Değişik bir kayınvalide sıkıntısı da bende var.

Diğer konudaki son görülme tarihiyle bu üyeliğin açılma tarihi de aynı. O kadar tarafsız cevap verilmiş, insanlar doğruyu yanlışı yazmış ama sabit fikirli. Ben kapılarında paspas oldum ama bir el bezini çok gördüler diye takmış kafayı.

Yanlış alıntıladınız, ben konu sahibi değilim. Sizin yazdıklarınız önceki konusunda kaç defa yazıldı ama yok dinlemiyor. Takmış kafayı kayınvalide ille bana hediye alacak diyor. Bu uğurda kaynına bile hizmet ediyor. Neyse bazısı ipuçlarını fark eder ona göre davranır, bazısı da ateşe elini değdirmeden inanmaz yanacağına.

Gerçekten üfürükten tayyare...

Öfff yeter ya, muhtemelen emekli maaşı ile geçinmeye çalışan insanlar. Düşün şu yaşlı başlı insanların yakasından, takmışınız kadına kafayı.

İnsanlara ayar verme ve kendi doğrularınıza göre hizaya getirme işinden vazgeçerseniz mutlu olursunuz. Onlar da böyle insanlar demek ki, kusur arayıp durmayın.
Başkalarına sürekli hediye alıp size yapmasalar bi nebze haklı olabilirdiniz kırılmakta ama öyle bi şey yokmuş.
Kv karışmaya çalışsa da izin vermemiş, sınır çizmişsiniz, eşiniz uyarınca da laftan anlamış, ne güzel, seviyeli bi ilişki var belli ki, dert aranmayın bence.
Ayrıca, buradaki yorumlara da güvenin, yanlış mıyım acaba diye bi sorgulayın, hâlâ yengeye hediye alıp kayınvalidenin gözü önünde vereceğim gibi sevimsiz bir inat hâlindesiniz.

Son düzenleme:
esin hakli, boyle sacma sapan seyleri takarsan yakinda gercek dertlerin olur. kadin oglunu yetistirmis, evlendirmis. sen de begenmissin ki aile olmussun. devamli seni nazlamak zorunda degil.

ayrica sana tavsiyen kayinvalidenin akrabalari ile cok samimi olma. bazilari sadece kaynanani gicik etmek ya da kiskandirmak icin de sana iyi davraniyor olabilir.

Herkesin karakteri farkli, ben de hic sevmem gereksiz yere bana hediye alinmasini, durduk yere karsimdakini beklentiye sokuyor, ben almasam olmaz ,alsam ben ona bunu aldim, o bana bunu mu aldi diye yine stress. Ben dermokozmetik isinde calisiyorum,piyasadaki en iyi urunler bana ucretsiz geliyor zaten. Kayinvalidem, gorumcem ne is yaptigimi unutup dogumgunumde bana krem falan aliyordu mesela :))) tamamen bosuna masraf

Son düzenleme:
Bence hediye konusunda kararsızım ama dışarı çıkınca sürekli ona harcatmasinda haklı konu sahibi.ikiside ev hanımı oğlumun parası harcadın gozuyle bakmak yanlis

yani siz diyorsunuz ki kayınvalidem beni hiç üzmüyor kırmıyor kızından ayırt etmiyorum ama hediye almadığı için ondan soğuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…