• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

değeri çok düşük başlayan ama gebeliği benimki gibi devam eden arkadaşlar ben buraday

KizlR önemli olan ikiye katlamasi 10.gün 35.6 12.gün 95.6 14.gün 220 idi 14.gün Dr tebrik etti ama asıl tanı kese gorunce oluyor ins mucizler sizi bulur degerleriniz ikiye katlar Rabbim sizinde gebeliklerinizi sağlıklı kılsın

bence değerin düşük değil çünkü 12. gün bakılıyo normalde iki katlasa 80 olur sakın ümidini kesme hayırlısıylakucağına alırsın inşallh

böyle ortada kalmak sende bilirsin ki zor bir durum..
benim kafama takılan 3-4 gün önce kahverengi minik lekelenmem oldu..
tamam oda yeleşme kanaması olabilir ama..
gelde bana anlat..
birde daha önce düşüğüm olduğu için daha da hashasım tabiki..
bu akşam testimi tekrarlıyacağım..
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
dualarınıza ihtiyacım var..
zamanda geçmez şimdiiiiiiii...

KizlR önemli olan ikiye katlamasi 10.gün 35.6 12.gün 95.6 14.gün 220 idi 14.gün Dr tebrik etti ama asıl tanı kese gorunce oluyor ins mucizler sizi bulur degerleriniz ikiye katlar Rabbim sizinde gebeliklerinizi sağlıklı kılsın

canım bende tebrik ediyorum seni..a.s.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
içime biraz su serpildi okuyunca..
benimde 10. gün testim 40.00..
bu akşam tekrarını baktıracağım inşallah katlamıştır..
inşlallah sağlıkla gelişir ve sağlıkla kucağıma almayı nasip olur.. :Saruboceq::Saruboceq:
Mevlam ol değince oluyor..
dua bizden takdir Allah'tan..

canım bende tebrik ediyorum seni..a.s.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
içime biraz su serpildi okuyunca..
benimde 10. gün testim 40.00..
bu akşam tekrarını baktıracağım inşallah katlamıştır..
inşlallah sağlıkla gelişir ve sağlıkla kucağıma almayı nasip olur.. :Saruboceq::Saruboceq:
Mevlam ol değince oluyor..
dua bizden takdir Allah'tan..

ARKADAŞIM HİÇ CANINI SIKIP BEBİŞİNİ ÜZMEBEN UM UTLUYUM SENİN İÇİN DEĞERİN ÇOK DÜŞÜK DEĞİL KANAMADA KIRMIZI YADA PEMBE OLMADIKTAN SONRA HİÇ SORUN DEĞİL YERLEŞME KANAMASIDIR DİLERİM HAYIRLISI İLE KUCAĞINA ALIRSIN BEBEĞİNİ:nazar:

ARKADAŞIM HİÇ CANINI SIKIP BEBİŞİNİ ÜZMEBEN UM UTLUYUM SENİN İÇİN DEĞERİN ÇOK DÜŞÜK DEĞİL KANAMADA KIRMIZI YADA PEMBE OLMADIKTAN SONRA HİÇ SORUN DEĞİL YERLEŞME KANAMASIDIR DİLERİM HAYIRLISI İLE KUCAĞINA ALIRSIN BEBEĞİNİ:nazar:

hamd olsun Rabbim'e.. şükürler olsun..
değerim yükselmiş 12.gün değerim 118.00 çıktı..
iki gün sonrada değerim yükselir ve sağlıkla gelişir inşallahhhh..:Saruboceq::Saruboceq:
Allah'ım isteyen herkese versin..:Saruboceq::Saruboceq:

hamd olsun Rabbim'e.. şükürler olsun..
değerim yükselmiş 12.gün değerim 118.00 çıktı..
iki gün sonrada değerim yükselir ve sağlıkla gelişir inşallahhhh..:Saruboceq::Saruboceq:
Allah'ım isteyen herkese versin..:Saruboceq::Saruboceq:

sana söylemiştim arkadaşım çok çok sevindim keşke bende güzel haberler verebilseydim RABBİM KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN:nazar:

ArkadaŞlar okadar kafam karıŞık kı ne yapacaĞımı bılmŞıyorum deĞerlerım sırayla
10. GÜn 7
12.gÜn 19
14.gÜn 30
16.gÜn 70
18.gÜn 161
20.gÜn 255
22.gÜn 441
24.gÜn 545
26.gÜn 455
27.gÜn 465
29. GÜn 479
okadar ŞaŞkınım kı doktorum artık ılaÇları bırak dıyo bense ne yapacaĞımı bılmıyorum

pınar1202 bu kadar bekleyip ümit edip sonra olmaması çok kötü ama değerin artmıyor. yani sağlıklı bir gebelik değil. bazen değeri yükselip sonra bozuk kromozom sağlıklı gebelik olmadığı için 6. 8. haftasında bile düşenler oluyor. benim de kimyasal olmuştu ama seninki kadar artıp ümit vermemişti. ne diyeyim inşallah rabbim bundan sonrakinde çifter çifter kucağımıza almayı nasip eder. inşallah bu yolda çabalayan herkese de.

pınar1202 bu kadar bekleyip ümit edip sonra olmaması çok kötü ama değerin artmıyor. Yani sağlıklı bir gebelik değil. Bazen değeri yükselip sonra bozuk kromozom sağlıklı gebelik olmadığı için 6. 8. Haftasında bile düşenler oluyor. Benim de kimyasal olmuştu ama seninki kadar artıp ümit vermemişti. Ne diyeyim inşallah rabbim bundan sonrakinde çifter çifter kucağımıza almayı nasip eder. Inşallah bu yolda çabalayan herkese de.

haklısın deniz sağlıklı değil keşke bu kadar yükselip umutlanmsaydım ama kısmet işte kader dedikleri bu olsa gerek rabbim inşallah diğerinde sağlıklı sıhhatli ve hayırlı bir evlat nasip eder hepimize(amin)

öncelikle herkeze hayırlı cumalar ilerim kısaca hikayemi anlatmak isterim. 3 yıllık evliyim ilk hamileliğim evlendikten 6 ay sonra doğak yolla oldu fakat kalp atışlarının geç duyulması ve gelişim geriliği nedeni ile bebeğimi aldırmak zorunda kaldık sonraki 2 yıl hiç korunmadık fakar bi problem olabileceğinide hiç düşünmedik. 2 yıl sonra eşimin oligospermi olduğunu öğrendik. hemen tedavi olmaya başladık izmirde smyrna tüp bebek merkezinde mikro enjeksiyon yöntemi ile. tam 22 gün önce transferim oldu. 3 adet 1. kalite embriyoyu 2. gün transfer ettiler.ve korkulu gergin bekleyiş başladı. ilk gün hafif bir arın ağrısı dışında hiç bişey hissetmedim.5. gün hafif kasık ağrısı oldu. ilk beş gün sürekli yattım. daha sonra günlük işlerimi abartmadan yerine getirdim.sadece 28. ve 21. günlrde kahverengi khafif kanamalrım oldu. 2. gün transferi olduğu için 13. gün kan testi istediler ama ben ve eşim dayanamayıp 10. gün kanda test yaptırdık.çok büyük hataydı erken yaptırdığım için hem kendimi hem bebeğimi boşuna üzdüm. 10. gün sonucum 7 idi.karnımın ortasına koca bi yumruk yediğimi hissettim en alt değer 5 benim değerim ise 7 idi nasıl hissedebilirdim ki. hemen doktorumla görüştüm çok erken baktırdığımı 2 gün daha bekleyip tekrar yaptırmamı istedi. şimdi sırayla sonuçlarımı yazıyorum
10. gün:7
12.gün:19
14.gün:30
16.gün:70
18.gün:161
20.gün:255
22.gün:441
sanırımbenim meleğim birazcık nazlı:ecrin_bebek: geç tutunma olduğu ama değerlerin şuan için iyi olduğunu söyledi doktorum perşembe günü meleğimle ilk randevuma gidicem
burdan söylemek istediğim arkadaşlara öncelikle transfer sonrası beklemede belirtilere çok takılmayın ben hiç bişey hissetmedim ikincisi boşuboşuna erken test yaptırmayın gereksiz hem kendinizi hem bebeğinizi üzmeyin ve son olarak değeriniz küçük başlasa bile lütfen hemen telaş yapmayın benim gibi sonra bi mucize olabiliyo çünkühihoyyyt
biliyorum söylemesi çokkolay bende dayanamadım ama yinede naçizane küçük tavsiyeler işte ben bi dilek tutum umut ettim ve şimdi içimde minik bir mucize var büyük RABBİM isteyen dileyen herkeze nasip etsin inşallah şu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine ve benim gibi anne adaylarınada hayırlısı ile kucaklarına almayı nasip etsin inşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:(amin):nazar::nazar:
sorma arkadasım herkezın bası beta hcglerle dertte bende ılk yaptırdıgımda 236 cıktı ıkıncıde 600 cıktı ucuncude 1000 cıktı adetım gecıkelı 6. gun bugun cok korkuyorum sankı az az yukselıyor gıbı gelıyor normalde 2 gunde bır ıkı katına cıkması gerekıyormus

Back
X