Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erzincan. Soğuğu hiç sevmez, hep evde genelde, rahata alışkın, hayırlısı ile gidip gelseydi. Şimdiden ağlamaya başladım ben . Şimdi bile yazarken ağladım.
Erzincan. Soğuğu hiç sevmez, hep evde genelde, rahata alışkın, hayırlısı ile gidip gelseydi. Şimdiden ağlamaya başladım ben . Şimdi bile yazarken ağladım.
6 ay gelip geçer inşallah Allah sağlıcakla kavuştursun. Vatani görev sonuçta. Anneler dayanamaz
Eşimde gitmiş oraya. Soğuk oluyor ama çarşısı merkezi iyi diyor.
Aaa benim tarifim zor suyu tencereye koyacağım makarnayı içine atacağım.Ne kadar yorucu olacak. Önceden üç gün dinlenmem lazımHemen yapamam kusura bakmayın
Nevoş, Şok Marketler Kadınlar Kulubü Ekonomik Tarifler sloganıyla Nyt’ye reklam verip duruyor, bu sloganla asıl bize gelmeliydi, negzel olurdu Nevreste
Nevoş, Şok Marketler Kadınlar Kulubü Ekonomik Tarifler sloganıyla Nyt’ye reklam verip duruyor, bu sloganla asıl bize gelmeliydi, negzel olurdu Nevreste