• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

değeri çok düşük başlayan ama gebeliği benimki gibi devam eden arkadaşlar ben buraday

çok canım sıkıldı idil cidden bak kasklarıma ağrı girdi adet olucakmışım gibi hissediyorum psikolojikmi bilmiyorum inşallah bişey olmaz evet dış gebelikte değer yavaş başlayıp birden pik yapıyo ama bende öle bişey olmadı 8 tane test yaptırdım hepsinde artış olması gerektiği gibiydi lütfen mucizeme bişey olasın obenim umudum umudumu kaybetmek istemiyorum lütfen benim için çok dua edin lütfen

canım tebrik ederim öncelikle tam zamanında tobik açmışsın benimde bugün transferin olduğu günü sayarsam10.günüm bugün test yaptım sonuç 28.44 biraz düşük gibi geldi tam moralim bozuluyordiki senin topiği gördüm iyiki açmışsın çok sevindim inşallah bebeklerimizi sağsalim kucağımızada alırız

çok canım sıkıldı idil cidden bak kasklarıma ağrı girdi adet olucakmışım gibi hissediyorum psikolojikmi bilmiyorum inşallah bişey olmaz evet dış gebelikte değer yavaş başlayıp birden pik yapıyo ama bende öle bişey olmadı 8 tane test yaptırdım hepsinde artış olması gerektiği gibiydi lütfen mucizeme bişey olasın obenim umudum umudumu kaybetmek istemiyorum lütfen benim için çok dua edin lütfen

canımm psikollojiktir kesinn hem hamileliğin ilk zamanlarında kasık ağrısı çook çok normal..dış gebelik falan olamaz seninki hem.. düzenli artıyor.. korkma nolurr dua et.. benim bi arkadaşım vardı onun da devam etmez bu değerlerle demiş doktoru ama onunki de düşük başlamış, ikiye katlamış ama azar azar şimdi 4 yaşında oğlu var. kişisel şeyler bunlar. kimseninki gibi olucak diye bişe yok hayatımm ya.. nolur sabret ve iyi düşün pazartesi müjjdeee diye bi başlık aç huhh diyelim hepimiz inşallahhh. sonuçta bu risk tüm gebeliklerde var ilk 3 ay.. böyle düşün canım benim inşallah bişe olmuycak hadi şimdi biraz rahat bırak minik kelebeği :) öpüyorumm

canımm psikollojiktir kesinn hem hamileliğin ilk zamanlarında kasık ağrısı çook çok normal..dış gebelik falan olamaz seninki hem.. düzenli artıyor.. korkma nolurr dua et.. benim bi arkadaşım vardı onun da devam etmez bu değerlerle demiş doktoru ama onunki de düşük başlamış, ikiye katlamış ama azar azar şimdi 4 yaşında oğlu var. kişisel şeyler bunlar. kimseninki gibi olucak diye bişe yok hayatımm ya.. nolur sabret ve iyi düşün pazartesi müjjdeee diye bi başlık aç huhh diyelim hepimiz inşallahhh. sonuçta bu risk tüm gebeliklerde var ilk 3 ay.. böyle düşün canım benim inşallah bişe olmuycak hadi şimdi biraz rahat bırak minik kelebeği :) öpüyorumm

arkadaşım sana nedesem azçok çok teşekkür ederim cidden bak çok rahatlattı yazdıkların çokdua ediyorum hem kendim hemde tüm isteyenler için dilerim en kısa zamanda sende bebeğine kavuşur sağ salimkucağına alırsın yarın tekrar test yaptırıcam sonucuda müjdeee diye açıcam inşallah sağol arkadaşım:nazar:

canım tebrik ederim öncelikle tam zamanında tobik açmışsın benimde bugün transferin olduğu günü sayarsam10.günüm bugün test yaptım sonuç 28.44 biraz düşük gibi geldi tam moralim bozuluyordiki senin topiği gördüm iyiki açmışsın çok sevindim inşallah bebeklerimizi sağsalim kucağımızada alırız

kardelencim hayırlısı olsun inşallah transfer günü saylmıyo önclikle bunu belirtmek isterim yani 9. gün değerin 28.44 olur çok çok düşük değil benim durumm meydanda RABBİMİN izni ile yarında sonucum iyi çıkarsa çok daha güzel olucak herşey lütfen moralini bozma eminim seninde mucizen seninle:ecrin_bebek:

pınarcığım lütfen moralini bozma canım bugün bir internet sitesinde okudum herkesin değeri aynı katlanmazmış canım arkadaşım sen içini ferah tut bebişin seni bırakırmı böyle cici anneyi hadi gül bakim ha şöyle işte bak bebişinde güldü rabbim hep güldürsün canım bütün anne olmak için çabalayan hepimizi inşallah

pınarcığım lütfen moralini bozma canım bugün bir internet sitesinde okudum herkesin değeri aynı katlanmazmış canım arkadaşım sen içini ferah tut bebişin seni bırakırmı böyle cici anneyi hadi gül bakim ha şöyle işte bak bebişinde güldü rabbim hep güldürsün canım bütün anne olmak için çabalayan hepimizi inşallah

ALLAH razı olsun zeyracım öğlen gidicem teste ALLAHIN izni ile olumlu sonuçla dönüp müjde vericem hepinize RABBİM inşallah isteyen hiç kimsenin kucağını boşbırakmasın (amin):ecrin_bebek::nazar:

meraba arkadaşım il önce hayırlısı olsun.benim 12.gün 68 14.gün 121 16.gün 195 18.gün 259 benim değerlerimde yavaş artıyor.cumaya gidecen bakalım ne olacak.benim daha önce iki düşük var ondan dolayı çok korkuyorum.böyle değerleri yavaş artıp bebek doğuran varmı.normalde iki gümde iki kat artması lazım .doktorlar iki kat artsaydı daha ,iyi olurdu ama buda kötü değil diyor.beklemek insanı yıpratıyor.hayırlısı olsun.inşaallah hayırlısı ile bebeği kucağımıza alırız.

olmadı arkadaşlar müjde sayfamı açamadım çok üzgünüm akan göz yaşlarım yüzümü değil içimi yakıyo şu anda hayır kaybetmedim mucizemi hala benimle ama değerim çok az artmış 22.gün değerim 441 26.gün değerim 545 olmıcak sanırım mucizem benimle kalmıcak değerim çok az artmış neden bilmiyorum ama sanırım beceremicem meleğim henüz kaarar vermemiş anneciğinle kalmaya olsun ben beklicem sonuna sonsuza kadar beklicem meleğimi umudumu mucizemi yinede şükredicem herşeye rağmen RABBıME bellimi olur belkide bırakmaz mucize anneciğini bellimi olur

dış gebelik belirtileri nezaman ortaya çıkıyo bilen varmı yoksa dış gebelikmi geçiriyorum transferimin 24.günü ben hala olumsuz bişey hissetmiyorum bilen varsa yardım etsin lütfen çok üzgünümsanırımkendi kendime nazar değdirdim.

canım ne olursun kendini üzme bebeğin şu anda seninle sana naz yapıyordur moralini yüksek tut

Canımm ıhsallah melegın senınledır bol bol dua et rabbıme sıgın ıhsallah hayırlı haberler alıcaksın

inşallah nazcıminşallah benimledir beni bırakmaz üzülmicemüzülmemeye çalışıcammeleğimi üzmücem Biliyorum RABBİM yanımda

canım ne olursun kendini üzme bebeğin şu anda seninle sana naz yapıyordur moralini yüksek tut

inşallah arkadaşım inşallah nazlı bebeğim naz yapıyodur bana hiçbırakmaz beni çok dua edin bana ne olur dualarınıza ihtiyacım var hemde çok:nazar:

merhaba ben de 2 tüp bebek denemesini yaptırdım 17 ağustos test günüm fakat 8 günüm olan bugün gittim ve kan testi yaptırdım sonuç 2 den küçük. çok moralim bozuldu. Fakat kliniği aradım 17 ağustosu beklemem gerektiğini söyledi. Ama ben kendimi çok kötü hissediyorum

merhaba ben de 2 tüp bebek denemesini yaptırdım 17 ağustos test günüm fakat 8 günüm olan bugün gittim ve kan testi yaptırdım sonuç 2 den küçük. çok moralim bozuldu. Fakat kliniği aradım 17 ağustosu beklemem gerektiğini söyledi. Ama ben kendimi çok kötü hissediyorum

canım hiç moralini bozma.. 2 den ufak bilem çıktıysa daha yeni yeni kana karışıyor canım ..daha 8 ci günde fazla belli olmaz..sen 10 cu gün tekrar yaptır derim.. inşallah hakkımızada rabbim hayırlısını nasip eder..bu arada sakın sterese girme canım..

Back
X