- 22 Mart 2016
- 1.592
- 1.238
- 133
- Konu Sahibi Umutlu1234
6yıllık evliyim ilk gebelik ilk senemdr oldu ben kist ameliyatında ogrendım tipulerin kapalı oldugunutüp bebeklemi tuttu cnım bebeğin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6yıllık evliyim ilk gebelik ilk senemdr oldu ben kist ameliyatında ogrendım tipulerin kapalı oldugunutüp bebeklemi tuttu cnım bebeğin
canını sıkma daha 2 günde bir kan verip artış bakacaksınCanım hikayem o kadar uzun ki benim ıkı tup kapalı ıdı tup bebek yaptım o sekılde tuttu ama kalbi durdu kurtaj oldum sonra tup bebek yapamadım bitkisel hacamat arastırıp onları yaptırdım bir bucuk yıl ince sukur tupler acildi ılk defa temmuz ayında kimyasal gebelik yasadım sımdı de Allah nasip eder mı bılmıyom ikinci haberim iste olursa eger dogal yoldan olcak
Pihtilasma testini yaptırdin mi cnm iyi bı Dr a gözükCanım hikayem o kadar uzun ki benim ıkı tup kapalı ıdı tup bebek yaptım o sekılde tuttu ama kalbi durdu kurtaj oldum sonra tup bebek yapamadım bitkisel hacamat arastırıp onları yaptırdım bir bucuk yıl ince sukur tupler acildi ılk defa temmuz ayında kimyasal gebelik yasadım sımdı de Allah nasip eder mı bılmıyom ikinci haberim iste olursa eger dogal yoldan olcak
Bende zaman kaybetmekte istemiyorum sabit doktorum yok maalesef tup bebegı bıraktığım ıcın yakin yerde ıyı bir doktor bulup olmazsa gıdeyımCnm Dr unu ara iğne yapar hemen tedbirini al
Evet canım bende pıhtılaşma var zaten doktorlar coraspirin e gerek yok hamile kalmadan dedi ama dinlemedim bu ay basladım ıyıkıde baslamıs ım vesile oldu halada bırakmadım ıgne kullanmam gerekPihtilasma testini yaptırdin mi cnm iyi bı Dr a gözük
İnsallah canim yaa olursa mucıze olcak doktorlar asla dogal yoldan olmaz demıslerdıcanını sıkma daha 2 günde bir kan verip artış bakacaksın
bence değerin gayet iyi..
inşallah senin kadar şanslı olurum mucizem benimle olur :)İnsallah canim yaa olursa mucıze olcak doktorlar asla dogal yoldan olmaz demıslerdı
Rabbim ol dedikten sonra inan oluyor iki aydir o kadar tükendim ki tüp bebek yapamıyorum maddi yönden artık vazgeçtim yoruldum ama ufakta olsa hala birşeyler yapıyordum arastirmaktan vazgeçmeyin ben bu kkmyasaldan önce arvigo masaji araştırdım yaptım belkide o vesile oldu benim konum var burda mutlaka girin bakın ihmal etmeyininşallah senin kadar şanslı olurum mucizem benimle olur :)
sen şuan stresten uzak dur stres yapma lütfen
bol bol su iç su tüket ve dinlen
Rabbim ol dedikten sonra inan oluyor iki aydir o kadar tükendim ki tüp bebek yapamıyorum maddi yönden artık vazgeçtim yoruldum ama ufakta olsa hala birşeyler yapıyordum arastirmaktan vazgeçmeyin ben bu kkmyasaldan önce arvigo masaji araştırdım yaptım belkide o vesile oldu benim konum var burda mutlaka girin bakın ihmal etmeyin
Bırakma canım o zmn leke içinde progestan a basla Dr gittiğinde iğneye de başlatır iyi bir Dr a gözük hayırlı olsun cnmEvet canım bende pıhtılaşma var zaten doktorlar coraspirin e gerek yok hamile kalmadan dedi ama dinlemedim bu ay basladım ıyıkıde baslamıs ım vesile oldu halada bırakmadım ıgne kullanmam gerek
İnşallah canım arastırıyorumBırakma canım o zmn leke içinde progestan a basla Dr gittiğinde iğneye de başlatır iyi bir Dr a gözük hayırlı olsun cnm
Progestan ilaç alın eczaneden onu için benimde adet günümde lekelenmelerim olmustu kadın dogm doktoru o ilacı verdi düşük önleyiciKızlar saglık ocagından sonucumu aldım 153cıkmıs ama doktor pazartesi gel tekrarlayalım kesin bırsey diyemem sen bide tup bebek hastası sın hersey olabılır dedi
Lekelenmelerım sordum suan yapacak bırsey ım yok pazartesi sonuca gore kadın doguma yonlerırız o bakar dedi dua edın
Ögrendiğim iyi oldu hemen alayım tesekurlerProgestan ilaç alın eczaneden onu için benimde adet günümde lekelenmelerim olmustu kadın dogm doktoru o ilacı verdi düşük önleyici
Canım aldım ilacı daha inceden tup bebek de kullanmıştım ama o zaman lekelenme hıc olmamıştı fitil seklinde kullanmıştım yine aynı sekılde yaptım acaba kac gunde lekeneme dururProgestan ilaç alın eczaneden onu için benimde adet günümde lekelenmelerim olmustu kadın dogm doktoru o ilacı verdi düşük önleyici
O sana göre degisir canm bilemiyormki evet ilac bu canm.. doktora gittin mi ne zaman gideceksnCanım aldım ilacı daha inceden tup bebek de kullanmıştım ama o zaman lekelenme hıc olmamıştı fitil seklinde kullanmıştım yine aynı sekılde yaptım acaba kac gunde lekeneme durur
Pazartesi gitmek istiyorum ilacın durumuna gore kanama durursa beklerim artarsa giderim artık oyle buyuk kanamada yok sızıntı sıklınde varla yok arası geliyor sancım falanda yok zaten sureklı yatıyorumO sana göre degisir canm bilemiyormki evet ilac bu canm.. doktora gittin mi ne zaman gideceksn
Allahın izniyle insallah olacagı varsa hic birsey olmaz icini ferah tut canmPazartesi gitmek istiyorum ilacın durumuna gore kanama durursa beklerim artarsa giderim artık oyle buyuk kanamada yok sızıntı sıklınde varla yok arası geliyor sancım falanda yok zaten sureklı yatıyorum
İnşallah canım amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin cok sagolAllahın izniyle insallah olacagı varsa hic birsey olmaz icini ferah tut canm
Cnm proluton Depot var o daha etkili ben hem progestan hem iğne vurunmustumCanım aldım ilacı daha inceden tup bebek de kullanmıştım ama o zaman lekelenme hıc olmamıştı fitil seklinde kullanmıştım yine aynı sekılde yaptım acaba kac gunde lekeneme durur
Sagol canım eger progesteron etki etmezse hastaneye gidince bu dedıgın den isteyim doktordanCnm proluton Depot var o daha etkili ben hem progestan hem iğne vurunmustum