• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Değişen hcg testi😰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hmm anladım canım bugun daha yapma yarın yada dıger gun ilk idrarla yap yada en kolayı benım gıbı kan ver cunku böyle testler moram bozuyor suan ne dusuncegımı hıc bilmiyorum herbırısı birbirinden farklı😔
Cnm onun için hastanye gtmem gerek hast cok uzak beklicem mecburem

Sanmam kz olsa yinede ckardı ümidim kalmadı cok üzgnm😥😥
Hiç belli olmaz sabah zaten cok asırı silik Dı sen yinede sabah bır defa daha yap bak benimkide sılıklesmeye basladım sonra bir anda belırgunlesmeye basladım ınsallah ıkımızınkıde hayırlı sknuclar olur

Kızlar saglık ocagından sonucumu aldım 153cıkmıs ama doktor pazartesi gel tekrarlayalım kesin bırsey diyemem sen bide tup bebek hastası sın hersey olabılır dedi
Lekelenmelerım sordum suan yapacak bırsey ım yok pazartesi sonuca gore kadın doguma yonlerırız o bakar dedi dua edın

Kızlar saglık ocagından sonucumu aldım 153cıkmıs ama doktor pazartesi gel tekrarlayalım kesin bırsey diyemem sen bide tup bebek hastası sın hersey olabılır dedi
Lekelenmelerım sordum suan yapacak bırsey ım yok pazartesi sonuca gore kadın doguma yonlerırız o bakar dedi dua edın
tüp bebeklemi tuttu cnım bebeğin

tüp bebeklemi tuttu cnım bebeğin
Canım hikayem o kadar uzun ki benim ıkı tup kapalı ıdı tup bebek yaptım o sekılde tuttu ama kalbi durdu kurtaj oldum sonra tup bebek yapamadım bitkisel hacamat arastırıp onları yaptırdım bir bucuk yıl ince sukur tupler acildi ılk defa temmuz ayında kimyasal gebelik yasadım sımdı de Allah nasip eder mı bılmıyom ikinci haberim iste olursa eger dogal yoldan olcak

Cnm Dr unu ara iğne yapar hemen tedbirini al

Back
X