alkisalkisalkissenin adina gerckten cok sevindim iinsallah hersey gönlünce olur sag selamet kavusursun bebisine... benim hcg sonucumda düsük cikmisdi ama bende mucize olmadi maleseffff
çok canım sıkıldı idil cidden bak kasklarıma ağrı girdi adet olucakmışım gibi hissediyorum psikolojikmi bilmiyorum inşallah bişey olmaz evet dış gebelikte değer yavaş başlayıp birden pik yapıyo ama bende öle bişey olmadı 8 tane test yaptırdım hepsinde artış olması gerektiği gibiydi lütfen mucizeme bişey olasın obenim umudum umudumu kaybetmek istemiyorum lütfen benim için çok dua edin lütfen
canımm psikollojiktir kesinn hem hamileliğin ilk zamanlarında kasık ağrısı çook çok normal..dış gebelik falan olamaz seninki hem.. düzenli artıyor.. korkma nolurr dua et.. benim bi arkadaşım vardı onun da devam etmez bu değerlerle demiş doktoru ama onunki de düşük başlamış, ikiye katlamış ama azar azar şimdi 4 yaşında oğlu var. kişisel şeyler bunlar. kimseninki gibi olucak diye bişe yok hayatımm ya.. nolur sabret ve iyi düşün pazartesi müjjdeee diye bi başlık aç huhh diyelim hepimiz inşallahhh. sonuçta bu risk tüm gebeliklerde var ilk 3 ay.. böyle düşün canım benim inşallah bişe olmuycak hadi şimdi biraz rahat bırak minik kelebeği :) öpüyorumm
canım tebrik ederim öncelikle tam zamanında tobik açmışsın benimde bugün transferin olduğu günü sayarsam10.günüm bugün test yaptım sonuç 28.44 biraz düşük gibi geldi tam moralim bozuluyordiki senin topiği gördüm iyiki açmışsın çok sevindim inşallah bebeklerimizi sağsalim kucağımızada alırız
pınarcığım lütfen moralini bozma canım bugün bir internet sitesinde okudum herkesin değeri aynı katlanmazmış canım arkadaşım sen içini ferah tut bebişin seni bırakırmı böyle cici anneyi hadi gül bakim ha şöyle işte bak bebişinde güldü rabbim hep güldürsün canım bütün anne olmak için çabalayan hepimizi inşallah
canım kese felan gozukmuyormu
Canımm ıhsallah melegın senınledır bol bol dua et rabbıme sıgın ıhsallah hayırlı haberler alıcaksın
canım ne olursun kendini üzme bebeğin şu anda seninle sana naz yapıyordur moralini yüksek tut
merhaba ben de 2 tüp bebek denemesini yaptırdım 17 ağustos test günüm fakat 8 günüm olan bugün gittim ve kan testi yaptırdım sonuç 2 den küçük. çok moralim bozuldu. Fakat kliniği aradım 17 ağustosu beklemem gerektiğini söyledi. Ama ben kendimi çok kötü hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?