- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.459
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de iyiyimÇok şükür iyiyim sen nasılsın
Nasılsın ablacım nerelerdesinHoş buldum ❤
Bence seninki daha güzelCanım çekti yav. Sizin gibi hamarat olmadığımız için mecbur gidip satın alıyoruz.
belli ki gece biz yokken birileri tüyoyu almış adaşımNe böreği ne kumpiri çıldırcam
Kumpir meze sayılmaz mıNe böreği ne kumpiri çıldırcam
araştırılsın yaz kızım en popüler meze tarifleri enterKumpir meze sayılmaz mı
Pattis yapalım dedilerBende en az 20 tane say dedim.belli ki gece biz yokken birileri tüyoyu almış adaşım
Soğuk mu kumpirBiz hep soğuk meze yaparızKumpir meze sayılmaz mı
pattiss cok kolay kategorı olur nevooos o olmasınPattis yapalım dedilerBende en az 20 tane say dedim.
Bu ay kategori belli zaten sonrakiler için konuşuyoruzpattiss cok kolay kategorı olur nevooos o olmasın
Bebelerden tarif kapmaya yetişemiyorsun kiaraştırılsın yaz kızım en popüler meze tarifleri enter
Ama saat veriyorum. O saate ayarlasaBebelerden tarif kapmaya yetişemiyorsun ki
Soğuturuz NevoşumSoğuk mu kumpirBiz hep soğuk meze yaparız
Bir kısır, mercimek köftesi kadar oy almazSoğuturuz Nevoşum
kafamız çorba oldu ya o konu mu nevoşBu ay kategori belli zaten sonrakiler için konuşuyoruz
o saatte illa ki bişey oluyor nevosum ya aglama krızı ya kaka krızı ya gaz krızı ya uyku krızıAma saat veriyorum. O saate ayarlasa
evet joyzcum ya kayınvalidemler bızde kaldıkları gune denk gelıyor bu hafta neyse ki belkide burda bekleyebılırım konunun acılmasınıBebelerden tarif kapmaya yetişemiyorsun ki