öncelikle herkeze hayırlı cumalar ilerim kısaca hikayemi anlatmak isterim. 3 yıllık evliyim ilk hamileliğim evlendikten 6 ay sonra doğak yolla oldu fakat kalp atışlarının geç duyulması ve gelişim geriliği nedeni ile bebeğimi aldırmak zorunda kaldık sonraki 2 yıl hiç korunmadık fakar bi problem olabileceğinide hiç düşünmedik. 2 yıl sonra eşimin oligospermi olduğunu öğrendik. hemen tedavi olmaya başladık izmirde smyrna tüp bebek merkezinde mikro enjeksiyon yöntemi ile. tam 22 gün önce transferim oldu. 3 adet 1. kalite embriyoyu 2. gün transfer ettiler.ve korkulu gergin bekleyiş başladı. ilk gün hafif bir arın ağrısı dışında hiç bişey hissetmedim.5. gün hafif kasık ağrısı oldu. ilk beş gün sürekli yattım. daha sonra günlük işlerimi abartmadan yerine getirdim.sadece 28. ve 21. günlrde kahverengi khafif kanamalrım oldu. 2. gün transferi olduğu için 13. gün kan testi istediler ama ben ve eşim dayanamayıp 10. gün kanda test yaptırdık.çok büyük hataydı erken yaptırdığım için hem kendimi hem bebeğimi boşuna üzdüm. 10. gün sonucum 7 idi.karnımın ortasına koca bi yumruk yediğimi hissettim en alt değer 5 benim değerim ise 7 idi nasıl hissedebilirdim ki. hemen doktorumla görüştüm çok erken baktırdığımı 2 gün daha bekleyip tekrar yaptırmamı istedi. şimdi sırayla sonuçlarımı yazıyorum
10. gün:7
12.gün:19
14.gün:30
16.gün:70
18.gün:161
20.gün:255
22.gün:441
sanırımbenim meleğim birazcık nazlı:ecrin_bebek: geç tutunma olduğu ama değerlerin şuan için iyi olduğunu söyledi doktorum perşembe günü meleğimle ilk randevuma gidicem
burdan söylemek istediğim arkadaşlara öncelikle transfer sonrası beklemede belirtilere çok takılmayın ben hiç bişey hissetmedim ikincisi boşuboşuna erken test yaptırmayın gereksiz hem kendinizi hem bebeğinizi üzmeyin ve son olarak değeriniz küçük başlasa bile lütfen hemen telaş yapmayın benim gibi sonra bi mucize olabiliyo çünkühihoyyyt
biliyorum söylemesi çokkolay bende dayanamadım ama yinede naçizane küçük tavsiyeler işte ben bi dilek tutum umut ettim ve şimdi içimde minik bir mucize var büyük RABBİM isteyen dileyen herkeze nasip etsin inşallah şu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine ve benim gibi anne adaylarınada hayırlısı ile kucaklarına almayı nasip etsin inşallah(amin)
10. gün:7
12.gün:19
14.gün:30
16.gün:70
18.gün:161
20.gün:255
22.gün:441
sanırımbenim meleğim birazcık nazlı:ecrin_bebek: geç tutunma olduğu ama değerlerin şuan için iyi olduğunu söyledi doktorum perşembe günü meleğimle ilk randevuma gidicem
burdan söylemek istediğim arkadaşlara öncelikle transfer sonrası beklemede belirtilere çok takılmayın ben hiç bişey hissetmedim ikincisi boşuboşuna erken test yaptırmayın gereksiz hem kendinizi hem bebeğinizi üzmeyin ve son olarak değeriniz küçük başlasa bile lütfen hemen telaş yapmayın benim gibi sonra bi mucize olabiliyo çünkühihoyyyt
biliyorum söylemesi çokkolay bende dayanamadım ama yinede naçizane küçük tavsiyeler işte ben bi dilek tutum umut ettim ve şimdi içimde minik bir mucize var büyük RABBİM isteyen dileyen herkeze nasip etsin inşallah şu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine ve benim gibi anne adaylarınada hayırlısı ile kucaklarına almayı nasip etsin inşallah(amin)