İlaç yetersiz mi gelmiş.Tsh yüksek cıktı ya Nevoş, yüksek cıkmıştı zaten ilaca başlamıştım daha da yükselmiş
Öyle oldu herhalde 25lik kullanıyordum 50 ye geçtim. Gerçi 1 haftada düşmezdi belki ama daha da yükselmese iyiydiİlaç yetersiz mi gelmiş.
Yok yok yükselmezÖyle oldu herhalde 25lik kullanıyordum 50 ye geçtim. Gerçi 1 haftada düşmezdi belki ama daha da yükselmese iyiydi
Gecen hafta 3.06 gibi bişeydi hemen ilaca başlamıştım. Dün bakıldıgında 4 ü geçmişYok yok yükselmez
İlaç hemen düşürüyor. Ne kadar yükselmiş.
Düşer canım olumlu düşünGecen hafta 3.06 gibi bişeydi hemen ilaca başlamıştım. Dün bakıldıgında 4 ü geçmiş
1 aya düşer inşallah dimi
Hayırlısı olsun saglıkla gelsın minnoşun inşallah joyzcumTsh yüksek cıktı ya Nevoş, yüksek cıkmıştı zaten ilaca başlamıştım daha da yükselmiş
Hakkınızda hayırlısı olsun canımHemen bitsin de diğerine geçelim
Transferim iptal oldu ben de katiliciiim
Ooo haşimatoluydun dimi sen ondan mı öyleDüşer canım olumlu düşün
Ooo benim kızlardan önce ilaca ilk başladığım dönemlerde 10-11 e çıkıyordu
İnşallah canım sağol o bebe buraya gelecek bir günHayırlısı olsun saglıkla gelsın minnoşun inşallah joyzcum
Sağol CanomHakkınızda hayırlısı olsun canım
Galiba canımOoo haşimatoluydun dimi sen ondan mı öyle
Takmıyorum artık Nevoşum ya vardır doğru bir zaman elbet bir gün olurGaliba canımBen şimdi 150 mcg kullanıyorum. Buna rağmen arada yükselir.
Bunu söylememin sebebikafana çok takma Bu ciddi bir sorun değil elbet çözülür
Belki çifter çifter geleceklerTakmıyorum artık Nevoşum ya vardır doğru bir zaman elbet bir gün olur
O Mete’den sonra çarpı iki çocuk fikrinden soğudu bence jajajjsksjBelki çifter çifter gelecekler
Kolay çocuk yok hepsi sıkıntıO Mete’den sonra çarpı iki çocuk fikrinden soğudu bence jajajjsksj
İnşallah Nevoşum Olsun da sağlıklı olsun 1 de yeterBelki çifter çifter gelecekler
Günahını alma çocuuunO Mete’den sonra çarpı iki çocuk fikrinden soğudu bence jajajjsksj
Biz isteyelim Rabbim ne verirseİnşallah Nevoşum Olsun da sağlıklı olsun 1 de yeter
Bulmuş miss gibi çocuğu iftira atıyorGünahını alma çocuuun