CanomyaaaAşkı boşver makarnadan haber verAşk karın doyurmuyor
Bir kerede ilk ben yaptım yapacağım de. Hiç görmedim. Nazlana nazlana bi hal oldunDaha yapmayanlar var litfen ama litfen hem daha vaktim var banane banane
Onlar belki müdavin değil sen çok eskisin ilk yapman lazımDaha yapmayanlar var litfen ama litfen hem daha vaktim var banane banane
Kız daha sormadın mıCanomyaaayapacam yahu yakında inşallah nevoya soracağım şeyler var altına ne sercem bu tabağın ben hangi renk
Aradığınız nevoya ulaşılamıyorCanomyaaayapacam yahu yakında inşallah nevoya soracağım şeyler var altına ne sercem bu tabağın ben hangi renk
Aynen biz sürekli konuşuyoruz ilk günden itibarenKız daha sormadın mıben kaç kere foto atıyorum nevoya sor
Biraz danışmak lazımAynen biz sürekli konuşuyoruz ilk günden itibaren
Aslında onun sunumu ile ilgili bir sürü görsel varBiraz danışmak lazım
Evet var bakıp araştırabilir.Aslında onun sunumu ile ilgili bir sürü görsel varBen benim sunumla ilgili hiç görsel bulamadım
Siyah ser simsiyah olsunCanomyaaayapacam yahu yakında inşallah nevoya soracağım şeyler var altına ne sercem bu tabağın ben hangi renk
Baktım pek bir şey bulamadımEvet var bakıp araştırabilir.Seninki mantı ya yakın. O şekilde araştırılabilir
Makarnayı da yağda kavursun benceSiyah ser simsiyah olsun
Farklı tariflerin sunumundan kopya çekeceksinBaktım pek bir şey bulamadım
Sosunu da üstüne koymasın kenarına bıraksın isteyen alırMakarnayı da yağda kavursun bence
Öyle yaptım ama benimki bambaşka olduFarklı tariflerin sunumundan kopya çekeceksin
Tavada bile kalabilirSosunu da üstüne koymasın kenarına bıraksın isteyen alır
İlk yapsam periligimin ne anlamı kalır hı ne anlamı kaliğğrrBir kerede ilk ben yaptım yapacağım de. Hiç görmedim. Nazlana nazlana bi hal oldunGerçi tarifi bile 3 günde ekliyorsun
Onlar belki müdavin değil sen çok eskisin ilk yapman lazım
Bakıyorum valla abla ama genelde beyaz tabakla buldum sunumları ya ,tabağın siyah olunca elimdekinler ile nasıl bişey olur bilemedimAradığınız nevoya ulaşılamıyor
Sunumlara bak kopya çek
Bence sürprizli yapsın. Makarnanın altına koysunSosunu da üstüne koymasın kenarına bıraksın isteyen alır
Tabaga hiç gerek yok zatenTavada bile kalabilir