- 21 Kasım 2017
- 27.564
- 120.485
Artık kalbime gömerdim yemek topiğini. Anılarda kalırdı sadece ajdkjssjBen bir buçuk yıl gık demeden katıldım. Oda hala devam ediyordu. Birinci olunca kuralı böyle esnettik. Düşünsene iki yıl fasulye olduğunuzu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artık kalbime gömerdim yemek topiğini. Anılarda kalırdı sadece ajdkjssjBen bir buçuk yıl gık demeden katıldım. Oda hala devam ediyordu. Birinci olunca kuralı böyle esnettik. Düşünsene iki yıl fasulye olduğunuzu
Üzerine ise, benim için ivitBebişim sadece mantıya mi konuyor yoğurt
Zararsızımmmmmm zaraaarsızımmmmmmmKüçük kız uslu ol
Bana gelince 6 aya çekinSana sıra gelince kuralı düzeltelim mi
Ondan pek emin değilimZararsızımmmmmm zaraaarsızımmmmmmm
Hatırlamıyorsun, görmüştük 3-5 sene evvelO yoğurtlu spagetti yapan arkadaşı ilk kez görüyorum.
Yok artıkArtık kalbime gömerdim yemek topiğini. Anılarda kalırdı sadece ajdkjssj
En doğal haliyle paylaşmış. Helal olsunHatırlamıyorsun, görmüştük 3-5 sene evvel
Gözü kara bir yarışmacıYok artık
Tam zamanında fasulye olduGözü kara bir yarışmacı
Şükür, çok şey tutmaz o zaman canım. Araba sana şart.Bizim arabanın aküsü değişti meğer canı para yemek istiyormuş
800 tutmuş canım Aynen canım olmuyorŞükür, çok şey tutmaz o zaman canım. Araba sana şart.
Üzerine ise, benim için ivit
Bir hatmece olamaz mıyımMakarna kategorisinde hep Hatmece ve tarifi geliyor aklıma
Makarnalar - Yoğurtlu Çubuk Makarna
Malzemeler 5 bardak su 1 paket Çubuk makarna Tuz Azcık yoğurt Zeytinyağı Önce suyu koydum kaynadı .Sonra tuz koydum .Sonra makarnayı ikiye böldüm, ekledim sonra pişti ,sonra süzdüm. Serviste azcık süzme yoğurt, azcık zeytin yağ koydum.. Afiyet olsun..www.kadinlarkulubu.com
Tabii tabii canımmmmm
Düşünsene tekrar 1. Oluyormuş. Hak ikinciye geçiyormuş. Hiç öyle kazanmak istememTam zamanında fasulye oldu
Niye pınarda olduk ya hemde kaç defaDüşünsene tekrar 1. Oluyormuş. Hak ikinciye geçiyormuş. Hiç öyle kazanmak istemem
Yapacagından zaman haber verr aşkoommmSende yarın yap bende
GorelimmmGörürsün
YarinYapacagından zaman haber verr aşkoommm
Gorelimmm
İyi fiyata halletmişsiniz canım, başka sıkıntı çıkarmaz inşallah800 tutmuş canım Aynen canım olmuyor