Makarnalar Değişik, Kolay, Lezzetli Makarna Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Makarna Tarifleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    766
  • Anket Kapalı .
Tekrarlayan tüp bebek tedavisi ve düşüğüm için önerdi dr. Çizik de atabiliriz gibi konuştu. Diğer hocalarla görüşeyim, öğleden sonra tekrar gel dedi.
Anlayacağın stres yükleniyor 🫣

İnşallah anestezili bir işlemdir diye dua ediyorum canım🤲🏻🫣

İyi ol, hep iyi ol elticim 🤲🏻🥰😍
Allah yardımcın olsun canım yasocan, anestezi verilir merak etme 🤲💜🥰🍒😘

Tedavi başlayacak diye geldim, ama doktor histeroskopi önerdi. Öğleden sonra karar verecekler, bekliyorum elticim.:KK60:

Sen nasılsın canım?:KK74:
geçen hafta salı günü odamdaki iş arkadaşımın eşi olmuş
ben yoktum geçen hafta.. bugün anlattılar
tedavi olduklarını biliyordum sonra fotoğrafla öncesi sonrası göstermişler.. aradaki fark baya büyüktü.. çizikte atmışlar
transfere kadar bir sürü gebe kalan hastalarım oldu belkide sizdede olur demiş ama kadının trioid sorunu var ümitli değiller (doğal gebelik için)
transfer olacak işte.. dr tutunma oranını yükseltiyor içiniz rahat olsun vs demiş

İyidir canım benim sağ ol 🥰 🤩
Bu ay farklı canım 🤦5-6 gündür hep evdeyim🤷İdare ediyoruz işte🤗🥰
Her şeyi hallettin mi her şey yolunda mı🤗
5-6 gündr nasıl evdesn sen evde duramasın
ordan oraya süründürüyolar :KK70: benm kmseyle problemim yok :KK70: hakkımı istiyorum vermiolar abla :KK70:

ben zaten depresyondayım abla
ama sen girme :KK70:
Ben girince herkes giriyor. Bu hafta hem öğretmenler günü hem hocamızın birinin doğum günü🤗Herkes tek tek arıyor. Herkesi topla kutlama yapalım. Ya niye ben topluyorum siz toplayın işte🤪
Bugün yine arıyorlar sen nerdesin🤦
Oğlumunda okulda sınıf anasıyım onunda hediyesini ben alacağım. Yani bende giremem herhalde bırakmazlar🤪

Ben girince herkes giriyor. Bu hafta hem öğretmenler günü hem hocamızın birinin doğum günü🤗Herkes tek tek arıyor. Herkesi topla kutlama yapalım. Ya niye ben topluyorum siz toplayın işte🤪
Bugün yine arıyorlar sen nerdesin🤦
Oğlumunda okulda sınıf anasıyım onunda hediyesini ben alacağım. Yani bende giremem herhalde bırakmazlar🤪
organizasyonlar kraliçesi :cool:

X