- 28 Haziran 2011
- 59.336
- 149.729
Yarın sunum yapar buraya atarsın üzülme beybilitoAma bunlar tam sunumluktu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın sunum yapar buraya atarsın üzülme beybilitoAma bunlar tam sunumluktu.
Buraya atamam bir daha. Instagram’da görüşürüz.Yarın sunum yapar buraya atarsın üzülme beybilito
Yansın instoşBuraya atamam bir daha. Instagram’da görüşürüz.
Ban mı kaçalimDur kız ban yemeyelim yine durduk yere sjsjjsjsjsj
SosyomNevosum Nevreste
BebekimSosyom
NerelerdesinBebekim
Aman siz bana niye inanıyorsunuzTatlı değil dedin
Mantı yapıyordumNevosum Nevreste
Hamarat aşkomMantı yapıyordum
Sağ ol aşkomHamarat aşkom
Sen de sağol aşkomSağ ol aşkom
Aşko eşim mantı kalıbı almış onu denedim. Cidden çok kolay oldu yaYoksa tek başına beş kişiye mantı yapmak zor. İki saatte bir sürü mantı yaptım. 10 dk da yediler bittiSen de sağol aşkom
Ellerine sağlık aşkom, bu şekilde olanini ilk kez gördüm yemesi kolay da yapması cıxAşko eşim mantı kalıbı almış onu denedim. Cidden çok kolay oldu yaYoksa tek başına beş kişiye mantı yapmak zor. İki saatte bir sürü mantı yaptım. 10 dk da yediler bitti
Üçgen olunca orjinal de duruyor Eki Görüntüle 3167909
Yaa yerim onları
Eline saglık nevos ne lezzetli olmustur kim bilir malum dıyet halim devam edıyor ve benım bugun ki menum pıraaağsaaaAşko eşim mantı kalıbı almış onu denedim. Cidden çok kolay oldu yaYoksa tek başına beş kişiye mantı yapmak zor. İki saatte bir sürü mantı yaptım. 10 dk da yediler bitti
Üçgen olunca orjinal de duruyor Eki Görüntüle 3167909
Bende geçen gördüm. Hemde çok büyük bir kalıp. Öyle olunca bayağı hızlı oldu. Yoksa ben beş saatte ancak ev halkına mantı katlardımEllerine sağlık aşkom, bu şekilde olanini ilk kez gördüm yemesi kolay da yapması cıx
Sağ ol canım benimEline saglık nevos ne lezzetli olmustur kim bilir malum dıyet halim devam edıyor ve benım bugun ki menum pıraaağsaaa
UyanikSpor kendi de az el atsaymis bari hazır mantıyı herkes yerBende geçen gördüm. Hemde çok büyük bir kalıp. Öyle olunca bayağı hızlı oldu. Yoksa ben beş saatte ancak ev halkına mantı katlardım
Yemesi kolay tabiEşim diyor, artık haftada bir mantı yaparsın