Cok kedınız odaklısınız.ınsanlar kırılır mı kırılırsa sizi yanlıs anlar mı hakkınızda ne dusunurler gibi..bence sorununuz ınsanlara karsı hassasiyet drgil kendınıze olan takıntınız.etrafa karsı braltıgınız intiba sizi cok geriyor.
haddime degil tespit yapmak da fikrimi soyledim.ınsanların hakkımda be dusundugunu hıc umursamam. Hayatta bellı baslı net dusuncelerım var.mesela, yalan hangı kılıfta olursa olsjn kotudur.mesela, negatif insanlara kıbarlık veya zorunluluk geregi katlanmam ,denedim,ne degısırler ne de yuz verırsenız yakanızı bırakırlar.sizin enerjınızı somururler. Mesela, ailem hakkında esimle asla tartismam he der gecerim . Ailevi tartismaların son gelmez cunku, luzumsuz tartismak.
Meselaa, sevdigim insanlrı ara sira ararım sebepsiz,o benı aramadı en son kım aradi o benım şuyuma gelmedi bunu yasadım sormadı,hiiç takmam.ararım yanı.
Sevmedigimle de selam aabah dısında konusmam pek.kendınızı cok onemsemeyın.ınsanlar sızı benı umursamıyor .herkesın kendı sorunları var.maddi manevi.. ne zaman olecegımız bellı degil.ölunce herkes bızı iyi hatirlayip arkamızdan kotu konusmamaya calısacak merak etmeyın. o yuzden her yerde ozgurce fıkrınızı soyleyın canınız soylemem istiyorsa.bu durumjnuzu asmak için de cok kasmayın ,belli ritüellere girmeyın bence o da bı stres sebebı.
Kafa yapınızı degistirmeye bakın. su da var,ınsanlar cizgileri olan prensipleri olan kisileri daha cekici ve karizmatik bulur.yanı kımseyı kırmamak ıcın evet diyen kısı yerine net bir sekılde hayır diyenı tercih ediyor herkes.bu yuzden yapın demıyorum bu bahsettıgım karakterın bır sonucu..
Tercih edilmek talep ve ilgi gormek sizin için onemliyse mesela yolu da bu.
Bol şans