Kova Burcu 21 Ocak - 19 Şubat Defolu Kova

valla ben de kova burvuyum.bazen dürüstlğüm ve iyi niyetli olmam nedeniyle başım derde girse de böyle olöaktan memnunum:) ama illa her kova bu özelliklere sahip olacak diye bişey yok.nefret ettiğim biri var mesela kova olan.acaip cin fikirli ve hin.

dahilerin burtcuyuz ya ondandır bu çekememezlik
rezzan kiraz hep der en seçilmiş burc diye kovaya dahi olmamız bakımından.
yaradan fasla fasla verdiyse bizim sucumuzmu.
ahh aşığım burcuma aşık

allah kahretsin bu güzellik, bu zekâ, bu akıl, hele şu anlam dolu gözlerin büyüsü, Allah bütün güzellikleri bir yerde toplamış. Neyse çoook bahsettikkk kendimizden diğer burçlardan nabbeerrrr =))))))

valla bende kova burcuyum annemde ben cok sevıyorum burcumu dahıler burcu derler kovalar ıcın tabı kotu kovalarda var ama bence bu yukselen burcuylada alakalı ben memnunum kovalar helede kadını bence süperizz

Kadınını bilmem de erkeğini çok iyi bilirim.Anlatırsın anlatırsın işine gelen kısmından tutar gelmeyen kısmı için o kelimeleri daha önce hiç duymamış gibi yapar.En net cevabı bilmiyorum benimle hiç alakası yok hatırlamıyorum.(üstüme gelme anlasana konuşmak istemiyorum anlamını taşıyor)

Kovanın zekası, karizması, kültürü, popüler olması her zaman kıskanılmıştır ve kıskanılacaktır... Tanıdığım hiçbir kova da defo görmedim ben. Hem tüm bu özellikler defoysa varsın olsun. Defosuzlara yanarım ben :))))))))))

kesinlikle canım.aynen. senin arkandayım.düşüncelerimi okuyorsun adeta.ağzına sağlık

valla her burçta olduğu kova burcundada böyle defolar var. benim eşimde kova bende kovayım. eşimde defolu kova. yanılıyor olmayı hiç bu kadar istememiştim. ayrılıyoruz.

aynen arkadaşlar kovalar çok kıskanılıyorr çekemiyorlar kovayı özellikle boğa ve aslan kızları sositososito

X