- Emoji Skoru
- 154.525
- Puanlar
- 898
İnş bir an önce kurtulur eski günlerine kavusursun nevosum, rabbim kimseye agri acı cektirmesinSağ olun canlarım
Üç aydır şiddetlendi bu ay çoştu![]()
![Palms up together :palms_up_together: 🤲](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f932.png)
![Pleading face :pleading_face: 🥺](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f97a.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş bir an önce kurtulur eski günlerine kavusursun nevosum, rabbim kimseye agri acı cektirmesinSağ olun canlarım
Üç aydır şiddetlendi bu ay çoştu![]()
Nasip canım inşallah bende iple çekiyorumMart ayı gelseydi biran önce![]()
Umarım canım inşallahİnş bir an önce kurtulur eski günlerine kavusursun nevosum, rabbim kimseye agri acı cektirmesin![]()
Olacak,güzel günler yakinUmarım canım inşallah![]()
Ben uzun zamandır sağlıklı nasıl olunur unuttum.
Eşim bugün bir spor aleti gösteriyor. Dedim bunu asla yapamamDiyor iyileşince yaparsın. Pek umudum yok
![]()
AminOlacak,güzel günler yakinyeni yıl yeni umutlar yeni kapilar
![]()
Zaten uyuyamıyorum canım sıkıntı değilBu ay ağrılarım boyut değiştirdi. Sırt, bel, kaburgalarım ağrıyor. İşin özü tüm vücudum
Ondan uykuya dalmakta 3-4 gündür zorlanıyorum
![]()
Öyle umutsuz düşünme ablaUmarım canım inşallah![]()
Ben uzun zamandır sağlıklı nasıl olunur unuttum.
Eşim bugün bir spor aleti gösteriyor. Dedim bunu asla yapamamDiyor iyileşince yaparsın. Pek umudum yok
![]()
Amin canım inşallahÖyle umutsuz düşünme abladerdi veren Rabbim dermaninida verir inşallah
En kısa zamanda çok şükür geçip gitti demeyi nasip etsin inşallah
Canım ablam geçecek![]()
Oda eve İnternet alsaydıSelammmmmm cevizli eristelerim
Kocasının parasina acimayip yine ek paket alan acımasız bir sosyal bırakıyorum![]()
![]()
Zaten 200 lira harcıyorum oğlak adamOda eve İnternet alsaydı![]()
Acıma acınacak hale düşersin demişlerSelammmmmm cevizli eristelerim
Kocasının parasina acimayip yine ek paket alan acımasız bir sosyal bırakıyorum![]()
![]()
Aciyamam kuzum Aciyamam, bana kimse acimiyoAcıma acınacak hale düşersin demişlerlımm yürübe kim tutar seni
Benimde günü gelmeden azaldı bilem böyle giderse oylamayı goremiciiim![]()
Eve internet bağlatsa daha ucuz olurZaten 200 lira harcıyorum oğlak adam![]()
Aciyamam kuzum Aciyamam, bana kimse acimiyoBi çılgınlık yapmadan olmuyor
![]()
AnlamiyoEve internet bağlatsa daha ucuz olur![]()