- 5 Mayıs 2020
- 12.734
- 39.458
Biz dedik olduÖyle bir kategori mi var, uydurup durmayın. İcat çıkarmayın
Osmanlı mutfağı olur ama
Yöresel tatlılar da var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz dedik olduÖyle bir kategori mi var, uydurup durmayın. İcat çıkarmayın
Osmanlı mutfağı olur ama
Tatlı olur ama nevoş yapar mı bilmemBiz dedik oldu
Yöresel tatlılar da var
Hani bi yiyecek belirleyip ondan yemek uretilse canom diye düşünüyorum ama bilemiyorum, o kadar çeşit çıkar mı? Evet herseyle yogurt olabilirBenzer olur bence o
KabakAyva tatlısı benim
Armut,muz narAyva tatlısı benim
İşte o tarz kategorilere katılım çok oluyor. 25 falan tarif bulmak lazımYoğurt salatalar yada mezeleri patates
İlginç olmaz mı acaba diye düşünüyorum nevos hep kolay hem pratik, hem de kolay malzemeliİşte o tarz kategorilere katılım çok oluyor. 25 falan tarif bulmak lazım
Kol böreği,Sarıyer böreği, arnavut böreği falan değil miHer zaman evde yaptıgım düz böreği yapayım ben
Seçenek azMeyve tatlıları Nevreste
Yöresel yemeklerdeki gibi popüler olmayan yöresel tatlıları yapalımTatlı olur ama nevoş yapar mı bilmem
Patlıcan ana malzeme olsa oyu karnıyarık musakka götürürHani bi yiyecek belirleyip ondan yemek uretilse canom diye düşünüyorum ama bilemiyorum, o kadar çeşit çıkar mı? Evet herseyle yogurt olabilir
Basit mezeler yapılabilir.İlginç olmaz mı acaba diye düşünüyorum nevos hep kolay hem pratik, hem de kolay malzemeli
Iıııh ıh dümdüz normal börekKol böreği,Sarıyer böreği, arnavut böreği falan değil mi
Bak bu olurYöresel yemeklerdeki gibi popüler olmayan yöresel tatlıları yapalım
Yasaklasan geriye ne kalirPatlıcan ana malzeme olsa oyu karnıyarık musakka götürür
Kesin öyledirIıııh ıh dümdüz normal börek
Hatta aynı şeyi popüler olmayan çorbalar içinde yapalımBak bu olur
Patlıcan kulesiYasaklasan geriye ne kalir
Öz çorbası gibi miHatta aynı şeyi popüler olmayan çorbalar içinde yapalım
Yok ya bu ara her şeyden tiksiniyorum , dün nasıl olduysa mantı cazip geldi.Karnabahar yok
Margaret buralarda yoksakuru d.lm. yapasım var