Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sana kalsa dünyada herkes aptal, bir sen akıllı! Millete öğütler verip ukalâlık taslar, önüne yemek koysan beğenmez. Allah düşmanların başına vermesin...
ben de bir KOÇ kadınıyım..burcumla gurur duyduğum gibi onu seviyorum da.. Tüm burçlar birleştiklerinde bir bedeni oluştururlar ve koç burcu bu bedenin baş kısmıdır.. lider ruhluluğumuz da burdan geliyor belli ki :))
evet arkadaşlar koç burcu olmak güzel ama özelliğimizde olan acelecilik cidden zaman zaman bana hata yaptırıyor kimi zamanda kaybettiriyor bir üstesinden gelebilsem tamam olacak:sm_cool:
ya acelecilik yaaaa yaptıım şey bian önce bitse die acele ediorum bazen yüzüme gözüme bulaştırıorum okadar aceleciyimki konuşurken bile acele ediorum resmen ya bazen abuk subuk kelimeler çıkıo azımdan yanlışlıkla :) ama burcuumu çooookkkk seviorum :)