- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
Ben buldum süper olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben buldum süper olacak
Tatlı değil dedinYa tatlı çıkarsa
Sen de istiyorsun değil miDur gözünü sevem
Önümüzdeki 11 ay boyunca ne yaparsanız yapın.Sen de istiyorsun değil mi
Önümüzdeki 11 ay boyunca ne yaparsanız yapın.
Yaa yerim onlarıBence zaten ikizlerim oldugundan berı cok yzun suruyor kategorıler
Bu çukura düşen bir daha çıkamıyor sanırım.Sen de istiyorsun değil mi
Aaaaa eveeeeettttttttt dur yarın bir kullanırken çekeyim. Şimdi geçti.Hemşorellam hediyeni paylassana, çok bekledik dönmeni Margaret Hale
Kullanırken mi, yaw boşver at işte bana yaz o zaman ne olduğunuAaaaa eveeeeettttttttt dur yarın bir kullanırken çekeyim. Şimdi geçti.
Hof bi sunum yaptırmayacaksınız adama. Tamam çekiyorum.Kullanırken mi, yaw boşver at işte bana yaz o zaman ne olduğunu
Bosver sunumu, biz biliyoruz senin sunum şeylerini gönder gelsinHof bi sunum yaptırmayacaksınız adama. Tamam çekiyorum.
Aynen..bak bu kategoride yoktu yalnız kaldımBu çukura düşen bir daha çıkamıyor sanırım.
Pasta da margırıtlan beşik kertmesi oldunuz
Bu ay direkt yoktum zaten, sağ olsunlar.Aynen..bak bu kategoride yoktu yalnız kaldım
Hof bi sunum yaptırmayacaksınız adama. Tamam çekiyorum.
Kim sagolsunlar canım söyle tüm topik merdaneleeemizlennn gidelimBu ay direkt yoktum zaten, sağ olsunlar.
Dur kız ban yemeyelim yine durduk yere sjsjjsjsjsjKim sagolsunlar canım söyle tüm topik merdaneleeemizlennn gidelim
Ama bunlar tam sunumluktu.Sunumların sonucunda kazandığını da mı sunacaksin
Bunu bari sunmayıver