- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.780
- 60
Sende saol yasocumİnşallah canlar, Allah razı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende saol yasocumİnşallah canlar, Allah razı olsun
Hayırla sonuçlansın inşallahHocalar gerek görmemiş, öncelik şeker yüklemesi demişler ailemde olduğu ve yaş 41 olduğu İçin. Bir de tansiyonumu sorun ettiler.
Kardiyoloji ve iç hastalıklar İçin konsültasyon kağıdı verildi elime.
15 dk evvel şeker yüklemem yapıldı, bekliyorum.
Bugün de hastanede geçecekEki Görüntüle 3164814
Amin Canom, sağ olasınHayırla sonuçlansın inşallah
Allah yardımcın olsun yasocan ,rabbim rast getirsin inşHocalar gerek görmemiş, öncelik şeker yüklemesi demişler ailemde olduğu ve yaş 41 olduğu İçin. Bir de tansiyonumu sorun ettiler.
Amin Frida’m, inşallahAllah yardımcın olsun yasocan ,rabbim rast getirsin inş
Tiroid benimde var hatta haşimato var. Onu sorun etmesinler. Ben üç tane doğurdum. 20 yıldır haşimato var. Rabbim şifa versingeçen hafta salı günü odamdaki iş arkadaşımın eşi olmuş
ben yoktum geçen hafta.. bugün anlattılar
tedavi olduklarını biliyordum sonra fotoğrafla öncesi sonrası göstermişler.. aradaki fark baya büyüktü.. çizikte atmışlar
transfere kadar bir sürü gebe kalan hastalarım oldu belkide sizdede olur demiş ama kadının trioid sorunu var ümitli değiller (doğal gebelik için)
transfer olacak işte.. dr tutunma oranını yükseltiyor içiniz rahat olsun vs demiş
Rabbim şifa versin canım Hakkınızda hayırlısıHocalar gerek görmemiş, öncelik şeker yüklemesi demişler ailemde olduğu ve yaş 41 olduğu İçin. Bir de tansiyonumu sorun ettiler.
Nevos üç gün kaldı, bu makarnalar niye gelmiyoRabbim şifa versin canım Hakkınızda hayırlısı
Hiç fikrim yokNevos üç gün kaldı, bu makarnalar niye gelmiyo
Kizlarrrrr ses verinnnn beklemedeyiz
se se se ses 1 ki üç denemeKizlarrrrr ses verinnnn beklemedeyiz
Birde makarna canom hamur işi olsa yandıkBitmeyen kategori yapmışlar
Kolay kategori iyi ki nevosum
hoşgeldinizzzzzzzse se se ses 1 ki üç deneme
sen simdi ne demek istiyorsun bi makarna kaynatamadilar mi demek istiyorsun benim tarifim ne zor bir bilsenBirde makarna canom hamur işi olsa yandık
Küstüm yaa. Geçelim diğer kategoriye zamanda geçmiyorBirde makarna canom hamur işi olsa yandık