• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

değeri çok düşük başlayan ama gebeliği benimki gibi devam eden arkadaşlar ben buraday

arkadaşlar doktordan geliyorum biliyosunuz dünkü değerim 545 ti doktor sağlıksız gebelik diyo DIŞ GEBELıK DEĞıLMıŞ ALTTAN ULTRASON BAKTILAR KESEYı GÖRDÜK BU DEĞERLE KESE GÖRÜLÜR MÜ BıLMıYORUM ÇÜNKÜ 1000 ÜZERıNDE KESE GÖRÜLÜYO DıYE BıLıYODUM ŞAŞIRDIM YARIN TEKRAR TEST YAPTIRICAM DOKTOR DEĞERLER BU ŞEKıLDE DÜŞÜK GıDERSE ALIRIZ BEKLEMEYE GEREK YOK DıYO ÇOK MORALıM BOZULDU ŞıMDı KENDı ÖZEL DOKTORUMA GELDıM SAAT 16.30 DA RANDEVUM VAR EŞıME GELSıN BıDE BEN BAKAYIM DEMıŞ HAYIRLISI OLUR ıNŞALLAH

tebrikler canim.benim ablamda ayni senin durumundaydi kan tahlilinde degerler cok düsük geldi.yavas yavas yükseldi hatta doktor keseyi bile görmekte zorlandi ama iki hafat sonra dogum yapacak her sey cok yolunda.seninde büyük ihtimal bebegin gec tutunda rahime.allah tamamina erdirsin.:nazar:

tebrikler canim.benim ablamda ayni senin durumundaydi kan tahlilinde degerler cok düsük geldi.yavas yavas yükseldi hatta doktor keseyi bile görmekte zorlandi ama iki hafat sonra dogum yapacak her sey cok yolunda.seninde büyük ihtimal bebegin gec tutunda rahime.allah tamamina erdirsin.:nazar:

RABBİM hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin uzun ömürler versin inşallah yeğenine ve inşallah benim bebeğime de can versin doktor yani kendi özel doktorum bekleyelim bi hafta sonra tekrar ultrasonda bakalım dedi değerlerin benim için önemi yok gelişimine bakalım dedi inşallah hayırlısı olur şimdi kan verdim sonucunu bekliyorum inşallah onun sonucu da güzel çıkarda bende ablan gibi bebeğime sağ salim kavuşabilirim arkadaşım yazın moral oldu sağol :nazar:

olmadı keşke size mucizem benimle diyebilseydim değerim 451 e düşmüş ve sanırım artık giderekte düşer doktorlar bekleyin kendi düşsün diyo ama ben beklemek istemiyorum artık daha fazla ümitlenmek istemiyorum yinede şükrediyorum herşeyin hayırlısı bana destek olan benim ve olmayan mucizem için dua eden herkese çok çok teşekkür ederim benim olmadı dilerim RABBıM isteyen herkezin gönlündeki muradını sağ salim kucağına versin(amin)

canım ben ilk gebelik testi yaptırdığımda 25'di değer gitgide yükseliyo öyle kendini oyuncak ettirme 2-3 hafta sonra git test yaptır.benim ilk gebeliğimde banada öyle yaptılar yok kese görünmedi alttan bakalım yok efendim keseyi gördük kalp atışı için alttan bakalım ve sonuç bebeğim düştü.şimdiki gebeliğimde 2 ay bitene kadar muayene olmadım.ve ALLAH nasip ederse 10 hafta sonra doğum yapıcam.

canım ben ilk gebelik testi yaptırdığımda 25'di değer gitgide yükseliyo öyle kendini oyuncak ettirme 2-3 hafta sonra git test yaptır.benim ilk gebeliğimde banada öyle yaptılar yok kese görünmedi alttan bakalım yok efendim keseyi gördük kalp atışı için alttan bakalım ve sonuç bebeğim düştü.şimdiki gebeliğimde 2 ay bitene kadar muayene olmadım.ve ALLAH nasip ederse 10 hafta sonra doğum yapıcam.

ben aynı fikirde değilim, doktorların her türlü riski düşünerek bizleri böyle sürekli tetkik ettiklerini düşünüyorum. riskli bir durum olmadıktan sonra neden bunları yapsınlar ki. ayrıca, dış gebelik tehlikesi kese görünmediği zamanlarda hep vardır ve dış gebelik hayati risk taşır takip edilmediği durumlarda. Tabi benim gibi daha önce dış gebelik yaşayanlar dediklerime hak vereceklerdir.

sevgili pınar, kese göründüğü için artık için dış gebelik yaşamadığın kesin. galiba kendi kendine düşük yapacaksın.. durumumuz seninle çok benzeşiyor, bende temmuz ayında tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım ve de bhcg değerim 600e kadar yükselip düşmeye başladı. doktorum kimyasal olduğunu ve bol bir kanama ile ben anlamadan vücuttan gideceğini söyledi. dediklerinin aynısı da oldu..
bundan sonraki gebeliklerinde inşallah bir sorun olmaz sağlıklı doğumlar dilerim..

ben aynı fikirde değilim, doktorların her türlü riski düşünerek bizleri böyle sürekli tetkik ettiklerini düşünüyorum. riskli bir durum olmadıktan sonra neden bunları yapsınlar ki. ayrıca, dış gebelik tehlikesi kese görünmediği zamanlarda hep vardır ve dış gebelik hayati risk taşır takip edilmediği durumlarda. Tabi benim gibi daha önce dış gebelik yaşayanlar dediklerime hak vereceklerdir.

sevgili pınar, kese göründüğü için artık için dış gebelik yaşamadığın kesin. galiba kendi kendine düşük yapacaksın.. durumumuz seninle çok benzeşiyor, bende temmuz ayında tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım ve de bhcg değerim 600e kadar yükselip düşmeye başladı. doktorum kimyasal olduğunu ve bol bir kanama ile ben anlamadan vücuttan gideceğini söyledi. dediklerinin aynısı da oldu..
bundan sonraki gebeliklerinde inşallah bir sorun olmaz sağlıklı doğumlar dilerim..
sanırım şuanda beni en iyi sen anlayabilirsin önce ümitlenip sonra yaşadığım hayal kırıklığını neler yaşadığını bebeğini nasıl kaybettiğini ve benim muhtemel neler yaşayacağımı anlatırsan sevinirim tabi eğer seni üzmeyecekse teşekkür ederim

aynı sıkıntıyı ben de yaşadım benim de 400 e kadar düzenli ama az arttı sonra düşmeye başladı kanama ile attım ben de..ama benim kanamam azar azar oldu betam da düştü.. alllah yardım e tsin canım

DİLERİM RABBİM SAĞ SALİM BEBEĞİNİ KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN UZUN ÖMÜRLER VERSİN:nazar:

DİLERİM RABBİM SAĞ SALİM BEBEĞİNİ KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN UZUN ÖMÜRLER VERSİN:nazar:

merhaba pınar ; yaşadıklarını baştan sona kadar okudum .umarım mucize olur ve bebeşin seninle kalır allahım senden ayırmasın......
benimde bugün 13. günüm dün test günümdü değrim düşük çıktı.16,49 doktorumu aradım düşük dedi iğneye ve banta devam et cuma günü tekrar yap ve gel dedi... bakalım inşallah yükselirve sağlıklı bir gebelik olur ......allah hepimize bebiş nasip eder inşallah......herşeyin hayırlısı....verende allah alanda allah.... ne yapalım beklemekten başka çaremiz yok ama üzülürsek buda kötü etkiliyormuş ben fazla düşünmemeye çalışıyorum......sende üzme kendini fazla.......kolay olmadığını biliyorum.....kendine ii bak....

merhaba pınar ; yaşadıklarını baştan sona kadar okudum .umarım mucize olur ve bebeşin seninle kalır allahım senden ayırmasın......
benimde bugün 13. günüm dün test günümdü değrim düşük çıktı.16,49 doktorumu aradım düşük dedi iğneye ve banta devam et cuma günü tekrar yap ve gel dedi... bakalım inşallah yükselirve sağlıklı bir gebelik olur ......allah hepimize bebiş nasip eder inşallah......herşeyin hayırlısı....verende allah alanda allah.... ne yapalım beklemekten başka çaremiz yok ama üzülürsek buda kötü etkiliyormuş ben fazla düşünmemeye çalışıyorum......sende üzme kendini fazla.......kolay olmadığını biliyorum.....kendine ii bak....

İNŞALLAH ARKADAŞIM BENİM YAŞAYAMADIĞIM MUCİZEYİ SEN YAŞARSIN DİLERİM DEĞERLERİN HIZLA YÜKSELİR VE BEBEĞİNİ KUCAĞINA HAYIRLARLA ALMAK NASİP OLUR. DİLERİM BEN KENDİMDEN ÜMİDİ KESTİM ARTIK HAYIRLISI HERŞEYİN ŞÜKRETMEKTEN BAŞKA ÇAREMİZ YOK YÜCE RABBİM OL DEMEYİNCE OLMUYO İŞTE NE YAPARSAN YAP BOŞ DAHA İYİYİM ŞİMDİ SADECE BEKLEMEK BEBEĞİMİN BENDEN GİTMESİNİ BEKLEMEK MUCİZEMİ UMUDUMU KAYBETMEYİ BEKLEMEK ÇOK YAKIYO CANIMI EN BÜYÜK ÜZÜNTÜM BU HERŞEY KADER KISMET RABBİM DİLERİM BEKLEYEN İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN SANA ÇOK DAHA GÜZEL DEĞERLER NASİP ETSİN:nazar:

olmadı keşke size mucizem benimle diyebilseydim değerim 451 e düşmüş ve sanırım artık giderekte düşer doktorlar bekleyin kendi düşsün diyo ama ben beklemek istemiyorum artık daha fazla ümitlenmek istemiyorum yinede şükrediyorum herşeyin hayırlısı bana destek olan benim ve olmayan mucizem için dua eden herkese çok çok teşekkür ederim benim olmadı dilerim RABBİM isteyen herkezin gönlündeki muradını sağ salim kucağına versin(amin)

arkadaşlar ben çok şaşkınım dünkü değerim 455 bugünkü değer 465 ve iki günde bebeğim 2 mm büyümüş çok şaşkınım 3cm ken şimdi 5 cm olmuş delikafadulden
bilen varsa cevap lüfennn delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Yukarda yazmışşın beta hcg yi.Rabbim herşeyin güzelini bilir.Stres yapma inşallah.

pınarcım inşallah mucizen seninle kalır ve sağlıkla gelişir..
benim de dün transfer sonrası 10. günümdü. tahlil sonucum 40.00 çıktı.
yani değerim düşük çıktı..
bakalım yarın tekrar test yaptıracağım..
inşallah benimledir ve benimle kalır..
ve sağlıkla gelişir..Allah'ım yüzümüzü güldürsün inşallaahhh..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

pınarcım inşallah mucizen seninle kalır ve sağlıkla gelişir..
benim de dün transfer sonrası 10. günümdü. tahlil sonucum 40.00 çıktı.
yani değerim düşük çıktı..
bakalım yarın tekrar test yaptıracağım..
inşallah benimledir ve benimle kalır..
ve sağlıkla gelişir..Allah'ım yüzümüzü güldürsün inşallaahhh..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bence değerin düşük değil çünkü 12. gün bakılıyo normalde iki katlasa 80 olur sakın ümidini kesme hayırlısıylakucağına alırsın inşallh

Back
X