Minikimm teşekkür ederimm
Malesef adaşım
Gel sarılalım sıkı sıkı o zaman adaşım
Kk tavuklu makarna seviyormuş birde yoğurtlu kıymalıGel sanada sarılalım. Kaderdaşıımm
Ben hala domatesli makarnanin atağını bekliyorumKk tavuklu makarna seviyormuş birde yoğurtlu kıymalıİlk beş tarif böyle gösteriyor. Önceki yıllara göre farklı bir oylama oldu ve farkındaysanız bu sıra hep şaşırıyoruz. Ondan popüler deyip atlamamak lazım. Sunum ve sevilen tarif olmasına bakmak lazım Onuda tutturamıyoruz
Aynen öyle. Bilindik, damağa uygun tarifler oy alıyor. Sunumda kurtarmıyor.Kk tavuklu makarna seviyormuş birde yoğurtlu kıymalıİlk beş tarif böyle gösteriyor. Önceki yıllara göre farklı bir oylama oldu ve farkındaysanız bu sıra hep şaşırıyoruz. Ondan popüler deyip atlamamak lazım. Sunum ve sevilen tarif olmasına bakmak lazım Onuda tutturamıyoruz
Benim beklediğimden iyi oy aldıBen hala domatesli makarnanin atağını bekliyorum
Ama oda sadece yetmiyor illa sunum çok iyi olacakAynen öyle. Bilindik, damağa uygun tarifler oy alıyor. Sunumda kurtarmıyor.Tarifi iyi seçip kapmak lazım. Yoksa ne yapsan yaş. JOYz en güzel örneği mesela. Sunumları o kadar iyi ki, popüler olmamasından dolayı kaç kez kaybetti.
Tabi sunumda iyi olacak. Göze hitap edecekAma oda sadece yetmiyor illa sunum çok iyi olacak
Hangileri söylemeyeceğim. Birkaç tane var. Sunumla en az 100 oy alırdıTabi sunumda iyi olacak. Göze hitap edecek
Çok haklısınAma benim makarna yine 35 lik değildikabul etmiyorum