesela kiyafetleri ne renk hatirla ve takilari nasil boyle cok gosterisli mi vs ona gore benzer bisey bulmaya calis cok risk alma derim.

Kiyafet vs risktir cunku begenme uygun kombine sorunu olabilir. Taki en garanti yol olsun bir suru olsun. Yanina esini de al bir taki seç oglunla sectik de genelde mesela kiyafetleri ne renk hatirla ve takilari nasil boyle cok gosterisli mi vs ona gore benzer bisey bulmaya calis cok risk alma derim.
teşekkürler

Sade desenleri olan kolay kombin yapılabilecek ipek şal alabilirsin. Ben kayınvalideme diye niyetlenip her defasında kendime alıyorum gerçi. Marka vermek yasakmı bilmiyorum ama vakkoda çok güzel desenler var. İndirimde varmış galiba sms gelmişti.

Sade desenleri olan kolay kombin yapılabilecek ipek şal alabilirsin. Ben kayınvalideme diye niyetlenip her defasında kendime alıyorum gerçi. Marka vermek yasakmı bilmiyorum ama vakkoda çok güzel desenler var. İndirimde varmış galiba sms gelmişti.
teşekkür ederim canım

Back