Seni çok iyi anlıyorum. Asla küçümsenecek bir dert değil benzerini bende yaşadım. Küçükken olduğum ameliyatlar ve o zamanın teknolojisi ile yapılanlar , doktorların onemsememesi benim vücudumu kadavra gibi kesip bicmesi sonucu vücudumda derin yaralar kalmıştı , kıyafetlerle dışardan belli olmuyor ama bikini vs giyince belli oluyordu, küçükken hep insanların dışardan normal olduğunu ve herkesin aslında gizleyecek bir kusuru olduğunu hayal ederdim öyle zannederdim halbuki bu sadece bende vardı. Büyüyüp 20 li yaşlarda bunu takıntı haline getirince gitmedigim estetik doktoru kalmadı ve birkaç yıllık maaşımı ameliyatlara yatırdım kalan kisimlari için dövmeler yaptırdım , yine normal bir vücudum yok ama eskiye göre çok daha düzgün en azından bnm psikolojim için daha iyi. Ki benimki vücudumda olan bir sorun , eşim dışında kimse görmek zorunda değil. Seninki yüz. Olduğu için senin psikolojin çok daha kötü etkilenmistir çok çok haklısın. Ben en son İbrahim Yıldırım diye yaşlı bir doktordan yardım almıştım sağolsun kimsenin yapamadığını yaptı şimdi deşifre olmamak için detayını yazamam , ama eskiden yüzü trafik kazasında tamamen mahvolmuş bir kadinu duzelttigini okumuştum , ya da burnu hiç olmayan birine burun yaptığını. Yani direk estetik değil de gercekten bozuklukları düzelten bir dotkor rekonstrüktif cerrahi yapıyor. Arkadaşların önerdiği doktorlar a baktıktan sonra ona da bakabilirsin muayenehanesi Nişantaşı'ndaydi