- 29 Nisan 2015
- 31.356
- 105.528
Kesin tam tersi
Makarna da şişme var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesin tam tersi
Makarna da şişme var mı?
Ay koptumyaYok bayağı zayıf duruyor
Sana kimse inanmıyormuşKadın yemin etmiş benim için gel valla opecem abla
Ellerine sağlık canım sabah gelir açarız inşallahValla yukledimya nevos istersen son gün aç üzerimden okadar bir yük kalktı okadar yani
Ne diyim abla azcik haklılarSana kimse inanmıyormuş
Tamam abla sağolasınnnnEllerine sağlık canım sabah gelir açarız inşallah
Maşallah maşallahNe diyim abla azcik haklılar
Amma velakin sasirttim
Tamam abla sağolasınnnn
Gaz önemli gaz deyip geçmemek lazımMaşallah maşallah
Demek sen gazla çalışıyorsun
Bundan sonra vereceğim gazı vereceğim gazıGaz önemli gaz deyip geçmemek lazım
Oneydi öyleBundan sonra vereceğim gazı vereceğim gazı
Yavru bu neeeyyOneydi öyle
Uyumaya çalışıyordum mesajın geldi Normalde bakmam tahmin ettimNevos buralarda mısın makarna geldi Nevreste
Gece gece rahatsız ettim nevosum ama haber vermesem çatlardim iyi geceleeerrrrrUyumaya çalışıyordum mesajın geldi Normalde bakmam tahmin ettim
Hepinize hayırlı geceler
Zaten uyuyamıyorum canım sıkıntı değil Bu ay ağrılarım boyut değiştirdi. Sırt, bel, kaburgalarım ağrıyor. İşin özü tüm vücudumOndan uykuya dalmakta 3-4 gündür zorlanıyorumGece gece rahatsız ettim nevosum ama haber vermesem çatlardim iyi geceleeerrrrr
Allah yardımcın olsun nevoşZaten uyuyamıyorum canım sıkıntı değil Bu ay ağrılarım boyut değiştirdi. Sırt, bel, kaburgalarımın ağrıyor. İşin özü tüm vücudumOndan uykuya dalmakta 3-4 gündür zorlanıyorum
Yaaa giderek çoğalmaya başladı demek nevos, bu meret iyice ben buradayim diyoZaten uyuyamıyorum canım sıkıntı değil Bu ay ağrılarım boyut değiştirdi. Sırt, bel, kaburgalarımın ağrıyor. İşin özü tüm vücudumOndan uykuya dalmakta 3-4 gündür zorlanıyorum
Allah yardımcın olsun nevoş
Sağ olun canlarımYaaa giderek çoğalmaya başladı demek nevos, bu meret iyice ben buradayim diyo
Mart ayı gelseydi biran önceSağ olun canlarım
Üç aydır şiddetlendi bu ay çoştu