Değişik bir kayınvalide sıkıntısı da bende var.

beni anladığınız için teşekkür ederim. çok mutlu oldum.

işte demek istediğim bu. karşılıklı jestler ne kadar güzel. her türlü ilişkiyi sıcak tutar.

başkasına misafirliğe giderken bile koskoca aile eli boş giderken inanın ki ben utanıyorum. vallahi olacak iş değil. ilk zamanlar tutukluk vardı bende hareket geçmiyordum. artık pasif kalmıyorum. ben alıyorum. hatta geçen gün yaptım bunu. tüm aile bir aradaydı. bizim orda misafirliğe eli boş gitmek çok ayıp, pastaneden karışık pasta aldım elimiz boş gitmeyelim dedim.

bunu nesi kötü? bunu düşünmek çok zor değil aklım almıyor. kardeşinize de siz hatırlatıyormuşsunuz. içinde olmayınca olmuyor işte maalesef. her şey içten gelmeli. ben pes ettim. sadece içimi dökmüştüm bu başlıkta. linç yedim :)

sağolun.

Ben seni haklı buldum valla seninle gezmek istemesinin sebebi de seni sevmesi değil bence hesabı sana kitlemek için ve muhtemelen başka arkadaşı yok huyu böyle ise arkadaş edinmesi çok zor.
Eş ailesine sevgi ile yaklaşmış ve dili yanmis biri olarak sizi anlıyorum. Siz bu kadını takmayın ve evet inadına gidip yengeye hediye alın

Sevgi dilini benden önce bir kaç arkadaş daha söylemiş. Siz böyle ilişki kurmaktan hoşlanıyor olabilirsiniz.
Kv bu beklentiye uyumlanmak zorunda değil.
Şu yazdığınıza göre idare ettiğiniz bazı problemler hali hazırda var zaten.
Size ufak tefek hediye alsa bunları daha rahat mı görmezden geleceksiniz?
Oğlumun parası diye düşünüyor.
Siz çalışmıyorsunuz çünkü.
Ya Alman usulü yapacaksınız.
Ya da çıkmayacaksınız.
Adı üstünde kayınvalide, anne değil.
Hepten problemsiz de değil.
Siz makyaj yapıp anneme benzesin istiyorsunuz. Garip yani.

O yakınlığı kuramadığınız için içinize sinmıyor yapılan veya planlanan aktiviteler anlıyorum samimiyetsiz gelıyor , ancak bazen 3 maymunu oynamak gerek napcan en azından eşinde biraz mutlu olur tabi alışkanlık haline getirmezse.
Ben sizden aslında keskin sınırları olan bir gelin vibeı aldım. Biraz ketum ve soğuk hissettim eş ailesi ile çok samimi olma taraftarı değilsiniz aslında yanı o diğer türlü de davransa çok fazla yaklaştırmazsınız gibime geldi. Aslında en iyisi bacım boşver biz samimi oldukta noldu ? Soğuk duran, hiç birseyine karışmayan daha kıymetli oldu. Yetooo
Biz burdan devammm artık

Başka kaynın var mı? Yarın öbür gün evlenince eminim ona yapar. Canları isteğine çok güzel yapıyolar. Sen de hiç bir şey alma bence. Seni çok saymıyor gibi geldi bana. Küçük bir hediye de alınır ya onca zaman. Bana garip geldi.

Bu konu daha önce de açıldı, aynı kelimeler , hatırladım...

hayır eşimin de benim de ilk evliliğimiz. daha önce konu açmadım.
Şu an sizin eski konunuzla şikayet etsek 5dkda aynı kişi olduğunuz anlaşılır zaten neden yalan söylüyorsunuz? İki postta da konular yaşlar tamamen ayni, yaptığınız gramer hataları ve kullandığınız kelimeler aynı. İnanılmaz takıntılı birisiniz, muhtemelen eşiniz sizden ayrılır.

İnsanlar sizin kuklaniz değil, onu yapsın bunu yapsın diyemezsiniz. Size hediye almıyorlarsa siz de almazsınız. Bu kadar basit. Bana ilgi göstermeyen, hediye almayan benimle gezmeye gitmek istemesin diyorsanız gezmek istemiyorum diyebilirsiniz. Koskoca 42 yaşında kadın bana onu almadı bunu almadı diyor ya, neden evlenmediginiz çok belli oluyor gerçekten. Gelincilik oynama hevesiniz vardıysa 20nizde evlenseydiniz yani ne diyeyim.

Ayrıca hiç sevmem milletin çuk çaput hediyesini eve doldurmayi. Kimseye almam kimse de bana almasın bulaşık bezi falan.

bilen biliyor ileride gider hatta bu ayrımı torunlara kadar götürebilir

Iki lafınızdan biri "aldı", "almadı".. Kayınvalideniz sizi seviyor ve kızım gibi diyor, önce bunun kıymetini bilin.. Dayınızın eşine, kayınvalidenizle kıyaslayacak kadar, kaptırmayın kendinizi..

Diğer konunuz da bu.
Orada kayınvalide yiyecek içecek olarak her şeyi alır yapar, hiç karışmaz, bir şey olsa beni tutar, ben.eşime annen böyle istiyor diye her şeyi yaptırırim demişsiniz.
Şimdi de her şeye karışıyora dönmüş konu.
Resmen kendi kendinize sıkıntı arıyorsunuz koca kadın.
Allah akıl fikir versin.

Size ev vermişler oturun diye yazınca da benim zaten evlerim kira gelirlerim var a evrilmişti konu. Kayına her öğlen yemek yapmalar, arabasını altlarına vermeler... Kadın takmış kafaya, kayınvalideyi yoğurucam istediğim şekle sokucam diye ahdetmiş. Parasını kendi ödedikleri halıyı bile annesine seçtiren, annemin gönlü olsun diyen bir kocası varken kadınla uğraşıyor.

Kira gelirleri var ama kayınvalideyle dışarı çıkınca, gelinim ev hanımı belki parası yoktur diye düşünüp harcama yapmıyor diye dert yanıyor. Onun cebinden çıkacak paraya bakıyor.
Kayınvaliden ne fena desinler diye konuyu işine geldiği gibi çeviriyor.

Kaynına her gün öğle yemeği hazırlıyor hem de güle isteye. Kendi arabasını bile vermiş kullansınlar diye. Yani ayrıma gerek kalmıyor, kendisi zaten gönüllü.

Kaynına her gün öğle yemeği hazırlıyor hem de güle isteye. Kendi arabasını bile vermiş kullansınlar diye. Yani ayrıma gerek kalmıyor, kendisi zaten gönüllü.
Şaşırmadım canı istemiyor size yapmak.Çünkü bunca yıl da hediye de alınır. Millet neler yapıyor. Bence aranız o kadar da iyi değil. Sizi kullanıyor. Sakın hediye almayıın. Kavga da etmeyin değmez bu konu için. Ama mesafeli olun ve asla taviz vermeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…