• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Değişen hcg testi😰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Umutlu1234

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2016
1.592
1.238
133
Kizlar merhaba iki gün önce test yaptım adetime bir gün vardı ilk test silik cikti bu ikisi ilk test ışıklı ışıksız haliyle

Eklentiler

• IMG-20200906-WA0013.webp
    IMG-20200906-WA0013.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 117
  • IMG-20200906-WA0014.webp
    IMG-20200906-WA0014.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 142
Bu testte ertesi sabah yaptım diğerlerine göre silik çıkınca kimyasal diye düşündüm sağlık ocağına gitmedim

Eklentiler

• IMG-20200907-WA0000.webp
    IMG-20200907-WA0000.webp
    10 KB · Görüntüleme: 146
Adetim iki gün geçti dün akşam hafhf kasık ağrıları ile az az lekelenme başladı bende tekrar test yaptım HCG sıfırlanmış mı diye ama bu seferde daha belirgin çıktı anlamadin bugjn kan vermeye gideceğim mecbur

Eklentiler

• IMG-20200908-WA0064.webp
    IMG-20200908-WA0064.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 130
Adetim iki gün geçti dün akşam hafhf kasık ağrıları ile az az lekelenme başladı bende tekrar test yaptım HCG sıfırlanmış mı diye ama bu seferde daha belirgin çıktı anlamadin bugjn kan vermeye gideceğim mecbur
yerleşme kanaması yaşıyor olabilirsiniz
hemde vakit kaybetmeden kan verirseniz belki ilaç felan doktor.. bence gidin kan verin

Adet günü gelen lekeleri ve hcg düzensiz yükselişini takiben dış gebelikte olabiliyor lütfen doktor kontrolünde olun bu durumda doktorum kimyasalın bile sanıldığı kadar masum olmadığını söyledi. Sağlıklı bir gebelik olmasını diliyorum

Adet günü gelen lekeleri ve hcg düzensiz yükselişini takiben dış gebelikte olabiliyor lütfen doktor kontrolünde olun bu durumda doktorum kimyasalın bile sanıldığı kadar masum olmadığını söyledi. Sağlıklı bir gebelik olmasını diliyorum
Maalesef korkumda dıs gebelik yonunden ınsallah mucıze olurda saglikli olur yoksa durum sıkıntılı😪

Barkodun fotosunu çekseydin keşke yarına kadar beklemezdim internetten bakardın
Bizim sistemler farklı canım yaa kac defa böyle cektım sonuclar bakman ıcın bir turlu gırıs yapamadım o yuzden mecburen bekleyeceğim tabi dayanamadım yine test yaptım evde bilmiyorum yaa artık yapmayacağım kafam karıstı ıyıce

Cnm bak bende yaptım tekrar ypsam koyu ckarmı kaybolur mu atim bi bakarmsn

Eklentiler

• IMG_20200909_120740.webp
    IMG_20200909_120740.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 90
Cnm ben pkoyıum adetm ne zamn bilmem ama 29.gün adetimn
Hmm anladım canım bugun daha yapma yarın yada dıger gun ilk idrarla yap yada en kolayı benım gıbı kan ver cunku böyle testler moram bozuyor suan ne dusuncegımı hıc bilmiyorum herbırısı birbirinden farklı😔

Back
X