- 22 Mart 2016
- 1.592
- 1.238
- 133
- Konu Sahibi Umutlu1234
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yerleşme kanaması yaşıyor olabilirsinizAdetim iki gün geçti dün akşam hafhf kasık ağrıları ile az az lekelenme başladı bende tekrar test yaptım HCG sıfırlanmış mı diye ama bu seferde daha belirgin çıktı anlamadin bugjn kan vermeye gideceğim mecbur
Ayy inşallah yaa mucizemolur eğer olursagebelik var görünüyor.. kan vererek takip edin bence![]()
İnşallah bugün gideceğim çok sagolunyerleşme kanaması yaşıyor olabilirsiniz
hemde vakit kaybetmeden kan verirseniz belki ilaç felan doktor.. bence gidin kan verin
Adet günü gelen lekeleri ve hcg düzensiz yükselişini takiben dış gebelikte olabiliyor lütfen doktor kontrolünde olun bu durumda doktorum kimyasalın bile sanıldığı kadar masum olmadığını söyledi. Sağlıklı bir gebelik olmasını diliyorumAdetim iki gün geçti dün akşam hafhf kasık ağrıları ile az az lekelenme başladı bende tekrar test yaptım HCG sıfırlanmış mı diye ama bu seferde daha belirgin çıktı anlamadin bugjn kan vermeye gideceğim mecbur
Maalesef korkumda dıs gebelik yonunden ınsallah mucıze olurda saglikli olur yoksa durum sıkıntılıAdet günü gelen lekeleri ve hcg düzensiz yükselişini takiben dış gebelikte olabiliyor lütfen doktor kontrolünde olun bu durumda doktorum kimyasalın bile sanıldığı kadar masum olmadığını söyledi. Sağlıklı bir gebelik olmasını diliyorum
Barkodun fotosunu çekseydin keşke yarına kadar beklemezdim internetten bakardınBiraz once saglık ocagından kan verdim yarın sonucu cıkacak hayırlısı olsun ınsallah yazarım burayada
Bizim sistemler farklı canım yaa kac defa böyle cektım sonuclar bakman ıcın bir turlu gırıs yapamadım o yuzden mecburen bekleyeceğim tabi dayanamadım yine test yaptım evde bilmiyorum yaa artık yapmayacağım kafam karıstı ıyıceBarkodun fotosunu çekseydin keşke yarına kadar beklemezdim internetten bakardın
Bnm teste siznki gbi rengi vardr inşBiraz once saglık ocagından kan verdim yarın sonucu cıkacak hayırlısı olsun ınsallah yazarım burayada
E nabz varsa saglık ocagına gitmeden bakablrsnxBnm teste siznki gbi rengi vardr inş
Cnm e nabz vsrsa ordan da bakablnSimdi yaptım bunuda
Benim ilk yaptığım test bu sekılde cıktı adetime bir gun vardı senin kac gun var adete yada gectı mıCnm bak bende yaptım tekrar ypsam koyu ckarmı kaybolur mu atim bi bakarmsn
Cnm ben pkoyıum adetm ne zamn bilmem ama 29.gün adetimnBenim ilk yaptığım test bu sekılde cıktı adetime bir gun vardı senin kac gun var adete yada gectı mı
Hmm anladım canım bugun daha yapma yarın yada dıger gun ilk idrarla yap yada en kolayı benım gıbı kan ver cunku böyle testler moram bozuyor suan ne dusuncegımı hıc bilmiyorum herbırısı birbirinden farklıCnm ben pkoyıum adetm ne zamn bilmem ama 29.gün adetimn